Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Tebrik ederim sizi verdiklerinizi almamışsınız..10 kiloyu 1 aydamı vermiştiniz acaba?

Bi tartilma günü ve firsat buldukça mumkunse gunluk menü paylasimi yapalim mı? Ne dersiniz?

Pazartesi günleri tartılma günüydü diye biliyorum. Menü derken yediklerimizi mi yazacağız?
Unttum pazartesi oldugunu. Bi duzene bindiremedim diyeti. Evet yediklerimizi yazarsak daha cok dikkat ederiz. Ben bugun68.4 geldim. Azicik gitmis...

Herkese merhaba,
73.5 kg ile başladığım diyetime 72.6 kg ile sabırla devam edıyorum.Bu 3.hafta olcak kısmetse.
Merhaba, ben bu hafta kilo almisim. Bayagi abartmisim anlasilan. Seni tebrik ederim, istahimi kapatmam lazim. 69.4 tum oglen tartildim...

Merhaba, ben bu hafta kilo almisim. Bayagi abartmisim anlasilan. Seni tebrik ederim, istahimi kapatmam lazim. 69.4 tum oglen tartildim...

Günaydın Ekin Hanım,
Neden kg almış olabilirsiniz? Regl dönemindemisiniz?Bende bu hafta bire bir uygulamıyorum ama dun 1 dl ekmek yedım sadece..bugun süt ve yoğurt tuketıcem dun tuketemedım.

Günaydın Ekin Hanım,
Neden kg almış olabilirsiniz? Regl dönemindemisiniz?Bende bu hafta bire bir uygulamıyorum ama dun 1 dl ekmek yedım sadece..bugun süt ve yoğurt tuketıcem dun tuketemedım.
Evet tam da ilk gunuydu reglin. Yogurt küru yapmayi dusunuyorum. Hem siskinligimi alir. Sem de deneyebilirsin miden saglamsa.
Sabah normal kahvalti oglen 5 parca tavuk ve ekmek yedim. Aksam brokoli yogurt ve az bulgur pilavi yiyecem. Kolay gelsin

Evet tam da ilk gunuydu reglin. Yogurt küru yapmayi dusunuyorum. Hem siskinligimi alir. Sem de deneyebilirsin miden saglamsa.
Sabah normal kahvalti oglen 5 parca tavuk ve ekmek yedim. Aksam brokoli yogurt ve az bulgur pilavi yiyecem. Kolay gelsin

Canım ben 4 yıl evvel mide küçültme operasyonu oldum. Midemin %90 nı alındı.Obezite cerrahisi yapıldı. Sık sık az az yıyorum o yüzden ve karbonhidrat tüketimim çok az.ama yınede kılo vermek gerçekten zor:)

Sabah 2 dilim kepek ekmek, 2 parca peynir 2 zytin, 2 tk kaymak bal
Ara yarim simit
1 kek
Ogle 1sb sut yarim muz, 1 kivi yarım pt cikolata (okulda gozum dönüyor)
Aksam taze fasulye yogurt ekmek düşünüyorum. Hayirlisi bakalim...

Yeniden 68.6 oldum. Yogurt küru işe yariyor sanırım. Sabah 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 2 zeytin 1 parmak kadar tahin helva
Ara 1 metro 1cb kadar sekersiz neskafe
Öğle 1 yumrta, yarim ölçü peynir, az bi helva, 1 dilim ekmek
Aksama tekrar yazarim, yazdikca hatalarimi görüyorum.

selam,
sabah kahvaltın gayet güzel helva hariç:)
helvalar işi zora sokmuş.
öğlen ekmek ya da helva tercih etseydin keşke
aksam haşlanmış tavuk ve salata yoğurt yıyebılırsın canım

selam,
sabah kahvaltın gayet güzel helva hariç:)
helvalar işi zora sokmuş.
öğlen ekmek ya da helva tercih etseydin keşke
aksam haşlanmış tavuk ve salata yoğurt yıyebılırsın canım
Emzirdgim icin bazi seyleri serbest biraktim aslinda, haklisin ams onlar biraz abarti. Okuldan gelince bisey hazirlamaya zamanim olmuyor ama cok ac oluyorum
Sen ne yapiyorsun?

Emzirdgim icin bazi seyleri serbest biraktim aslinda, haklisin ams onlar biraz abarti. Okuldan gelince bisey hazirlamaya zamanim olmuyor ama cok ac oluyorum
Sen ne yapiyorsun?

Canım ben mesela bu sabah 1 dl.kepeklı ekmek, az kaşar, 2 zeytin, 2 çeri domates ve 2 su bardağı çay içtim.
arada süt içicem
öğlen 2 küçük kabak dolma kıymalı+yoğurt
arada elma
akşam davete gidicem artık ne varsa onu yerim ama gitmeseydim yeşil mercimek yemegı ve yoğurt yıyecektım
aksam otururkende meyve

genelde bu sekılde besleniyorum bazı aksamlar bol karışık salata ıcıne tavuk ya da peynır koyarak ekmeksız yıyorum.

bunlara rağmen neredeyse 3 hafta bıtıcek 1 kg verdım.Ama acelem yok..yavaş yavaş yaza kadar 5 kg verırım sanıyorum

Cok iyi motive olmussun. Belki spor yapsan daha etkili olur.
Sabah. 3 dilim ekmek+ yarım dilim peynir+ haslayarak pişirdiği m sucuklu yumurta oldukca yagsiz+ 1tk cikolata

Bugun bosum, kahvaltiyi gec yaptik. Bir de sksam yemegi yerim, gerisi ara öğün olacak
Onlar da kuru meyve-yemis sut falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…