Merhaba birakma bence pisman oluyorum ben daha önce beş kilovermistim kendimi salmisim geri aldım altmış beş olmuştum suan 60.400 kilom inat ettim kendime sozum var yaza elli kilo olacagimmerhba bnde 1 haftada 3.5 kilo diyetine basladim bugun birinci gunumdu su an 61.2 yim haftaya kadar diyeti birakmazsam eger yazicam
Ben haftada 3.5 kilo sayfasindayim.olalim tabi neden olmasin. Birlikte yaparsak sorumluluk hissediyorsn ii oluyormerhaba arkadaşlar. bende bugün diyete başladım haftada 3 gün sporla yapıcm. bir buçuk ay sonra gelin oluyorum 10 kiloya yakın vermem gerek. Destek olalım burdan birbirimize.
Canim basladinmi diyete durumlar nasilMerhaba arkadaşlar.. Bende yarın bu diyete başlıyorum. 175boyum 61 kiloyum. 5 kilo versem yetecek bana
Harikaymis.bakalim benim sonuc ne okacak paylasirim burasan mutlakaEvet canım başladım geçen hafta. Tam olarak uymuyorum bu diyete ama 2 kilo gitti şimdiden:)
Verdin micanim güncel olsak destek olsakMerhaba arkadaşlar.. Bende yarın bu diyete başlıyorum. 175boyum 61 kiloyum. 5 kilo versem yetecek bana
Lütfen destek olalim birbirimizeHarikaymis.bakalim benim sonuc ne okacak paylasirim burasan mutlaka
Lütfen destek olalim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?