• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum pazartesi. Başladım motive ihtiyacım var boyum 160 kilom 61 eski kilom dönmek istiyorum 50 kilo hedefim leslie. Ve julian micheal. Yapıyorum hamilelikten dolayı sarkan gobegim. İçin.
Bugün kahvaltıda 5 zeytin domates peynir şekersiz çay ictim öğlen piyasa yemeği bir kaç kasık doğma pilavı yoğurt yedim akşam makarna var salata yoğurt

merhba bnde 1 haftada 3.5 kilo diyetine basladim bugun birinci gunumdu su an 61.2 yim haftaya kadar diyeti birakmazsam eger yazicam
Merhaba birakma bence pisman oluyorum ben daha önce beş kilovermistim kendimi salmisim geri aldım altmış beş olmuştum suan 60.400 kilom inat ettim kendime sozum var yaza elli kilo olacagim

Mrb ben de ayca kayanin 1 haftada 3.5 kilo diyetini yapmaya calisiyorm.diyetlr benzer zaten.ben onu tetcih ettim cunku kisa surede sonuc slabildgm seyleri seviyorum.simdilik ii gidiyor.destek olalim birbirimize dersen beklerim oraya da.kolay gelsin

merhaba arkadaşlar. bende bugün diyete başladım haftada 3 gün sporla yapıcm. bir buçuk ay sonra gelin oluyorum 10 kiloya yakın vermem gerek. Destek olalım burdan birbirimize.

merhaba arkadaşlar. bende bugün diyete başladım haftada 3 gün sporla yapıcm. bir buçuk ay sonra gelin oluyorum 10 kiloya yakın vermem gerek. Destek olalım burdan birbirimize.
Ben haftada 3.5 kilo sayfasindayim.olalim tabi neden olmasin. Birlikte yaparsak sorumluluk hissediyorsn ii oluyor

bende bugun basladim diete sabah yumurta 3-4 zeytin oglen 3kasik patates yemegi 2 dilim borek yedim aksam makarna yedim ins sonra baska bisey yemem :))

Merhaba arkadaşlar.. Bende yarın bu diyete başlıyorum. 175boyum 61 kiloyum. 5 kilo versem yetecek bana

Arkadaslar saglik problrmleri sevsebebiyle araverdigim fiyetime bu diyetle tekrar baslamak ustiyorum. Kilom 63 boyum 170.. hedefim 50

Merhaba yoldaşlar bende uzun diyetlerden sonra bubdiyette karar kıldım ve inat ettim. Kilo 66 boy 164 bugün başladım bu diyete desteklerinizi bekliyorum sonucu degisikce yazacagim hedefim 55

Back