Arkadaşlar merhaba.Ben 37 yaşındayım ve denemedigim sey kalmadi zayiflamak icin..Farkettim ki tek başıma zayiflayamiyorum.diyetisyene gitmek de cok pahali.gecen gun tv de "online gorusme ile zayiflayin " diye birsey duydum.sistemde doktor da diyetisyen de psikolog da varmis. Aranizda hic deneyen oldu mu ? Fiyatlarina baktim uygun gorundu , faydasini gorebilirsem hem zamandan hem paradan tasarruf gibi gorundu gozume..Sizin fikirleriniz / tecrubeleriniz nedir?
EwetSELAM CANIM BI ŞEY SORUCAM BURAYA BIRAKTIĞIM WHATSAP NUMURAMI EKLIYEN BENIMLE KONUŞAN SIZMI IDINIZ?
Zaten 17 aylık olmuş daha ne artık harekete geç bak emzirmeye dşmussun bebeğini ek gıdaya alıştır biraz kendine bakBende oyle dusunuyorm ama bi yardanda kararszm tesekkurler
merhaba seva 10 hangi listeyle verdin 15 kiloyu. 1 listede tost var ikindide. her gün tost yesek kilo almaz mıyız? günlerdir yapayım diye düşünüyorum bir türlü motive olamadım benim de 10 kilo fazlalık var . bir gün bir listeyi başka gün diğer listeyi uygulasak olur mu ki? yoksa hep aynı listeden mi devam etmeliyiz ?selam bilmem canım daha önce denemedim
amma ben dr ayça kayanın verdiyi liste ile 1ayda 6.500 verdim sonra devam ederek 3 ay içinde 15 kilo verdim uzun zaman korudum kilomu amma bıraktıktan sonra 2 yıl içinde 10 kilo aldım vermem gereken tam 10 kilo var
sende saol canım anlaşılan kalbini kırdım canın saolsuYok saol
CANIM DOĞRUSUNU ISTERSIN BEN HEÇ TOST KULLANMADIM IKINCI LISTEDEKI GIBI 2YEMEK KAŞIĞIĞ YULAF EZMESININ IÇINE YOĞURT QURU ÜZÜM DARÇIN PUDRASI QATIB YEDIM YOĞURT OLMADIĞDA SÜT KULLANDIM KURU ÜZÜM OLMADIĞINDA TAZE ELMA ARMUT KÜÇÜK-KÜÇÜK DOĞRAYLB YEDIMhımm şimdi önceki mesajları okudum değiştirebiliyoruz listeyi . ama tost aklıma takıldı. uygulayanlar cevap yazarsa sevinirim
sende saol canım kalbini kırdıysam üzür dilerim dedyim gibi bi anlık içime korku düştü senin bur erkek olduğunu sandım dedim belki bi bayan ismiyle girib siteni gezerken numuramı ordan almışsın o korkuyla engelledim sonuçta evli 2 cocuk annesi bi bayanım inş doğru anlamışsındır beniYok saol
IYI YAPMIŞSIN YOĞURT SEVMIYORMUSUN NEDEN MENUDE YOĞURT YOK?Öğlen az ıspanak bir dilim ekmek biraz acılı sos yedim. Akşam bir tabak nohut 6 7tane mercimk köftesi br dilim ekmek az salata (16:00)
Yarına ne yemeyi duşunuyorusun sabah iki dilimden tost domates vs. Öğlen yoğurt çorbası sebze guveç bir dilim ekmek akşama elma. adet gunm yaklaşıyo zaten şişim yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?