Merhaba sevacim,merhaba kizlarrr:)sevacim beni hatirladinmi? Çoktandir girmiyorum,bugün şöyle biraz dolandim topikte,2012 nin nisaninda 73 kiloymuşum.topige yazmayi biraktiktan sonra 71 e kadar düşen bennn bugün itibari ile 80 kiloyum.Ağlamak istiyorummmmm(((( sık sık karar veriyorum diyete giriyorum ama 2-3 günde pes ediyorum.tekrar topige yazmaya karar verdim.umarim bu sefer bırakmam da güzel kilolar veririm
selam yok hatırlamadım amma fark etmez önemli olan yeniden karar vermen hoş geldin canım zayıflamak gerçekten çok önemli insanın kendine güveni artıyor71 den 80 kadar kilo almana çok üzüldüm canım çünki kilo vermek çok zor almak ise çok kolaydır umarım bu defa vaz keçib pes etmezsin canım yeşil çay ve su iç yerşil çay olmasaydı ben mutlaka kilo alırdım amma aylardır doğru diyet yapmadığım için fazla kilo veremesemde 1 kilodan fazla almadım yeşil çay sahesinde
Canm öncelikle geçmiş olsun ailene ve sana... Şimdi sen kaç ayda ne kadar verdin paylaşabilir misin canım?kızlar hoşgeldiniz lily seva sevindim sizi gördüğüme. bizimde bu aralar sıkıntılı günlerimiz geçti Rabbim beterinden saklasın...
eltim safra kesesini aldırdı, 2 gün sonra acilen görümcemin kocasını acile kaldırdı akciğerlerinden ameliyat oldu, 2 gün sonra ben gözden lazer oldum gerçi benimki istekli oldu göz numaralarından kurtulmak içindi ama hepsi üstüste geldi şimdide 10 gün içinde kayınvaldem safra kesesinden ameliyat olacak o yüzden bende giremedim nete...ama diyete devam 11 şubatta kontrolum var bakalım bi 89 olabilsem 90 li rakamlardan kurtulsam dahada motive olacagım...
Merhaba internette araştırırken buldum ayça kayanın diyetini bana çok mantıklı geldi çünkü uzun yıllardır diyet yapan bu konuyla ilgili oldukça kitap okuyan araştıran ve 4-5 diyetiseyne giden bu konuda baya tecrube edinmiş biriyim.şunu söyleyebilirm ki sağlıklı kilo vermenin sırrı sağlıklı beslenme + spor dan geçiyor..
kesinlikle ilaç yada bitki çayları vb şeyler tek başına işe yaramaz..diet yaptığınız sürece sadece destekleyecektir..
Ben diyetle ve günde 1 saat yürüşle ve bol su içerek 8 ayda 35 kilo verdim...ve diyetisyenim verdiği diyet ayça hanımın yazdığı diyetle çok benziyor..tabiki bu bünyeden bünyede değişiklik gösterectir..fakat kesinlikle herkesin sonuç alacağını düşünüyorum..şimdi neden buradayım diye sorarsanız..kullandıgım bir takım hormon ilaçlarından dolayı tekrar kilo aldım..şuan 71 kiloyum ve bu benim için çok fazla..acil diyete başlamam gerek diye işe koyuldum ve ayça hanımın diyetine başlamaya karar verdim..ve bugun itibari ile başladımm.ve gelişmeleri size yazarım.herkese selamlar..diyetinizde başarılar..
Merhaba sevacim,merhaba kizlarrr:)sevacim beni hatirladinmi? Çoktandir girmiyorum,bugün şöyle biraz dolandim topikte,2012 nin nisaninda 73 kiloymuşum.topige yazmayi biraktiktan sonra 71 e kadar düşen bennn bugün itibari ile 80 kiloyum.Ağlamak istiyorummmmm(((( sık sık karar veriyorum diyete giriyorum ama 2-3 günde pes ediyorum.tekrar topige yazmaya karar verdim.umarim bu sefer bırakmam da güzel kilolar veririm
Canm öncelikle geçmiş olsun ailene ve sana... Şimdi sen kaç ayda ne kadar verdin paylaşabilir misin canım?
Hoşgeldiniz aramıza
Merhaba kızlar,bu sabah klasik peynir zeytin domates kahvaltımı ettim.öğlen yemeğinde bol salata,küçük bir kase yoğurt ,1 kase kıymalı karnıbahar,2 dilim çavdar ekmeği yedim.akşamda 2 dilim çavdar ekmeği,küçük bir tabak kabak yemeği ve yoğurt yedim.bu ara regl olucam acayip canım tatlı istiyor.birazdan sütlü bir nescafe içeceğim iyi geliyor tatlı krizlerime.kilo bildirimlerini ne zaman yapıyoruz kızlar
saol canım çok teş ederimsen nasılsın canım inş çok iyisindir ylnzeskici sen neler yaptın bu arada zayıflıya bildinmi?
Sagolasin Seva cim ben idare ediyorum, Allah beterinden saklasin. Londra da yasamak bana pek yaramadi desem yeri var
Ilk baslarda iyi kotu kendimi oyaliyordum ama sonra eli bosluk bana zor gelmeye basladi. Buraya gelir gelmez vize yenileme basvurusu yapmistik, o yuzden dil okuluna da gidemedim, iyi kotu bir is bulayim dedim o da kismet olmadi. 5 ay beklettikten sonra basvurumuzu reddettiler , simdi dava acip bi uc bes ay daha oyle surunecegiz, bilmiyorum Allah sonumuzu hayir etsin. Bu arada bebek olsun istedik , bu sakin gunlerde hamileligi rahat gecirmis olurum diye , o da olmadi kismet
Tabii bu arada esim evde hic yemek yemiyor , ben de butun gun evde tek basima saglikli bir beslenme duzeni tutturamadim, zaten hersey ates pahasi , oyle sebzeydi meyveydi alip dolapta muhafaza edip , ogun atlamadan yemek falan nerdeeeYetmiyormus gibi burada surekli hava soguk karanlik ve yagisli, gunesli oldugu gunlerde de ruzgar var ve ayaz resmen agzi burnu uyusuyor insanin. Ilk aylarda duzenli hergun yuruyordum parklara gidiyordum iyi oluyordu. Simdilerde hava boyle olunca yuruyus de yapamiyorum iyice kilo aldim. Eski halime donmedim herhalde ama gene bi 75 falan yani 10 kilo almisimdir evlilik icin sizlerden ayrildigim zamandan bu yana (( Tartimi getiremedigim icin kilomu bilmiyorum sadece giydigim pantolondan anliyorum asagi yukari. Annemin evindeki duzenimi ozluyorum simdi , orada ne kadar kolaymis rejim ve spor yapmak...
Gecen hafta kendi kendime demistim ki "hadi Subat basi basliyim bir azimle diyete, takilayim bizim kizlara yine , evin icinde ne kadar hareket edebilirsem artik kardir" diye... Ustune bu vize reddi gelince hersey allak bullak oldu. Simdi hicbisey yapmak gelmiyor icimden(
Neyse canim senin de kafani agrittim kusura bakma , burda tek basina dertlesecek konusacak kimse de yok bunaliyorum iyice bazen.
Seni cok opuyorum gorusmek uzere...
Dıyete uygun bi kahvaltı yaptım oğlen pırasa yıcem yogurt yanında
Ve bu sbh:67.5
Nerde olayım cnm yedım yedım şiştim solugu yıne yanınızda aldım :) gunler gezıler cocuklara mamalar :) sonuc bu Allah tan 70 i gormeden direkten dondum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?