Başın sağolsun. Geçen hafta 300 gr verdim sadece. Güncel kilom 68.9 boyum da 1.62kızlar burdayım geldim hala burdaysanız eger teyzem vefat etdi tam bir hafta mecburen orda kalmalı oldum internete girmek imkanım olmadı yazamadım bu sabah,döndüm şimdi burdayım inş yarın sabah her kim varsa bu topikde lütfen tartlnıb kilosunu yazsın bi liste tutucam
Gayet güzel menü...Afiyet olsun ekin85..:)
Bende kahvaltıda: 1 haşlanmış yumurta+1/2 karper+4 zeytin+1 dl.ekmek+şekersiz çay
Ara:1 Brd.Süt
Öğle: Haşlanmış tavuklu yeşil salata+2 kasık yoğurt+1 dl.ekmek
Birazdan ara : 1 küçük muz yiyeceğim.
Saat 17:00 gibi: 1 bardak ayran ve 5 adet eti form yiyeceğim.
Akşam: Kısmetse aksam ıspanak yoğurt
Gece: 1 elma
Fatsecret diye bir site var..Yediklerini giriyorsun ve günlük aldığın kaloriyi hesaplıyor. Ben bunları girdiğimde yaklaşık olarak 1000-12000 kcal civarı çıkıyor.
Mide küçültme ameliyatı olduğum için sık sık yiyorum.
Haftada 3 gece yürüyüş bandında en az 30 dakıka 6 km./hız yürümeyi de hedefledim.:)
saol canım gerçekten öyle imiş ben üşütdüm sandım amma virus imiş ne ise şimdi iyiyimGeçmiş olsun Seva_10. Dikkat edin salgın varmış.Kusma ve ishal olursa doktora gidin.
Zararın neresinden donulurse kardır arkadaşım:) Bence bugun ye yarın başla.kızlar doğum sonrası kilolarımı veremedim hala. doğumdan önce 68 kilo idim. şimdi ise 80 kilo
bu diyeti yapacam.. umarım başarılı olurum. sizinle beraber bu diyete bende varım.. sabah yine cozuttum ama şu andan itibaren uyacam buna.. gayet her şeyden olan güzel bir diyet..
yeni yıla fit girmek istiyorum..
KLZLAR WHATSAPP . ÜZERINDEN BI GRUP OLUŞTURSAK ORDAN DEVAM ETSEK OLMAZMI DAHA IYI VE KOLAY OLMAZMI ILETEŞIM SIZCE BAKIN NUMURAMI BURAYA BIRAKIYORUM GÜVENEN EKLESIN YENI GELENLERDE KATILMAK ISTESELER BIZE KATILSIN INANIN DAHA EYLENCELI OLUR BENCE AÇIKCASI TENBELLIK EDIYORUM HER DEFADINDA BURAYA GIRIB YAZMAK IÇIN NE ISE KARAR SIZIN HEM BURDA VARIM HEM WHATSAPP DA ZAY IFLAMAK ISIMLI BIR GROUP AÇLCAM ŞIMDI KATIKMAK ISTIYENLERI BEKLIYORUM +98 9394999576
Benide gruba dahil edermisinizgüzel olur bencede.bende katılacağım gruba
Gruba benide alirmisiniz ben ekleyemedim sizi 0545 821 0979KLZLAR WHATSAPP . ÜZERINDEN BI GRUP OLUŞTURSAK ORDAN DEVAM ETSEK OLMAZMI DAHA IYI VE KOLAY OLMAZMI ILETEŞIM SIZCE BAKIN NUMURAMI BURAYA BIRAKIYORUM GÜVENEN EKLESIN YENI GELENLERDE KATILMAK ISTESELER BIZE KATILSIN INANIN DAHA EYLENCELI OLUR BENCE AÇIKCASI TENBELLIK EDIYORUM HER DEFADINDA BURAYA GIRIB YAZMAK IÇIN NE ISE KARAR SIZIN HEM BURDA VARIM HEM WHATSAPP DA ZAY IFLAMAK ISIMLI BIR GROUP AÇLCAM ŞIMDI KATIKMAK ISTIYENLERI BEKLIYORUM +98 9394999576
ekledim sanırım siziGruba benide alirmisiniz ben ekleyemedim sizi 0545 821 0979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?