Canım 7 kilodan kurtulursun senin işin daha kolay yine. bi de beni düşün hedef 18 kilo
Bebişini emziriyomusun, emzirince kilo veriliyomuş diye duymuştum tabi yemeği abartmazsan
Olsun canım keyif alırsın umarım
olur canım listedeki yiyeceklere alterniv yiyecekler bulursun deyişdire bilirsinAkşam sebze olarak kozlenmiş patlıcan salatası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, salata yemeyi düşünüyorum canım. Bişey sorucam ben bu ayda 8 kilo listesini ufak değişiklikler yappsam olur dimi?
inş canım inanmalısın ki kararlı olasınHoşbuldukkk :) inş şu 7 kilodan kurtulurum
Allah nasip ederse pazartesi sizinleyim.
canım hoş geldinSelam kizlar bende bugun itibariyle diyete basladim gibi suan 63.3 kg'dayim hedef 55kg mayis 4'te evleniorum desteginizi bekliorum baya bi zorlaniorum ilkkez yapiorum
Bugun yediklerim
Sabah: 1dilim ekmek peynir zeytin minik sosis
Oglen:corba izgara salata
Aksam:kepek ekmegine tost
1 saat oncede dayanamayip cokoprens yedim bide gun icinde 3 kesme seker tukettim cayi sade icemiorum arti bi tane 3'u birarada arti 2lt su sizce nasil?
Pazartesi tekrar tartilcam...
kızlar nerdesiniz bu gün yediklerim sabah 2 d ekmek şekersiz çay 1 kaşık bal az penir domates salatalık
ögle haşlanmış tavuk yoğurt lahana salatası
ara sütlü kahve
Sevacim baya kararli sin bu aralar tbrkler 2 kilo gittmis sanirim sevindim adina benim 57 oldu çok şükür ama oyle dikkat ediyorum almamak icin sabah kahvaltimi cok iyi yapiyorum gun boyunca cok acikmiuorum aciktigimda meyve yogurt yiyorum aksamda herkesle otuyorum sofraya hersey den az alarak bitiyorum yasam tarzi oldu diyet ten boyle bundan sonra herseyi yemek ama abartmadan yemek artik kendime dur diyebiliyorum:)))
hoş geldin asude ben seva verdiyin kiloları geri almana çok üzüldümmerhabalar ben asude,
geri dondum. Burda coooook kilolar vermistim maalesef verdigim kilolarin hepsini geri aldim dondum. tekrar vermek istiyorum insallah. tabiki desteginizle. birlikte kilo vermek cook daha kolay oluyormus.
hoş geldin asude ben seva verdiyin kiloları geri almana çok üzüldümpeki neden kiloları geri aldın? çünkü ben verdiyim kiloları geri almadım yaklaşık 1 yıldır 65 ile 67 arasında gedib geliyorum amma 67 çok abartığım zamanlar oluyor bir az kendime gelib dikkat ediyorum ve yeniden 65 düşüyorum ne ise hoş geldin tekrar
Merhaba Hatice ben,Günaydın arkadaslar Ayça Kaya diyette göre sabah kahvaltım olmuş mu sizlerle paylaşmak istedim doğru mu yapmışım yoksa yanlışlarım varmı?????
Eki Görüntüle 982443
Tam buğday ekmegi, tere, maydanoz, dereotu, Roka 2 çeri domates, 1 zeytin beyaz beynir tabaktaki peynirin bir parçasını yiyemedim sekersiz cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?