• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Slm kizlar bende yarin ayca kayanin haftada 3.5 kilo diyetine basliyorum yarin sabah kilomu yazArm insallahh musayt oldkca menu paylasip hergun kilomu bildiricem insallahh ;)

Merhaba,
Ayça Kaya diyeti gayet güzel bir menü ancak kilo fazlanız çok yoksa 1 haftada 3.5kg vermeyi sağlamaz.Ben 600 gram verdim gayet güzel gidiyor. Birbirimizi motive etmek açısından müsait oldukça yazarsanız güzel olur.
Kolay gelsinnnn

Merhaba,
Ayça Kaya diyeti gayet güzel bir menü ancak kilo fazlanız çok yoksa 1 haftada 3.5kg vermeyi sağlamaz.Ben 600 gram verdim gayet güzel gidiyor. Birbirimizi motive etmek açısından müsait oldukça yazarsanız güzel olur.
Kolay gelsinnnn

Kilom 65.3 du bu sabah byum 1.60 bencede okadr gitmez ama gttigi kadr artik :) sen kac kilosun cok az degilmi haftada 600 gr

Kilom 65.3 du bu sabah byum 1.60 bencede okadr gitmez ama gttigi kadr artik :) sen kac kilosun cok az degilmi haftada 600 gr
Selam,
Benim boyum 1.65 cm. 73.5 kg ile diyete başladım. Diyete başladığım hafta cuma günü regl oldum. Pazartesi günü tartıldığımda muhtemelen ödem vardı. 7 aralık pazartesi günü net birşeyler belirmiş olur.İNŞALLAH:)

kizlar merhaba zamaninda bu diyetle 10 kilo kadar vermistim hatta sevacigima cok tesekkur etmistim mutlaka yapin emin olun verdiriyor su an benim kilom 73 fakat o donem 86 falandim sanirim simdi tekrar basliycam ve 10 kilo daha versem tamamdir bu arada ben ilk dogumumda 30 kilo 2.dogumumda 27 kilo almistim 2.doguma 99 kilo ile gittim dusunun artik

Back