Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Menun normal aksam cok yememissin oglen sadece biraz karbonhidrat fazla olmuş abarti bir durum yok bence

Kizlar menümü güncelliyorum

Kahvaltı - 08:30
- Kaşarlı tost (iki dilim kepekli ekmekle)
- 6 tane siyah zeytin
- 1 fincan yeşil çay (sabah yazmayi unutmuşum her sabah kahvaltıda Yeşilçay içiyorum)

Ara - 10:40
- 1 cay bardagi laktozsuz yarim yagli süt
- 1 kare bitter çikolata

Öğle Yemeği - 12:30
- 6 yemek kaşığı kısır
- 1 bardak ayran

Ara - 15:50
- 1 tane orta boy muz
- Yarim su bardağı laktozsuz yarim yagli süt

Aksam - 19:30
- 4 yemek kasigi zeytinyağlı bamya
- 1 kase yoğurt (icine sumak ve kuru fesleğen serptim)
- 2-3 yemek kasigi patlıcan salatası
- 1.5 dilim kepekli ekmek

Su- simdiye kadar 1.5 lt iki ltye tamamlarim
Spor - 20 dk muzik eşliğinde hareket ettim bi de mekik ile bacak hareketleri yaptım

kızlar kusura bakmayın gec geldim bu gün yediklerimi yazıyım bari sabah şekersiz çay az sebze 2 hurma penir 1dilim ekmek 1ceviz içi
öglen tavuk izqara yogurt lahana salatası 1d ekmek
akşam nohud şorbası sebze 1 d ekmek
aralarda sütlü kahve yeşil çay 2 meyva yedim

LAHANA SALATASI ŞÖYLE YAPILIR MERAK EDENLER IÇIN YAZIYORUM BEYAZ LAHANAYI MAKINA VARSA MAKINADA YOKSA ELIMIZLE ÇOK KÜÇÜK DOĞRUYORUZ IÇINE BOL DERE OTU DOĞRUYORUZ SONRA AZCA ZEYTIN VE YA BAŞKA SALATA YAĞI TUZ VE 1 VEYA 2 YEMEK KAŞIĞI ÜZÜM SIRKESI KATIYORUZ VE ELLERIMIZLE IYICE KARIŞDIRIYORUZ AMMA NE KADAR ÇOK KARIŞDIRIRSINIZ O KADAR ÇOK TADI IYI OLUR VE BUZ DOLABINA QOYUB HER ÖGÜNDE ISTEDIYINIZ MIKTARDA YIYE BILRSINIZ KALORISI AZ OLDUĞU IÇIN SIRKE SEVMEYENLER LIMON SUYU ILE YAPA BILIR RESIMDEKI GIBI DOĞRANMASI LAZIM

Süper, çok teşekkür ederim. Yarın alıp denerim.

Bugün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek +1dilim peynir+ yeşillik+ıhlamur+ az bi bal kaymak

ara şekersiz neskafe

öğle çorba+yoğurt

ara komşuya gittim 15 sarma+1poğaça+3 kabak tatlısı( burası kötü)

akşam yoğurlu kabak+4 kaşık makarna

çayla 3 hurma+3 bisküvi

1 çb kahve

SUYUMU BOLCA İÇTİM 10 DK DA BİSİKLET ÇEVİRECEĞİM

ASLINDA BUGÜN DE ABARTTIM AMA ZİHNEN HAZIRIM, KARARLIYIM 5 KİLODAN ÖNCE BIRAKMAK YOK

sabah 1 dilim peynir+2 dilim ekmek+2 zeytin+ domates + şekersiz ıhlamur

ara 2 küçük biber dolma+ az şekersiz kahve+ 1 hurma

öğle 1 kase yoğurt+ yarım poğaça+ 80gr ton balığı+ şekersiz çay

bugün ipin ucu kaçmayacak...

bu diyetle 1 ayda kimler kaç kg verdi başarı oranı yüksek bir diyetmi acaba

ara 10 çiğ badem+1 hurma

akşam 1 lahmacun+ayran+salata

çayla 5 badem+2 hurma+yarım poğaça

sonra acıktım 1 finan y.y. süt içtim

20 dk bisiklet çevirdi, hala su içiyorum.

4. gün

sabah 2 dilim ekmek+peynir+2 zeytin

ara-- çeyrek simit

öğle 1, 5 bardak yy süt+ 3 dilim ekmek+ 1 yumurta

ekmek hakkımı fazlasıyla doldurdum, bundan sonra ekmek yemiyorum.

5. günüm,
sabah 1 dilim peynir+3 etimek+1 zeynin+ az bi bal kaymak

ara 1 etimek+ üstüne eritme peynir

Merhaba Hanımlar,
Bende Pazartesi itibariyle aranıza katılmak istiyorum. Benim hikayem aslında çok uzun.Ben 3.5 yıl evvel obezite cerrahisi gecirerek 9 ayda 130 kılodan 65 kıloya dustum.Son 1 yılda toplamda hızal 75 kıloya çıktım. Psikolojim alt üst oldu.Tekrar 65-67 kıloya dusmeyı arzu edıyorum.Bana da destek olurmusunuz?
Sevgiler,

Ben burdayım, inşallah pazartesi daha dikkat ederek devam edicem. Beraber toplanıp destekle halledelim kiloları.

kızlar burdayım geldim hala burdaysanız eger teyzem vefat etdi tam bir hafta mecburen orda kalmalı oldum internete girmek imkanım olmadı yazamadım bu sabah,döndüm şimdi burdayım inş yarın sabah her kim varsa bu topikde lütfen tartlnıb kilosunu yazsın bi liste tutucam

Günaydın Hanımlarrr,
Ekin Hanım teşekkürler birlikten kuvvet doğar atasözünü doğrulayalım :)

Seva hanım başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Ben sabah 06.00 da kalkıp her sabah içtiğim tiroid ilacımı 1-2 yudum suyla içtim.Tartıldım ve 73.5 kg. geldim. Şuan işteyim ve kahvaltı ediyorum. Dr.Ayça Kaya 1 haftada 3.5kg diyetine başlamış bulunmaktayım. Tek sıkıntım sabahları yenmesı gereken çiğ yeşillikleri mide olayımdan dolayı sürekli tüketemeyeceğim.Onun yerine domates/salatalıkla devam edebiliri.
Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…