Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ben bu sabah yeşillik yiyemedim çünkü evde kalmamış ama bir dilim beyaz peynir 4 zeytin 2 dilimde çavdar ekmeği yedim.

Ben bu sabah yeşillik yiyemedim çünkü evde kalmamış ama bir dilim beyaz peynir 4 zeytin 2 dilimde çavdar ekmeği yedim.
bu diyette ara öğün yok ama ben dayanamıyorum öğle yemeğine kadar onun için ara sütlü şekersiz türk kahvesi
öğle ne yesem bilmiyorum çokta acıktım ben biraz düşüneyim

Evet sabah ara ogun yok ama ikindi gibi sutlu kahve iki ad diyet biskuvi ya da meyve falan yiyebilirsin

bu diyette ara öğün yok ama ben dayanamıyorum öğle yemeğine kadar onun için ara sütlü şekersiz türk kahvesi
öğle ne yesem bilmiyorum çokta acıktım ben biraz düşüneyim
ben alttaki listeyi uyguluyorum ara öğünlü olduğu için.. öğlende bir kase yayla çorba makarnayla yoğurt yedim (iş yerinde onlar vardı) akşamda taze fazulye var evde zeytinyağlı onu yerim.

Dün akşam bir kase taze fasulye yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği yedim eşim dondurma almış yiyordu küçük bi parça bende kaçırdım ama pişman değilim :) serin serin iyi gitti.
Bu sabahta 2 salatalık 4 dal nane -gerçekten- kibrit kutusu kadar süzme peynir 5 siyah zeytin 1 dilimde çavdar ekmeği yedim. saat onda bi tane küçük nektarin yicem. Şekerim çok düşüyor bilgisayar başında olduğm için gözlerim kararıyor hemen sizdede açlıkta böyle oluyor mu?

zaten yaptigin diyet seni aç bırakıyor halsiz hissediyorsan o diyet sana göre değildir
diyetin içindeki besinleri fazla arttırmadan kendine gör

sabah kahvaltısı aslında çok güzel doyurucu ben diyet yapmadığım zamanlardada böyleyim :) ama bakalım bugun ikinci gün ben özellikle bacaklarımı eritmek istiyorum

selam kızlar bu konu sahibi benim seva ben bu diyetle 85-65 kiloya düşmüştüm ilk 1 ayda 6-500 verdim kalanlarını sonrakı aylarda ne ise uzun zaman aynı kiloda kaldım sonradan kendimi bıraktım ve şimdi tam 73.800 artık bıktım ve tekrar kilo vermek için aranıza döndüm pazar ertesinden başlıyorum

bende sana eşlik ederimo

Gunaydin kizlar bugun calsiyum diyeti yapiyorum 3 ymk kasigi musli 1 su bard sut bir porsiyon elma

selam kızlar nasılsınız söz verdiğim kime bugünden başlayarak ben de sizinleyim sabah şekersiz çay yağsız peynir 1 dilim çavdar ekmeği yedim azca sebze işte bu kadar öğle yemeğini haşlanmış tavuk salata

yoğurt yemeyi düşünüyorum ya siz?

haydi kızlar hala gec degil yaz yeni başlıyor
hafta sonu diyetimi yapamadım çünkü eşimle tek günüm pazar sabahı, c.tesi günü piknik ekinliği vardı. bu sabaht kahvaltıda 1 dilim süzme peynir şekersiz çay, ekmek yok biraz maydonoz ve nane 3 te zeytin yedim. saat 10 da bi bardak ssüt içtim. öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa artık onu yicem :)

canım en zararsız ve yağsız ne varsa onu ye

Merhaba kızlar,
sanırım diyeti deneyenler memnundur. Ben Ekimde evlendim ve yaşadığım şehri değiştirdim. Ekimden beri sürekli kilo alıyorum. Gerçi sanırım bende tiroitte var. Test sonuçlarını bekliyorum. Tartılara küstüm resmen uzunu zamandır tartılmadım. Dün alışverişe çıktığımda ise acı gerçekle yüzleştim. 38 bedenden 44 bedene çıkmışım. O sebeple bugün başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…