Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Başın sağolsun. Geçen hafta 300 gr verdim sadece. Güncel kilom 68.9 boyum da 1.62

Sabah 4 yk kıymalı menemen+2 dilim ekmek+2 zeytin + 1 parmak kadar süzme peynir

ara yarım dilim kek

öğle 3 yk kıymalı menemen+ 3yk yoğurt+1 kase mecimek çorba+1 dilim ekmek

Ben emzirdiğim için biraz fazlasını yiyorum, önceden diyetisyenim de bu kararlarda yememi söyledi.
Herkese kolay gelsin, (kolay gitsin daha doğrusu)

Afiyet olsun ekin85..:)
Bende kahvaltıda: 1 haşlanmış yumurta+1/2 karper+4 zeytin+1 dl.ekmek+şekersiz çay
Ara:1 Brd.Süt
Öğle: Haşlanmış tavuklu yeşil salata+2 kasık yoğurt+1 dl.ekmek
Birazdan ara : 1 küçük muz yiyeceğim.
Saat 17:00 gibi: 1 bardak ayran ve 5 adet eti form yiyeceğim.
Akşam: Kısmetse aksam ıspanak yoğurt
Gece: 1 elma
Fatsecret diye bir site var..Yediklerini giriyorsun ve günlük aldığın kaloriyi hesaplıyor. Ben bunları girdiğimde yaklaşık olarak 1000-12000 kcal civarı çıkıyor.

Mide küçültme ameliyatı olduğum için sık sık yiyorum.
Haftada 3 gece yürüyüş bandında en az 30 dakıka 6 km./hız yürümeyi de hedefledim.:)

Gayet güzel menü...

ÇOK SAOLSUN KIZLAR DOSTLAR SAOLSUN KIZLAR BEN BU GÜN HEÇ BI ŞEY YIYEMEDIM SABAH TEZDENDEN BAŞ AĞRISI ÜREK BULANTISI ILE KALKTIM SANIYORUM BIR AZ ÜŞÜTDÜM KILOSUNU YAZANLARI LISTEYE EKLEDIM PAZARERTELERI BILDIRIM GÜNÜMÜZDÜR BAKALIM 4 HAFTA SONRA YANI 1 AYDA NE KADAR VERMIŞ OLACAĞIZ

Kızlar günaydın,
Dayanamadım sabah tartıldım 72.6 kg geldım 1 dakika sonra yine eşime teyit etmek için tartıldım 73.0 kılo geldım...En azından 500 gram gitmiş:)

kızlar sabah haşlanmış yumurta ve az sebze şekersiz çay ve 1dilim cavdar ekmeyi yedim yumurta o kadar tok tutdu gi beni ögle yemeyi zamanı bile ac deyildim
ögle lahana dolması 2 tane ve bir kase yoğurt akşam isfanaclı yoğurt yiyecem sadece zaten erkenden uyumayı düşünüyorum erken dumam lazım

kızlar doğum sonrası kilolarımı veremedim hala. doğumdan önce 68 kilo idim. şimdi ise 80 kilo

bu diyeti yapacam.. umarım başarılı olurum. sizinle beraber bu diyete bende varım.. sabah yine cozuttum ama şu andan itibaren uyacam buna.. gayet her şeyden olan güzel bir diyet..

yeni yıla fit girmek istiyorum..

Merhaba Kızlar,
Diyetimi bozmadan 4.günümdeyim....Ama tatlı krizi başladı. Haftasonu 1 günümü kaçamak günü yapacam. Sizlerde durumlar nasıl?

Zararın neresinden donulurse kardır arkadaşım:) Bence bugun ye yarın başla.

KLZLAR WHATSAPP . ÜZERINDEN BI GRUP OLUŞTURSAK ORDAN DEVAM ETSEK OLMAZMI DAHA IYI VE KOLAY OLMAZMI ILETEŞIM SIZCE BAKIN NUMURAMI BURAYA BIRAKIYORUM GÜVENEN EKLESIN YENI GELENLERDE KATILMAK ISTESELER BIZE KATILSIN INANIN DAHA EYLENCELI OLUR BENCE AÇIKCASI TENBELLIK EDIYORUM HER DEFADINDA BURAYA GIRIB YAZMAK IÇIN NE ISE KARAR SIZIN HEM BURDA VARIM HEM WHATSAPP DA ZAY IFLAMAK ISIMLI BIR GROUP AÇLCAM ŞIMDI KATIKMAK ISTIYENLERI BEKLIYORUM +98 9394999576

güzel olur bencede.bende katılacağım gruba

Giremedim ben bir süre, tam olarak yarın başlıyorum diyete... Günlük olarak menümü buraya yazacam inşallah.

Gruba benide alirmisiniz ben ekleyemedim sizi 0545 821 0979

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…