Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam yok hatırlamadım amma fark etmez önemli olan yeniden karar vermen hoş geldin canım zayıflamak gerçekten çok önemli insanın kendine güveni artıyor 71 den 80 kadar kilo almana çok üzüldüm canım çünki kilo vermek çok zor almak ise çok kolaydır umarım bu defa vaz keçib pes etmezsin canım yeşil çay ve su iç yerşil çay olmasaydı ben mutlaka kilo alırdım amma aylardır doğru diyet yapmadığım için fazla kilo veremesemde 1 kilodan fazla almadım yeşil çay sahesinde

Bu sefer inşallah bırakmayacagım:) al ver al ver iyice manyaklaşti bünyem yaaaa bu sabah 79.200 düm.Hadi bismillah, Allah güç versin hepimize:))

Canm öncelikle geçmiş olsun ailene ve sana... Şimdi sen kaç ayda ne kadar verdin paylaşabilir misin canım?

Hoşgeldiniz aramıza

Kızlar ben şimdi bir diyet grubundayım o yüzden buraya arada geliyorum tam Ayça Kaya yöntemi yapmıyorum açıkçası... Ama benzettiğime inanıyorum
3 haftada toplamda 3kg verdim
Bugün 78,4 kg çıktım tartıda...
Arada girip sizi okuyorum takipteyim yani

Merhaba kızlar,bu sabah klasik peynir zeytin domates kahvaltımı ettim.öğlen yemeğinde bol salata,küçük bir kase yoğurt ,1 kase kıymalı karnıbahar,2 dilim çavdar ekmeği yedim.akşamda 2 dilim çavdar ekmeği,küçük bir tabak kabak yemeği ve yoğurt yedim.bu ara regl olucam acayip canım tatlı istiyor.birazdan sütlü bir nescafe içeceğim iyi geliyor tatlı krizlerime.kilo bildirimlerini ne zaman yapıyoruz kızlar

Kızlar ben 3. günümdeyim 1 kilo gitti bile..devam edeceğim mutlaka...gayet güzel bir diyet ve hiç acıkmıyorum..sık sık yemek çok faydalı..

sütlü nescafe banada iyi geliyor tatlı krizine girdiyim zamanlar kilo bildirimi pazarertesi yapıyorduk amma ben hastanede olarken topikde kimse kalmamış amma istersin seni listeye ekliyim
ya canım bu günkü günüm berbat keçdi sabahdan beri önüme geleni yedim önüme gelmiyenleride bulub yedimyarın mutlaka telafi etmem lazımklzlar yeşil çayınızı zencefille için metobolizmanız iyice hızlansın

saol canım çok teş ederim sen nasılsın canım inş çok iyisindir ylnzeskici sen neler yaptın bu arada zayıflıya bildinmi?

Sagolasin Seva cim ben idare ediyorum, Allah beterinden saklasin. Londra da yasamak bana pek yaramadi desem yeri var
Ilk baslarda iyi kotu kendimi oyaliyordum ama sonra eli bosluk bana zor gelmeye basladi. Buraya gelir gelmez vize yenileme basvurusu yapmistik, o yuzden dil okuluna da gidemedim, iyi kotu bir is bulayim dedim o da kismet olmadi. 5 ay beklettikten sonra basvurumuzu reddettiler , simdi dava acip bi uc bes ay daha oyle surunecegiz, bilmiyorum Allah sonumuzu hayir etsin. Bu arada bebek olsun istedik , bu sakin gunlerde hamileligi rahat gecirmis olurum diye , o da olmadi kismet
Tabii bu arada esim evde hic yemek yemiyor , ben de butun gun evde tek basima saglikli bir beslenme duzeni tutturamadim, zaten hersey ates pahasi , oyle sebzeydi meyveydi alip dolapta muhafaza edip , ogun atlamadan yemek falan nerdeee Yetmiyormus gibi burada surekli hava soguk karanlik ve yagisli, gunesli oldugu gunlerde de ruzgar var ve ayaz resmen agzi burnu uyusuyor insanin. Ilk aylarda duzenli hergun yuruyordum parklara gidiyordum iyi oluyordu. Simdilerde hava boyle olunca yuruyus de yapamiyorum iyice kilo aldim. Eski halime donmedim herhalde ama gene bi 75 falan yani 10 kilo almisimdir evlilik icin sizlerden ayrildigim zamandan bu yana (( Tartimi getiremedigim icin kilomu bilmiyorum sadece giydigim pantolondan anliyorum asagi yukari. Annemin evindeki duzenimi ozluyorum simdi , orada ne kadar kolaymis rejim ve spor yapmak...

