Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Evlendikten sonra 6 ayda 9 kilo almışım! Uzun zamandır korkuyodum tartılmaya bugün tartıldım ve ağlamak üzereyim! Acil kilo vermem lazım bu diyeti uygulayayım diyorum umarım başarılı olurum

Gzl gıdıyorum ama ya inş boyle dewam ederım su konusunda. Bende hıç içmiyorum ya mutfaga gırınce aklıma geliyor zorunlu zayıflıcaz ya içelim dıyorum içiyodum :) yesıl çay aksamları sadece bır bardak

Sevacım benim kiloyu yanlış yazmışın 92,5 oldum ki ben

Evlendikten sonra 6 ayda 9 kilo almışım! Uzun zamandır korkuyodum tartılmaya bugün tartıldım ve ağlamak üzereyim! Acil kilo vermem lazım bu diyeti uygulayayım diyorum umarım başarılı olurum
kaç kilo oldunki merak etdim ben yazarmısın?
yeşil çay konusundfa şanslıyım rahatlıkla içiyorum her defasında farklı baharatlarla mesela 1 defa yeşil çay karanfili bir defasdında rezeneli sonra zencefili yani çok seviyorum
Sevacım benim kiloyu yanlış yazmışın 92,5 oldum ki ben

düzeltim canım üzür dilerim ya sabah oyandım ve ac karnıma tartıldım 67.6oo görünce aklım başımdan getdi çok sinirlendim kendime ya ben nasıl kilo vericem diye üzüldüm ya tek başıma olsam çok kolay olurdu amma evde her kese heç bi şey yemeyin diyemem onlar yiyincede ben duramıyorum bu sefer onlarla birlikde yiyorum tatlı olsun pitza olsun daha neler neleryardımmmmmmmmmmmmm edin kızlar bu yaza fıstık gibi girelim

kaç kilo oldunki merak etdim ben yazarmısın?

62 kilodan 71 kiloya çıktım malesef. boyum 1,72 irice bişey oldum :))) şaka bi yana psikolojim bozuldu bu kadar hızlı kilo aldığım için. hayatımda sadece 6 ay dikkat etmiyim dedim ya 6 aycık! hep dikkat etmek zorundayım. bu arada diyette 2. günüm inşallah böyle gider bakalım =)

Cok haklisin sevacim yaaa benim esimde cok agir yemekleri sever mecburn yapiyorum cocuklar ayri dert bide kendime yapayim dersem mutfaktan cikmamsm genede dikkat ediyorum ama offf bende 57 beklerken 58,500 gordum regl bitti ama bir degisiklik yokk

haklı olsanda üzülme canım önemli olan farkına varıb zararın neresinden dönersin dön deyib önüne bakmak inş verirsin aldığın kiloları
Cok haklisin sevacim yaaa benim esimde cok agir yemekleri sever mecburn yapiyorum cocuklar ayri dert bide kendime yapayim dersem mutfaktan cikmamsm genede dikkat ediyorum ama offf bende 57 beklerken 58,500 gordum regl bitti ama bir degisiklik yokk
demeki kilo vermen durmuş bu yüzden metobalızmanı hızlandır canım yeşil çay bol su sütlü kahve yeşil çay mutlaka karanfilli ve ya zencefili olsun canım internetdende araşdır neler iyi gelir kilo vermeni hızlandırmak için

Merhaba kızlar, ben de başlıyorum bugün ayda 8 kilo diyetine. 1. listeyi kullanmaya karar verdim. Herkese selamlar

kızlar ben de zayıflamak istiyorum sizinle birlikte şu en sondaki diyeti uygulamak istiyorum 5 ayda 5 kilo aldım ve ilk hedefim bu 5 kiloyu vermek bu sabah tartıldım kilom 60.3 hadi bismillah

Merhaba kızlar, ben de başlıyorum bugün ayda 8 kilo diyetine. 1. listeyi kullanmaya karar verdim. Herkese selamlar
hoş geldin canım
kızlar ben de zayıflamak istiyorum sizinle birlikte şu en sondaki diyeti uygulamak istiyorum 5 ayda 5 kilo aldım ve ilk hedefim bu 5 kiloyu vermek bu sabah tartıldım kilom 60.3 hadi bismillah

hoş geldin bu sabah doktorum programında Diyetisyen Dr.Ayça Kayanı izledim zayıflamak istiyorsunuz eger kırmızı toz biber çorbalarınızda yemeklerinizde mutlaka kullanmanız gerekiyor bundan başka 2.5 litre su günde 2 kivi yogurt ve yeşil çaydan vaz keçmeyin

hoş buldum bende izliyordum sabah da biraz dinleyip işe geldim ayça kayanın tavsiyeleri gerçekten işe yarıyor

kızlar bu gün kilo bildirimi yapan yokmu? o zaman ben ilk olayım keçen hafta 67.600 bu hafta 65.00

Son düzenleme:
Oğlumun diş bulguruydu,misafirdi derken bu hafta pek uyamadım ama olsun bi 200 gr gitti yinede ben de 63.2 ile haftaya başladım

hoşbulduk güzelcim :79:

Son düzenleme:
Wuuuuu sewacım supersın bu hafta masallah bende 67.3 üm

ya çok zor olsada sonunda başardıminş böyle devam ederim

seva kilo 65.400-66.500-67.00-66.500.64.800.67.700.65.7.67.600-65.00
btyg kilo 64,8-64.0-63,5- 62,5.61,500.61.0.61.500.60.500.59,5-57-

bahired kilo 96 .92,5
zehragrbzdrn kilo 84.82,200
nazlıbahar 67.5 -67.300
aysultan17kilo 72,7.71.0.70.7.69.1 .68,0.66,8. 64.4- 63.4-63.2
lily86 kilo 83,4.82,0-81,3.79,2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…