Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar ben reql olduğum için iki günüm boş getdi diyet yaamadım amma bu sabah çok kararlı oyandım buna sebeb tartıda tam 74 kilo okduğumu görmem oldu

klzlar bu gun araşdırdım meyvalardan en az kalorili olan yeşil erikmiş hemde çok faydalıymış hemde zayıfladıcı imiş hemen getdim 3kilo aldım meyva istedikce onu yemeyi dü şünüyorum amma yani 4veya5tane fazla olmaz 100qr 46kalori imiş çok fazla deyil kalorisi gerçekten az kendimi yeşilluye bağlamaı düşünüyorum çok fazla sevmesemde

ben hçiç yiyemiyorum eriği

kızlar listeler artık çok saçma gelmeye başladı bana...

örnek 4 köfte diyo,80 kilo olan için de aynı 120 kilo olan için aynı olamaz bu.
80 olan 4 köfte 120 olan 6 köfte yerse yine aynı şeydir bence.

artı,tüm diyetisyenler ve diyet listelerinde '' bol su için '' cümlesi var.

ama kimse de şunu demez ki bu bol suyu aralıklı,yani metabolizmayı hızlandırmak için her yarım saatte bir çay bardağı için demez.

bol diyince ben bir içmede bir litreyi içerim yani...

zayıflama zaafımızdan kafamızı karıştırdılar dikkat.

mantıklı olalım.

yok ızgara et ,yok somon,yok kibrit kutusu,yok bilmem ne diyerek deli ettiler insanları.

evinizde ne varsa yiyin AMA AZ..

farklı yemek yaparak usanmayın.

ne pişirdiysen ye AMA AZ.

hem de en sağlıklısı budur...

suyu da aralıklı için metabolizma hızlansın diye.

UNUTMAYIN HİÇBİR GIDA VE HİÇBİR SIVI MUCİZE DEĞİLDİR.

ŞUNU YE ZAYIFLARSIN YOK..

ŞUNU İÇ ZAYIFLARSIN DİYE BİR ŞEY YOK.

BİR DE HAFİF SPOR YANİ YÜRÜYÜŞ...

HEPSİ BU..

yıllardır zayıflamak isteyen ve tüm gün araştırma yapan biri olarak en son bu kanıya vardım arkadaşlar.

her şey boş.tamam diyetisyenlik bir meslek ama bizler de bunu bilmeliyiz.çok zor değilmiş.

şu an 2 ay oldu diyet artı spor yapıyorum 7 kilo verdim.her şey yiyorum.bitter çikolata da yiyorum AMA AZ.....

yani evine et ,tavuk,balık alamayanalar diyetisyelere göre zayıflayamaz.listelerde hep bunlar varyok öğlen et ızgara yok akşam tavuk ,balık ızgara...

baklagiller,bulgur ,mercimek bunların hepsinden az yiyerek de zayıf ve sağlıklı olunabilir.

Mghb kızlar
Sewacım hatıradın mı beni cnm?
Bayramdan sonra goruselim mi bende baslamk istıyorum tekrardan inş .

Gnydn kimsecikler uğramamış sbh iti barı ile ben 71.5 la basladım inş bozmadan dewam ederim sizleride bekliyorum

EVET KIZLAR BAYRAMDA BITDI ŞIMDI RAHATLIKLA DIYETIMIZE BAŞLIYA BILIRIZ KIZLAR BENIM HEPINIZE BI TEKLIFIM VAR BILIYORSUNUZ KI BI ÇOKUMUZ DIYETIMUZE DEVAM ETSEK DE SÜREKLI SITEYE GIRIB YAZMAK ZOR OLUYOR AKLIMA BU FIKUR GELMIŞKEN NEDEN SIZINLE PAYLAŞMAYIM DIYE DÜŞÜNDÜM KIZLAR NEDEN BIZ WHATSAPP proqramlndan bi group kurub ordan yazışmıyoruz ve diyetlerimizii paylaşmıyoruz?bence daha kolay ve iyi olur ben ilk olarak ilk adımı atıyorum bana qoşulmak istiyen için numuramı burya yazıyorum kötü amaclı insanlar yazmasın 0098 9394999576 şu an irandayım eşimle birlikde

KIZLAR BURAYA NUMURANIZI YAZMAYA EHTIYAC YOKTUR BENIM VERDIYIM NUMURAYI EKLIYIN KADINLAR KULÜBÜ DIYE GROUP AÇDIM ORDAN DEVAM EDELIM DIYET YAPMAK ISTIYENLERI BEKLIYORUM

bende bu diyeti yapıyorum ama buraya aktif yazılım yok o yüzden buraya yazamyorum

bende bu diyeti yapıyorum ama buraya aktif yazılım yok o yüzden buraya yazamyorum
selam kimsenin olmadığını düşünerek bi kaç gün girmedim nete bende çok kilo aldım kurtulmam lazım tek başına olmuyor
istersin burdan istersin whatsappdan devam edelim ben şu an iranda yaşıyorum numuram 0098 9394999576 istersin ekliye bilirsin bence tabletden daha kolay olacakdır benim için her dakika bilgisayarın arkasına keçmek için vakit bulamıyorum istersin burdan fark etmez ne ise canım yarından başlamak istiyorum

kızlar imkanı olanlar katılırsa iyi olur whatsapp bi group açdıım zayıflamak için amma kimse eklemedi beni sizcede daha iyi olmazmı haberleşmek paylaşmak.?
+98 9394999576

kızlar imkanı olanlar katılırsa iyi olur whatsapp bi group açdıım zayıflamak için amma kimse eklemedi beni sizcede daha iyi olmazmı haberleşmek paylaşmak.?
+98 9394999576
iyi olurda sonuçta birbirimizi tanimiyoruz ve dünyada bu kadar kötü niyetli insan varken güvenmiyoruz işte burdan devam ederseniz katılmaya çalışırım

iyi olurda sonuçta birbirimizi tanimiyoruz ve dünyada bu kadar kötü niyetli insan varken güvenmiyoruz işte burdan devam ederseniz katılmaya çalışırım
TAMAM CANIM FARK ETMEZ SEN NASIL ISTERSIN AMMA BENDEN KORKMAYA DEYMEZ BEN 4 YILDIR BU SITEDE KILO VERMEYE VE EHTIYACI OLANLARA YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM SONUÇDA 80-64 DÜŞMEYI BAŞARAN BIRIYIM NE ISE CANIM O ZAMAN YARIN OLA HAYIR OLA INŞ YARIN SABAHDAN SONRA YEDIKLERIMIZI PAYLAŞIRIZ BU ARADA SABAH AC KARNINA YEMEKDEN ÖNCE BIR BARDAK SU IÇMEYI UNUTMA

UZUN BI ZAMANDAN SONRA AZ YEMEK BANA ZOR GELDI AMMA BAŞARDIM 1 DILIM EKMEK AZ PENIR SEBZE 1HURMA (CEVIZ 4/1 ) VE ŞEKERSIZ ÇAY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…