Gecen hafta kendi kendime demistim ki "hadi Subat basi basliyim bir azimle diyete, takilayim bizim kizlara yine , evin icinde ne kadar hareket edebilirsem artik kardir" diye... Ustune bu vize reddi gelince hersey allak bullak oldu. Simdi hicbisey yapmak gelmiyor icimden (

Neyse canim senin de kafani agrittim kusura bakma , burda tek basina dertlesecek konusacak kimse de yok bunaliyorum iyice bazen.
Seni cok opuyorum gorusmek uzere...

slm kızlaar
dun dıyetısyenın tartısında 676 geldım vucuttakı yag ısnırı yuzde 28 olmalıymıs benım yuzde 30 cıktı gobek bolgesınde hemen dıyete basamam lazım dedım kendıme ama bır trlu motıve olamıyorum kendı basma hedefım 63 ilk etapta ıns. ama cok zorlanıyoru yardımlarınızı beklıyorum
svacım nbr nasılsın azmıne hayran kaldım sureklı brudasın masallah
ylnzeskcı hosgelldın sende yazını okudum ne dıyebılırım kı dıye dusundum sadece kendın bı aıle olunca hele bıde cocuklar olunca oyle bı zor oluyokı hersey (3cocuk annesı 34 yasındayım öğretmenım henuz calısmıyorum ) kendı basınna olsan ayarlı olurdu dıye dusunurken senın yazını okudum ne bılım işte ama sonucta hayat bu yasıyoruz bızde onun ıcın kendımızı ıhmal etmemelıyız saglık acısından da gorunus acıındanda onemlı kılolar dıye dusunuyorum

inş motıvasyonum yerıne gelırde bende su aldıgım 5kıloyu gerı verırım
ye ye ye nereye kadar dıbını gorene kadar yıyourm

Pazartesi kilo bildirimi yapıyorduk tartıldııımm ve 63.4 gösterdi tartı inşallah kiloları vermeye devam hanımlar ha gayrettt

Mrh kizlar bugun kilo bildirim gunu 58 ciktim ama regl 3 günüm onu hesap edersrk 57 oldim artikin hadi hayorlisi hedefime ulastimmm hadi ben den bu kadar darisi basiniza azmin gücü iste ama buralarda olacam degisiklikler olursa da yazarim takipteyim hep buralarda olacam hadi kizlar hirslanin ben yaptiysam siz hayli hayli yaparsiniz

selam canım ya keşke türkiyeden heç ayrılmasaydınızbu nasıl bi ülke ya her şey pahalı aynan rusiyya gibi moskvada yaşadık bi ara seni çok iyi anlıyorumamma yinede moralini pozma allah könlünüze göre verir inş kalmanız ve ya redd edilmeniz sizin için ne hayırlıysa allah onu nasib eder hayırlısıyladiyet konusunda haklllısın moralin çok pozukamma tüm bunlara bakmayarak güclü ol yeniden aramıza dön gec olmadançok fazla kilo almadan aldığın 10 kiloyu sen istersin 1.5 ayda bile verirsin sen bu konuda çok kararlısın güclüsün bunu biliyorumbende öptüm kendine iyi bak

seva kilo 65.400-66.500-67.00-66.500.64.800.67.700.65.7
btyg kilo 64,8-64.0-63,5- 62,5.61,500.61.0.61.500.60.500.59,5-57-

bahired kilo 96
zehragrbzdrn kilo 84.82,200

aysultan17kilo 72,7.71.0.70.7.69.1 .68,0.66,8. 64.4- 63.4
lily86 kilo 83,4.82,0-81,3.79,2
nazlıbahar kilo 67.5

Nerde olayım cnm yedım yedım şiştim solugu yıne yanınızda aldım :) gunler gezıler cocuklara mamalar :) sonuc bu Allah tan 70 i gormeden direkten dondum :)

Nerde olayım cnm yedım yedım şiştim solugu yıne yanınızda aldım :) gunler gezıler cocuklara mamalar :) sonuc bu Allah tan 70 i gormeden direkten dondum :)

evet haklsın canım yine şükür 70 den önce döndün ya canım ben yapsam faydası yok su içemiyorum günde 4.bardak yeşil çay içiyorum amma su içemiyorum ne yapsam acaba havalarda soyuk olduğundan heç susamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…