• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ÖGLE SALATA YAPTIM IÇINE BEYAZ LAHANA DOMATES SALATALIK HAVUC KIRMIZI LAHANA REYHANDA QOYDUM HER BIRINDEN AZCA DOĞRADIM YANINA HAŞLANMIŞ TAVUK VEYA ET VEYA BI HAŞLANMIŞ YUMURTA DÜŞÜNÜYORUM YOGORT DA VAR EVDE BAKALIM ARTIK NASIL KARAR VERICEM

ÖGLE SALATA YAPTIM IÇINE BEYAZ LAHANA DOMATES SALATALIK HAVUC KIRMIZI LAHANA REYHANDA QOYDUM HER BIRINDEN AZCA DOĞRADIM YANINA HAŞLANMIŞ TAVUK VEYA ET VEYA BI HAŞLANMIŞ YUMURTA DÜŞÜNÜYORUM YOGORT DA VAR EVDE BAKALIM ARTIK NASIL KARAR VERICEM
cnm menüler harika yarın dan itibaren bende sana katılırım fakat ben çalışıyorum onun için fırsat buldukça yazarım lütfen pes etme

cnm menüler harika yarın dan itibaren bende sana katılırım fakat ben çalışıyorum onun için fırsat buldukça yazarım lütfen pes etme
INŞ ETMEM BAKALIM:anneadayı:ÖGLEDEN SONRA ARADA ACIKTIM DIYE MEYVE YEDIM BOL SU IÇTIM ARADA YEŞIL ÇAY IÇMEK FURSATIMDA OLDU AKŞAM IÇIN HAŞLANMIŞ YEŞIL MERCI VAR BIR AZ DOMATES SALATALIK DOĞRUYUB BIR YEMEK KAŞIĞI ZEYIN YAĞI VE LIMON SUYU EKLIYEREK YANINDA 1DILIM EKMEKLE AKŞAMI KAPATMAYI DÜŞÜNÜYORUM :110:YARIN SABAH 1HAŞLANMIŞ YUMURTA SEBZE ŞEKERSIZ ÇAY 1D EKMEK YEMEYI DÜŞÜNÜYORUM YUMURTA VARSA PENIR YOK :anneadayı:PENIR VARSA YUMURTA YOK :KK47:

INŞ ETMEM BAKALIM:anneadayı:ÖGLEDEN SONRA ARADA ACIKTIM DIYE MEYVE YEDIM BOL SU IÇTIM ARADA YEŞIL ÇAY IÇMEK FURSATIMDA OLDU AKŞAM IÇIN HAŞLANMIŞ YEŞIL MERCI VAR BIR AZ DOMATES SALATALIK DOĞRUYUB BIR YEMEK KAŞIĞI ZEYIN YAĞI VE LIMON SUYU EKLIYEREK YANINDA 1DILIM EKMEKLE AKŞAMI KAPATMAYI DÜŞÜNÜYORUM :110:YARIN SABAH 1HAŞLANMIŞ YUMURTA SEBZE ŞEKERSIZ ÇAY 1D EKMEK YEMEYI DÜŞÜNÜYORUM YUMURTA VARSA PENIR YOK :anneadayı:PENIR A YUMURTA YOK :KK47:
ben
cnm bende sabah
1yumurta biraz peynir 4zeytin domates 2dilim ekmek
ben peynir yemeden yapamıyorum bu diyete uymaya çalışıyorum ama küçük değişiklikler yapıyorum

ÖGLE YEDIKLERIM 2 HAŞLANMIŞ POTATESI DOĞRADIM IÇINE SALATALIK DOMATES 1ÇAY KAŞIĞININ YARISI KADAR MOYANEZ KOYDUM 1 BARDAK KURU NANELI AYRAN SEBZE 1D EKMEYIN YARISI

64 den 74 e ne kadar surede ciktin. Ben de 2 haftadir tatildeyim evde degildim. Ben de aldim bi 4 kg kadar
SELAM CANIM BEN YAKLAŞIK 1 YIL 5 AY FELAN OLDU AMMA TAMAMEN COCUKLARIMIN SUÇU:anneadayı:HEP TATLI DONDURMA FELAN ISTEDILER ALDIM TAM YEMEYIB BIRAKINCA HARAM OLMASIN DIYE BEN YEDIM YEDIKCEDE ŞIŞTIM:anneadayı:

Merhaba kızlar arkadaşım önerdi bu diyeti benim de çok kilom var şimdi 2 gün daha 5 günde 5 kilo diyetini yapıp size katılacağım nasıl kilo veriyor musunuz merak ettim

selam kimsenin olmadığını düşünerek bi kaç gün girmedim nete bende çok kilo aldım kurtulmam lazım tek başına olmuyor
istersin burdan istersin whatsappdan devam edelim ben şu an iranda yaşıyorum numuram 0098 9394999576 istersin ekliye bilirsin bence tabletden daha kolay olacakdır benim için her dakika bilgisayarın arkasına keçmek için vakit bulamıyorum istersin burdan fark etmez ne ise canım yarından başlamak istiyorum
Hala devam ediyor msn

Back