bu arada Ayça Kaya diyetisyen değil iç hastalıkları uzmanı yani bir drevet öyle benim inandığım tek Diyetisyen Dr.Ayça Kaya
Merhaba Ayça Kaya takipçileri
Dün giremedim yaaa
kilo bildirimini değiştirir misin Sevacım? dün sabahki kilom 78,7 idi...
Yeni gelenler hoşgeldiniz
Arada fırsat buldukça yazayım diyorum ama bir zayıflama grubundayım ancak oraya yazıyorum arada
bu arada Ayça Kaya diyetisyen değil iç hastalıkları uzmanı yani bir dr
kızlar nerdesiniz her kes zayıfladıda benimi haberim yokbu sabah canım inanılmaz tatlı çekiyor ne yapsam acaba?
saol canım mutlaka denemeyi düşünüyorum yapmasıda kolaygünaydın sevacım canın tatlı istediyse bir elmayı rendele tavada kavur içine azıcık ceviz ve tarçın koy sonra güzel bir sunum hazırla ve dünyanın en güzel tatlısını ye afiyet olsun diyetisyen tavsiyesiydi bu da
gözün aydın dalısı gelir inşkızlar nerdesiniz yaa
ne zaman girsem kimsecikler olmuyo...
bu arada 3 günde 1,2 kg gitti bile benim. çok mutluyum kızlar yaa yaşasınnn oleyyy
inş sıkılmazsın ben de yardımcı olurum 1 ay sonunda 8 deyil 5 kilo zayıflasam bile yinede çok sevinirim demek bu gün başladın bile ok bende sabahdan başlıyorum
evet listeye tam uyarsın verirsin ben 1 ayda 6.5oo vermişdimAyca Kaya'nın bu doktorum programında verdiği diyet listesini buldum. http://www................/2013/09/1-haftada-35-kilo-diyeti-dr-ayca-kaya.html ama gerçekten etkili mi ? Bu kadının diyetini yapanlar var mı aramız da ?:44:
Sevacım sen 84 kilodan 65emi indin? bu nasıl bi azim tatlım bravoo valla. Ne kadar zamanda verdin canım bu kadar kiloyu hep ayça kaya diyetiyle mi
Bende kilo vermek istiyorum . Hamilelikte 20 kilo aldım iki buçuk aylıl bebeğim var 7 kilo kaldı bende
Hoşbulduk ben sitenin acemisiyim :)
inş canım beraber yardımlaşarık zayıflarız mesela bu akşam ne yemeyi düşünüyorsun?Seva ben de stresten düzensiz beslenmeden 57den 77lere çıktım, şimdi 75 kiloyum bakalım bu diyet işe yarayacak gibi. Senin hikayeyi öğrenince daha bi gaza geldim doğrusu. Hadi bakalım eski formuma dönücem inşallah ben de :13:
Bende kilo vermek istiyorum . Hamilelikte 20 kilo aldım iki buçuk aylıl bebeğim var 7 kilo kaldı bende
inş canım beraber yardımlaşarak zayıflarız mesela bu akşam ne yemeyi düşünüyorsun?
hoş geldin canım
Hoşbuldukkk :) inş şu 7 kilodan kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?