Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar kaç kere bakdım yokdu kimse bende bi kaç gün uğramadım
tekinberrin hoş geldin nasılsın ?seni yeniden burda gördüm demek ki benim gibi kiloların artmış üzülme yeniden birlikde kurtuluruz kilolarımızdan canım 65 iken şu an 73 kilo oldumkilo vermek istiyen her kese kapımız her zaman açığkızlar yaza bi şey kalmadı aktiv olun toplanalım kurtulalım fazlalıktan

Selamun aleyküm arkadaşlar
Bu diyeti uygulamak istiyorum ...yılmam inşallah yarın start vercem Allah ın izniyle.
Şu an ki kilom:68

Selamun aleyküm arkadaşlar
Bu diyeti uygulamak istiyorum ...yılmam inşallah yarın start vercem Allah ın izniyle.
Şu an ki kilom:68

35ecrin35 hoş geldın canım bende bu sabah start verdım su an kahvaltı yapıyorum 1 d cavdar ekmeyı sebze şekersız çay penır bu kadar arada sütlu kakao ve ya kahve içmeyı düşünüyorum tabııkıde şekersız

kımseden ses yok peki ben yazayım barı yediklerimi ben 1haşlanmış yumurta ve 1 haşlanmış potates ıksınıde kabuklarını temızleyib doğradım içine lahana domates salatalık ve sebze dograyıb 1 yemek kaşıgı zeytun yağı ve limon suyu elave etdım ve 1dılım cavdar ekmeyı ıle yedım ha unutmadan 1 kasa yogurta yedım akşama kadar arada acıkırsam 1 nar yemeyı düşünüyorum

neden kimse yok devam eden kimse yokmu ne ise penşembe 73 .700 başladım bu sabah 71.800.gösterdi tartı yani 4 gun için iyi bi sonuç

Merhabalar
Ben 26 yaşındayım. Boy 165 kilo 72.3 Bugün bu diyete başladım. Hafta hafta yazıcam. Hedef 60.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…