• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Normal diyet yapıyorum. Bugun bu diyete başladım. Ara ara buraya yazmaya gayret edicem. 1.5 ayda 8 kilo vetebilmek istiyorum.

Ben buradaki listeyi uygulamayı planlıyorum. Sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
şu bir kibrit kutusu kadar peynir muhabbetinden nefret ediyorum bunu görünce o diyetten soğuyorum hemen. Yararını gören varmı kızlar uygulamaya değer mi? 7. ayda düğünüm var. 4 ayda 14 kilo vermem lazım.

şu bir kibrit kutusu kadar peynir muhabbetinden nefret ediyorum bunu görünce o diyetten soğuyorum hemen. Yararını gören varmı kızlar uygulamaya değer mi? 7. ayda düğünüm var. 4 ayda 14 kilo vermem lazım.
Diyeti yparken leslie de yap acayip faydasi varms

Ben diyet yapamıyorum ya zayıflamaya son söz kitabını okuyan varmi acaba
Valla ben 1 haftadir yapiyorn bu diyeti ama bugun siz verdim kendime bata yemek yedim iki dilimde kek ipin ucu kacti :) ama yarn gene devam her pazar odullendrmeyi dysunuyorm kendimj :) 15kilo vermem lazm

Bende katılayım size bakalım ne olacak okulda zor oluyor ama diyet :KK15:

Mrb kzlar bende 5 gün önce başladım ekmeği tamamen kestim günde yaklaşık 2 litre su icebiliyorum ara öğünlerde leblebi yiyorum hem tok tutuyo hemde şu İçmemi sağlıyor şu ana kadar beni en çok zorlayan tatlı krizleri onuda kuru üzümle geçiştirmeye çalışıyorum
Hedefim 7 kg bakalm ise yarayacak mi
umarım hepimiz istedgmz kiloya ulaşrz

Güzel bir liste .. takipteyim kızlar duruma göre bende değerlendirmeye alacağım ama önce hurma diyetini uygulayacağım. Herkese başarılar dilerim

linki acmaya calıştım fakat acılmıyor baska link varmı acaba. Ayrıca bende baslamak istiyorum baslamadıysanız bende sizle beraber baslamak isterim:kk77::KK5:

Arkadaşlar merhabalar bugün itibari ile bende bu diyete başladım 66 kilo boyum da 163 umarım bende faydasını görebilirim kim ne yediğini paylaşabilirse bizede örnek olmuş olur hemde motivasyon açısındanda iyi olabilir :)

kizlar bende bu diyete baslayacagim
insallah hedefimize ulasiriz hepberaber

Back