Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok şükür ki sizin için çok geç olmamış.yüreğim ağzımda okudum.çok büyük geçmiş olsun.Allah bu ve benzeri kazaları tekrar göstermesin.meleğin de sağlıkla büyüsün inşallah
Amin aminn arkadaşlar..Allah razı olsun dualar iyi dilekler için.. Az önce eşimle knuşuyoruz,dedimkii iyiki ben hiç kendimde deildimde o manzarayı görmedim kendi evimde..yoksa şu halimden çok çok daha beter psikolojim bozulurdu..
Canim benim cok gecmis olsun gercekten oglusun hepinizin hayatini kurtarmis bebeklerin aglamasini hic istemiyoruz ama bu olay gercekten tuylerimi urpertti Allah beterlerinden saklasin cok dikkat etmek lazim dogalgaz olayina ama dedigin gibi anlasilmiyor.
doğalgaz zehirlenmesinden kurtulmak mücize ötesi bir şey kesinlikle bu dünyada daha yiyecek ekmeğiniz içecek suyunuz varmış.çok büyük geçmiş olsun.şükür amaçlı imkanınız varsa bir kubak kesin.