Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Uzunca bi aradan sonra Merhaba grubun en kilolusu benim galiba bende bu gün başlıyorum diete sporla ve egzersizle birlilte yaza daha iyi girmek istiyorum
Boy:165
Kilo:78

Slm kızlar bende başladım bu diyete dün doğum sonrasında 5 6 kilo fazlalığım kaldı onlar için yaşım 25 boy 165 kilo 64 ve gerçekten bu sabah -500 gördüm çok mutlu oldum

Slm kızlar bende başladım bu diyete dün doğum sonrasında 5 6 kilo fazlalığım kaldı onlar için yaşım 25 boy 165 kilo 64 ve gerçekten bu sabah -500 gördüm çok mutlu oldum
Kizlar merhaba ben diyete 6 ay once basladim ara verdim biraktim tekrar basladim falan dogum kilolarim gitti 69 dan 56 ya dustum toplam 13 kilo verdim son iki üç kilom kaldi bu diyete baslayim diyorum bir haftada iki uc kilo versem tamam olucak ama adet gunumde yaklasti ama yinede basliycam

merhaba bende denemek istiyorum bir mezuniyet balom var haziranin 1 inde bende o zamana kadar 55 olmak istiyorum kilom 61 veya 64 tu boy 166 yas 13 maalesef 83 kilo idim bu kiloya kadar dustum sporumu yapiyorum sizce ise yarar mi yaz sonuna kadar 45 50 olmak istiyorum sonuc alan var mi ?hangi listeyi uygulamaliyim?cevaplarsaniz cooook mutlu edersiniz beni:)fakat ekmek yerjne ceviz yiyecegim ekmek yiyemiyorum

benimle baslamak isteyen var mi?hadi bakalım hayırlısiyla basliyorumm ilk hedef 1 hazirana kadar 55 1 eylule kadar 45 boy 166 İñşallah basarili oluruzz:)

Başladın mı? Ben başladım kaçamak yapmadım yeşil renkli olanına devam edeceğim sen hangisindesin ?

bende yapmak istiyorum iki hafta uygulasam yeter
bende üç hafta uygulasam yeterli 66 kiloyum 60 olmak istiyorum bu kiloya 83 kilodan indim iki seneyi geçti ayça kayanın buna benzer diyetlerini uyguladım ve güzel sonuçlar aldım ayça kayanın iki kitabıda var bende artık noktayı koymak istiyorum katılan olursa yarın sabah başlıyorum

tmm sabah başlayalım olur mu :) ayça kayanın diyetlerinden çok memnunlar ben sadece gercekten bu diyetlerle kilo veriliyormu onu merak ediyorum. hiç denemedim şuan 64 kiloyum istediğim 55 ama şuan 60 olsam bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…