SELAM CANIM TEŞ EDERIM HOŞ GELDIN KIZLAR GERCEKTEN VE KARARLI BI ŞEKILDE DIYET YAPARSAK INANIN ISTEDIYINIZ KILIOYA DÜŞE BILIRSINIZ BEN VARIMMerhaba seva ve topikteki tum arkadaslar
Uzun bir aradan sonra yeniden zayıflama istegi ile topiklerde geziniyordum
En mantiklisi yine bu topik
Sevacim.nasilsin diyet nasil gidiyor?
SENDE HOŞ GELDIN CANIM KUSURA BAKMA KAÇ KERE GIRIB BAKDIM AMMA KIMSENIN YAZMADIĞINI GÖRÜNCE BENDE KAÇ GÜNDÜR UĞRAMAZ OLDUM BEN BU DIYETLE ILK BAŞDA 1AYDA 6.500 VERMIŞDIM YANI DEMEK ISTEDIYIM KARARLI OLURSUNUZ YAPAMIYACAM BU KILOLAR GITMEZ DIYE BI ŞEY YOK BIR HASTALIĞLNIZ YOKSABen de sizinle başlamak istiyorum diyete. 69,4 kiloyum. Ayça Kayanın bu diyetine benzer bir diyetisyen listesi var elimde,
İyi bir motivasyona ihtiyacım var...
elbetde canlm hoş geldin yapmak istediyin bi diyet lustesi varmı yoksa doktor ayçanın bir ayda 8 kilo listesi çok güzel bi liste onu uygulaya bilirsinmerhaba arkadaşlar ben 36 yaşındayım esnafım 3 tane kuzum var son 2 ayda 5 kg aldm dukkan ortamındada vermek zor oluyor özellikle peynirciyken :)) şimdi hiç görmediğim bi kilodayım ve hemen eski halime dönmek istiyorum size katılabilirmiyim...
Ilk sayfayi okudun mu? Ayça Kaya bir ic hastaliklari uzmanı olup bir beslenme kliniği var diyetisyen ve spor hocalari ile çalışıyormerhaba , bende aranıza katılmak istiyorum :) diyet hakkında bilgi verir misiniz ?
Isteyen kilo bildirimi yapacak tabii acikcasi ben yapmicam cunku bu hafta icin soz veremiyorum ama haftaya araniza katilmak istiyorumbir kuralımız var mı? yarın kaç kişi kaç kiloyla başlıyoruz?
lahanayı nasıl yemeliyiz bi tarifi var mı? bi de mor lahana salatası aynı etkiyi gösterir mikızlar burdayım geldim kızlar zayıflamak için kırmızı biber beyaz lahana yogurt su ve yeşil çay her gün kullanmamız gerek ben yarın sabahdan başlıyıcam inş
Listelerin hepsi hemen hemen ayni kalori degerine sahip sadece besinlerin ogunlere dağılımı biraz farklibu 1 haftada 3.5 kg diyetini uygulayan ve sonuc alan var mı aranızda. bu kadar kalorisi yuksek olup 3.5 kg vermek aklıma yatmadı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?