Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Kızlar ben bi diyeti uyguladim arada kaçamaklarla ama lesliede ekliyerek 2 ayda 10kilo verdim yeni doğum yapmıştım 7 aylikti bebegim hepsi yağ değil tabi odemde vardı ama sonuç olarak gitti 10kilo ve degisimim iyi oldu şimdi pazartesiye kadar kendime izin verdim pazartesi gene başlıyorum allah izin verirse

Merhaba 1 haftada 3.5 kg olan diyetlemi verdiniz

Merhaba 2.listedeki diyetlemi basladiniz kilo verdiniz mi bende basliycamda

Bi sey sorucam bu da diyetisyen listesi,yapmali miyim yoksa Ayca Kaya mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir diyetetisyen size ayda 8kilo vrdirecek liste veriyosa ona pek guvenmeyin derim ben

Merhabalar bayanlar ben de 14 Kilo vermek istiyorum, bu liste ile ciddi manada Kilo kaybedenler var mı? anlatırsanız çook mutlu olurumm

Herkese Merhaba,

Bende Ayça Kaya'nın Sayarak Zayıfla adlı kitabını aldım ve bugün diyete başladım.

Herkese başarılı diyetler.
Merhaba. Diyeti uygulayabildin mi, sonuçlar nasıl merak ettim.

Ben de 40 gundur Sayarak zayifla uyguluyorum.

Açıkçası böyle popülist sloganvari 1 haftada 3 kilo, 1 ayda 8 kilo gibi diyetler bana reklam geliyor. Gerçekçi olduğunu sanmıyorum.

Dogumun hemen ardından bu sekilde kilo verdim demiş bi arkadaş, eminim etkisi vardır. Ama zaten hamilelik kilosu, öyle abur cubur tatlı kızartma falan yenmedikce kendiliğinden uçup gidiyor.. Bir de yeni annelerin bu diyetleri uygulaması, aksini söyleseler de süte etki eder. Süt azalmasa da besleyiciligi azalır sanıyorum.. Özellikle yeni anne olanlar, emziren annelerin yapabilcegi tüm gruplardan dengeli ve yeterli yeme sistemlerine yönelmeli.

Merhabalar ben bu diyete bugün başladım sabaha aç karnına tatildim cuma günü tekrar tartılicam buraya yazarım sonucunu.
Başka yapan var mı bu diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…