Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ben de yapmak istiyorum ama demir eksikliği anemim var yoğurt süt tüketemiyorum öğünlerde. İnşallah bu hafta dahiliye den sevk alıp diyetisyene gitmek istiyorum. Kendi kendime bir liste hazırlayamam. Spor salonuna da gitmeyi istiyorum. Boyum 1.76 kilom 6 ay önceye kadar 58 di ama kış aylarının verdiği sıkıntıyla 67 oldu. Yine 58 olmalıyım. Evde otur otur olacağı buydu...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bende 1 aydsa 8 kilonun 2.listesine başlıyorum yarın. 57,6 kiloyum 8 kiloyu vermem lazım, sizin işinize yaradı mı acaba biraz bilgilendirir misiniz:)) Bu arada herkesin istediği kiloya gelmesi dileğiyle inşallah hepimiz yaza fit oluruz:))

Ins istediğiniz kilolara ulasirsiniz arkadaşlar. Ben de yaklaşık 10 kilo vermek istiyorum, boyum 1.69 kilo 68, tabii gebelikte ve doğum sonrası olan oldu gelen kilolar yerini çok sevdi kaldı ve gitmek bilmiyo. Şunu farkediyorum yaş ilerledikçe zayiflamak zorlaşıyo bu yüzden daha çok dikkat etmeliyiz. Ben bugün itibariyle başlıyorum kilo verme yolculuğuma inş bayıla bayıla yediğim abur cuburlar peşimi bırakır ve yoluma da çıkmaz:))))

selam yeni gelenler hoş geldiniz zayıflamakda 1 numuralı kural su içmek 2 yeşil çay .3 yogurt yemek kan azlığı olanlar yogurt ana yemekde deyil ara yemeyinde tüketmeli tekrar hoş gedini paarertesi bldirim günleridir bilginiz olsunpaarertesinden silbaştan yaparak kararlı bi şekilde devam edin inş bu sefer her kes başaralı olur ben dahil

Selam kk üyeleri :) Tüm sayfaları okuyamadım şöyle bir baktım.
Benim de geçen yıl 23 kilo vermişliğim var fakat 5-6 kilosunu geri aldım.
175 boy kilo 84.
Sanırım birazcık hırslandırılmaya ihtiyacım var.
Hepimize başarılar diliyorum :)

Kızlar günaydın tamam o zaman pazartesi günü tartılıp net kilomu yazarım buraya:))

2.listeye başladım sabah kahvaltım: 4 yk yulaf ezmesi+elma+1bardak yarım yağlı süt

Öğlende lahana yemeği yerim:)

Bu arada leslie ile yürüyüşü tavsiye ederim bacakları şekle sokuyor

Son düzenleme:
slm kızlar bende aranıza katılabilirniyim 7 kilo verdim bi yedi kilo daha vermem lazım ve 1 haftada 3.5 kilo diyetine yarın başlıcam kaçamakszı tabikide bende yarın kilo bildirimimi yapatım o zaman ayy heycanlandım şimdi :)

merhabalar kızlar.ne yaptıysam olmuyor cok ıradesız davranıyorum.bakalım bırde bunu deneyeyim.sabah basladım.1 hafta ılk lıste 1 hafta ıkıncı lısteyı yapıp vucudu sasırtmak ıstıyorum.bu arada yedıklerımı bır yandanda kalorisepeti diye bir yer var oraya not edıyorum.gunde 1 saat de bısıklet bınıcem.. kılom 67 hedef 55.. azime neden olmasın degılmı ama..

günaydınnn bende bugün başladım umarım en kısa zamanda veririz kiloları

Merhaba arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz elbette verirsiniz ben 8 ayda 20kilo verdim bu ayca kayanin listeleriyle hic pes etmeden basaritsiniz gercek listesi doyurucu diyet +spor birde bol su beraber hicte imkansiz degil hepnize kolay gelsin tikir tikr yaglar kurtulursunuz ins

ayy çok güzel kilo vermişssiniz maşallah bende 7 kilo vermek istiyorum bakalım inş hemen veririm bugun hiç kaçamaksız geçirdim bakalım 1 hafta sonunda nasıl olucak

kızlar dün sitede dolanırken rastladım listeye ve okuduğumda tatmin etti beni bugünde nerdeyse hiç acıkmadan geçirdim rahatlıkla yapılabilir gibi gözüküyo

çok iyi vermişsiniz gerçekten sıra bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…