Menun normal aksam cok yememissin oglen sadece biraz karbonhidrat fazla olmuş abarti bir durum yok bencesabah
1 dilim ekmek+ 1sb süt+ az peynir+2 zeytin
ara 1 elma yarım kupa şekersiz kahve (kremalı )
öğle 1 dolu kase işkmbe çorbası+1 kepçe erişteli mercimek+1 parmak tahin helva+yarım muz+küçücük metro
okul beni çok acıktırıyor
akşam 3 tane içli (ıspanak ve patates )ekmek
1 parça peynir
2 zeytin
akşam abartmışım biraz, en son 18.00 de yedim, artık acıkırsam meyve sadece
bi de bolca su
abarttığım için 10 dk bisiklet çevirecem
Süper, çok teşekkür ederim. Yarın alıp denerim.LAHANA SALATASI ŞÖYLE YAPILIR MERAK EDENLER IÇIN YAZIYORUM BEYAZ LAHANAYI MAKINA VARSA MAKINADA YOKSA ELIMIZLE ÇOK KÜÇÜK DOĞRUYORUZ IÇINE BOL DERE OTU DOĞRUYORUZ SONRA AZCA ZEYTIN VE YA BAŞKA SALATA YAĞI TUZ VE 1 VEYA 2 YEMEK KAŞIĞI ÜZÜM SIRKESI KATIYORUZ VE ELLERIMIZLE IYICE KARIŞDIRIYORUZ AMMA NE KADAR ÇOK KARIŞDIRIRSINIZ O KADAR ÇOK TADI IYI OLUR VE BUZ DOLABINA QOYUB HER ÖGÜNDE ISTEDIYINIZ MIKTARDA YIYE BILRSINIZ KALORISI AZ OLDUĞU IÇIN SIRKE SEVMEYENLER LIMON SUYU ILE YAPA BILIR RESIMDEKI GIBI DOĞRANMASI LAZIM
Bugün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek +1dilim peynir+ yeşillik+ıhlamur+ az bi bal kaymak
ara şekersiz neskafe
öğle çorba+yoğurt
ara komşuya gittim 15 sarma+1poğaça+3 kabak tatlısı( burası kötü)
akşam yoğurlu kabak+4 kaşık makarna
çayla 3 hurma+3 bisküvi
1 çb kahve
SUYUMU BOLCA İÇTİM 10 DK DA BİSİKLET ÇEVİRECEĞİM
ASLINDA BUGÜN DE ABARTTIM AMA ZİHNEN HAZIRIM, KARARLIYIM 5 KİLODAN ÖNCE BIRAKMAK YOK
gerçekten abartmışsın canımamma inş bu gün daha az yiyerek telafi edersin hatanı
sabah 1 dilim peynir+2 dilim ekmek+2 zeytin+ domates + şekersiz ıhlamur
ara 2 küçük biber dolma+ az şekersiz kahve+ 1 hurma
öğle 1 kase yoğurt+ yarım poğaça+ 80gr ton balığı+ şekersiz çay
bugün ipin ucu kaçmayacak...
ben yeni başladım, tam uygulayamıyorum henüz. 1 ay yapan oldu mu bilmiyorum ama diyetisyenlerin verdiği standart listelerdenbu diyetle 1 ayda kimler kaç kg verdi başarı oranı yüksek bir diyetmi acaba
Ben burdayım, inşallah pazartesi daha dikkat ederek devam edicem. Beraber toplanıp destekle halledelim kiloları.Merhaba Hanımlar,
Bende Pazartesi itibariyle aranıza katılmak istiyorum. Benim hikayem aslında çok uzun.Ben 3.5 yıl evvel obezite cerrahisi gecirerek 9 ayda 130 kılodan 65 kıloya dustum.Son 1 yılda toplamda hızal 75 kıloya çıktım. Psikolojim alt üst oldu.Tekrar 65-67 kıloya dusmeyı arzu edıyorum.Bana da destek olurmusunuz?
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?