Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin. Cqnim bende basladim 1 dolim ekmek 5 zeytin 1kk peynir domates salatalikhaydi bismillah ben başlıyorum
sabah
bir dilim ekmek
30 gram süzme peynir
şekersiz çay
bu diyette ara öğün yok ama ben dayanamıyorum öğle yemeğine kadar onun için ara sütlü şekersiz türk kahvesiBen bu sabah yeşillik yiyemedim çünkü evde kalmamış ama bir dilim beyaz peynir 4 zeytin 2 dilimde çavdar ekmeği yedim.
ben alttaki listeyi uyguluyorum ara öğünlü olduğu için.. öğlende bir kase yayla çorba makarnayla yoğurt yedim (iş yerinde onlar vardı) akşamda taze fazulye var evde zeytinyağlı onu yerim.bu diyette ara öğün yok ama ben dayanamıyorum öğle yemeğine kadar onun için ara sütlü şekersiz türk kahvesi
öğle ne yesem bilmiyorum çokta acıktım ben biraz düşüneyim
zaten yaptigin diyet seni aç bırakıyor halsiz hissediyorsan o diyet sana göre değildirDün akşam bir kase taze fasulye yarım kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği yedim eşim dondurma almış yiyordu küçük bi parça bende kaçırdım ama pişman değilim :) serin serin iyi gitti.
Bu sabahta 2 salatalık 4 dal nane -gerçekten- kibrit kutusu kadar süzme peynir 5 siyah zeytin 1 dilimde çavdar ekmeği yedim. saat onda bi tane küçük nektarin yicem. Şekerim çok düşüyor bilgisayar başında olduğm için gözlerim kararıyor hemen sizdede açlıkta böyle oluyor mu?
zaten yaptigin diyet seni aç bırakıyor halsiz hissediyorsan o diyet sana göre değildir
diyetin içindeki besinleri fazla arttırmadan kendine göre ayarla bence
selam kızlar bu konu sahibi benim seva ben bu diyetle 85-65 kiloya düşmüştüm ilk 1 ayda 6-500 verdim kalanlarını sonrakı aylarda ne ise uzun zaman aynı kiloda kaldım sonradan kendimi bıraktım ve şimdi tam 73.800 artık bıktım ve tekrar kilo vermek için aranıza döndüm pazar ertesinden başlıyorum
bende sana eşlik ederimoselam kızlar bu konu sahibi benim seva ben bu diyetle 85-65 kiloya düşmüştüm ilk 1 ayda 6-500 verdim kalanlarını sonrakı aylarda ne ise uzun zaman aynı kiloda kaldım sonradan kendimi bıraktım ve şimdi tam 73.800 artık bıktım ve tekrar kilo vermek için aranıza döndüm pazar ertesinden başlıyorum
hafta sonu diyetimi yapamadım çünkü eşimle tek günüm pazar sabahı, c.tesi günü piknik ekinliği vardı. bu sabaht kahvaltıda 1 dilim süzme peynir şekersiz çay, ekmek yok biraz maydonoz ve nane 3 te zeytin yedim. saat 10 da bi bardak ssüt içtim. öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa artık onu yicem :)haydi kızlar hala gec degil yaz yeni başlıyor
canım en zararsız ve yağsız ne varsa onu yehafta sonu diyetimi yapamadım çünkü eşimle tek günüm pazar sabahı, c.tesi günü piknik ekinliği vardı. bu sabaht kahvaltıda 1 dilim süzme peynir şekersiz çay, ekmek yok biraz maydonoz ve nane 3 te zeytin yedim. saat 10 da bi bardak ssüt içtim. öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa artık onu yicem :)