Katılıyorum güzel bir diyet, et ot her türlü şey var. Bugün yapmaya başladım umarım diğer diyetlerde yaptığım gibi 2 günde sıkılıp bozmam :)
inş sıkılmazsın ben de yardımcı olurum 1 ay sonunda 8 deyil 5 kilo zayıflasam bile yinede çok sevinirim demek bu gün başladın bile ok bende sabahdan başlıyorum
Kızlar yorumlarınızı okumak için girdim nete şimdi vaktim yok amma akşam girmeye çalışacam ve sorusu olana cevab yazarım her kese teş ederim bildiyim tek bi şey var mutlaka zayıflamamız lazım ve birlikde başaracağız heç kuşqunuz olmasın
bende bu diyete başlamak istiyorum 2nci beslenme listesi ni ne zaman kullanacağız anlamadım 1gün 1ni 1 gün 1nimi yoksa istediğimiz birinimi seçecez sürekli tavuk köfte baymazmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim
bende izlemiştim bunu uygulayan kadın 27 kilo vermiş ve hala diyete devam ediyor. Acıktırmayacak bir diyet bence
evet ben de izledim hoşuma getdi bu yüzden videoyu siteye ekleyib ehtiyacı olanlarla paylaşmak istedimbende izlemiştim bunu uygulayan kadın 27 kilo vermiş ve hala diyete devam ediyor. Acıktırmayacak bir diyet bence
herkese merhaba :)
kadınlar kulübüne çok yeni üyeyim ve ilk paylaştığım bölüm burası oldu
programı ben de izlemiştim ve gerçekten çok etkilenmiştim. diyet te gayet doyurucu görünüyor.ben de bu sabah yapmaya başladım. yalnız benim merak ettiğim her gün aynı şekilde mi besleneceğiz. alternatif listesi var mı?
birlikte diyete başlayan arkadaşlar kilolarını da yazsınlar.ben 81,5 kilo ile diyete başlıyorum
kızlarrr birlikten kuvvet doğar, mümkün olduğu kadar iletişim halinde olalım, böylelikle daha motive olmuş oluruz...
şimdiden hepimize başarılar :)
Katılıyorum benim de 5-6 kilo fazlam var zaten boyuma göre. Aslında şimdiden sıkıldım desem ne düşünürsün :) ama sıkılmamın nedeni tamamen annem, kadına bu yemekleri zorla yaptırıyorum. Sanki 3 köfte kızart demiyorum da suşi yap diyorum, yok efendim yapamam yok efendim hergün sebze yemeği olmaz biz sıkılırız benim vaktim zaten az bir de sebze yemeği yaparak vakit kaybedemem. Deli ediyor beni. Tüm isteğim kaçtı anlayacağın
süper,paylaşım için ayrıca teşekkür ederim arkadaşım,
ben de geniş bir zamanımda listeyi alıp,
kilomu da yazıp burdan başlamak istiyorum,
artık korkunç bir haldeyim,
burda birbirimize destek olsak bari,ben de yalnız yapamıyorum pooofff
Selam arkadaşlar ben çok çabuk kilo aldım regle günlerim düzensiz olduğundan 2 senede 10 kilo aldım ekmeği kestim 1 kilo verebildim çalışan ve evli bayanım işe yürüyerek gidiyorum yürüyüş mesafemde gidiş yarım saat dönüş yarım saat günde 1 saat yürüyorum bu kilolar gitmiyor 65 boy 63 kilodayım çok çirkin bir yağ dağılımı var göbek basen baldırlar ve yüz arkadanda çıkıntı olunca kıyafetler yakışmıyor hir birşey alasım yok mysilmmer kullanmak istiyorum zararı olurmu ne kadar güvenilir satış sitesindeki yorumlara ama korkuyorum bir bakımada ailemden gizli kullanırım böyle bir psikoloji bana da bir yardım eli atsanız :):18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?