Bir kase yoğurt ve bir kase mercimek çorba içtim çünkü mantı ve içli köte vardı :)canım en zararsız ve yağsız ne varsa onu ye
ben hçiç yiyemiyorum eriğiklzlar bu gun araşdırdım meyvalardan en az kalorili olan yeşil erikmiş hemde çok faydalıymış hemde zayıfladıcı imiş hemen getdim 3kilo aldım meyva istedikce onu yemeyi dü şünüyorum amma yani 4veya5tane fazla olmaz 100qr 46kalori imiş çok fazla deyil kalorisi gerçekten az kendimi yeşilluye bağlamaı düşünüyorum çok fazla sevmesemde
ben istiyorum tam bır ayça kaya hayranıyım birlikte bu diyeti yapabilirizhadi kızlar nerdesiniz kimse yokmu ya kimse zayıflamak istemiyormu artık
selam kimsenin olmadığını düşünerek bi kaç gün girmedim nete bende çok kilo aldım kurtulmam lazım tek başına olmuyorbende bu diyeti yapıyorum ama buraya aktif yazılım yok o yüzden buraya yazamyorum
canım kaç gündür kimsenin olmadığını görünce girmedim bende varım yarından başlıyorum tam 10 kilo vermem lazımben istiyorum tam bır ayça kaya hayranıyım birlikte bu diyeti yapabiliriz
iyi olurda sonuçta birbirimizi tanimiyoruz ve dünyada bu kadar kötü niyetli insan varken güvenmiyoruz işte burdan devam ederseniz katılmaya çalışırımkızlar imkanı olanlar katılırsa iyi olur whatsapp bi group açdıım zayıflamak için amma kimse eklemedi beni sizcede daha iyi olmazmı haberleşmek paylaşmak.?
+98 9394999576
TAMAM CANIM FARK ETMEZ SEN NASIL ISTERSIN AMMA BENDEN KORKMAYA DEYMEZ BEN 4 YILDIR BU SITEDE KILO VERMEYE VE EHTIYACI OLANLARA YARDIM ETMEYE ÇALIŞIYORUM SONUÇDA 80-64 DÜŞMEYI BAŞARAN BIRIYIM NE ISE CANIM O ZAMAN YARIN OLA HAYIR OLA INŞ YARIN SABAHDAN SONRA YEDIKLERIMIZI PAYLAŞIRIZ BU ARADA SABAH AC KARNINA YEMEKDEN ÖNCE BIR BARDAK SU IÇMEYI UNUTMAiyi olurda sonuçta birbirimizi tanimiyoruz ve dünyada bu kadar kötü niyetli insan varken güvenmiyoruz işte burdan devam ederseniz katılmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?