kizlar merhaba zamaninda bu diyetle 10 kilo kadar vermistim hatta sevacigima cok tesekkur etmistim mutlaka yapin emin olun verdiriyor su an benim kilom 73 fakat o donem 86 falandim sanirim simdi tekrar basliycam ve 10 kilo daha versem tamamdir bu arada ben ilk dogumumda 30 kilo 2.dogumumda 27 kilo almistim 2.doguma 99 kilo ile gittim dusunun artik
Bi tartilma günü ve firsat buldukça mumkunse gunluk menü paylasimi yapalim mı? Ne dersiniz?
Unttum pazartesi oldugunu. Bi duzene bindiremedim diyeti. Evet yediklerimizi yazarsak daha cok dikkat ederiz. Ben bugun68.4 geldim. Azicik gitmis...Pazartesi günleri tartılma günüydü diye biliyorum. Menü derken yediklerimizi mi yazacağız?
Merhaba, ben bu hafta kilo almisim. Bayagi abartmisim anlasilan. Seni tebrik ederim, istahimi kapatmam lazim. 69.4 tum oglen tartildim...Herkese merhaba,
73.5 kg ile başladığım diyetime 72.6 kg ile sabırla devam edıyorum.Bu 3.hafta olcak kısmetse.
Merhaba, ben bu hafta kilo almisim. Bayagi abartmisim anlasilan. Seni tebrik ederim, istahimi kapatmam lazim. 69.4 tum oglen tartildim...
Evet tam da ilk gunuydu reglin. Yogurt küru yapmayi dusunuyorum. Hem siskinligimi alir. Sem de deneyebilirsin miden saglamsa.Günaydın Ekin Hanım,
Neden kg almış olabilirsiniz? Regl dönemindemisiniz?Bende bu hafta bire bir uygulamıyorum ama dun 1 dl ekmek yedım sadece..bugun süt ve yoğurt tuketıcem dun tuketemedım.
Evet tam da ilk gunuydu reglin. Yogurt küru yapmayi dusunuyorum. Hem siskinligimi alir. Sem de deneyebilirsin miden saglamsa.
Sabah normal kahvalti oglen 5 parca tavuk ve ekmek yedim. Aksam brokoli yogurt ve az bulgur pilavi yiyecem. Kolay gelsin
Yeniden 68.6 oldum. Yogurt küru işe yariyor sanırım. Sabah 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 2 zeytin 1 parmak kadar tahin helva
Ara 1 metro 1cb kadar sekersiz neskafe
Öğle 1 yumrta, yarim ölçü peynir, az bi helva, 1 dilim ekmek
Aksama tekrar yazarim, yazdikca hatalarimi görüyorum.
Emzirdgim icin bazi seyleri serbest biraktim aslinda, haklisin ams onlar biraz abarti. Okuldan gelince bisey hazirlamaya zamanim olmuyor ama cok ac oluyorumselam,
sabah kahvaltın gayet güzel helva hariç:)
helvalar işi zora sokmuş.
öğlen ekmek ya da helva tercih etseydin keşke
aksam haşlanmış tavuk ve salata yoğurt yıyebılırsın canım
Gel başlayalımYarın başlayalım O zaman bende baslamak istiyorumm
Emzirdgim icin bazi seyleri serbest biraktim aslinda, haklisin ams onlar biraz abarti. Okuldan gelince bisey hazirlamaya zamanim olmuyor ama cok ac oluyorum
Sen ne yapiyorsun?
Canım ben mesela bu sabah 1 dl.kepeklı ekmek, az kaşar, 2 zeytin, 2 çeri domates ve 2 su bardağı çay içtim.
arada süt içicem
öğlen 2 küçük kabak dolma kıymalı+yoğurt
arada elma
akşam davete gidicem artık ne varsa onu yerim ama gitmeseydim yeşil mercimek yemegı ve yoğurt yıyecektım
aksam otururkende meyve
genelde bu sekılde besleniyorum bazı aksamlar bol karışık salata ıcıne tavuk ya da peynır koyarak ekmeksız yıyorum.
bunlara rağmen neredeyse 3 hafta bıtıcek 1 kg verdım.Ama acelem yok..yavaş yavaş yaza kadar 5 kg verırım sanıyorum
Cok iyi motive olmussun. Belki spor yapsan daha etkili olur.Canım ben mesela bu sabah 1 dl.kepeklı ekmek, az kaşar, 2 zeytin, 2 çeri domates ve 2 su bardağı çay içtim.
arada süt içicem
öğlen 2 küçük kabak dolma kıymalı+yoğurt
arada elma
akşam davete gidicem artık ne varsa onu yerim ama gitmeseydim yeşil mercimek yemegı ve yoğurt yıyecektım
aksam otururkende meyve
genelde bu sekılde besleniyorum bazı aksamlar bol karışık salata ıcıne tavuk ya da peynır koyarak ekmeksız yıyorum.
bunlara rağmen neredeyse 3 hafta bıtıcek 1 kg verdım.Ama acelem yok..yavaş yavaş yaza kadar 5 kg verırım sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?