Sagolasin Seva cim ben idare ediyorum, Allah beterinden saklasin. Londra da yasamak bana pek yaramadi desem yeri var
Ilk baslarda iyi kotu kendimi oyaliyordum ama sonra eli bosluk bana zor gelmeye basladi. Buraya gelir gelmez vize yenileme basvurusu yapmistik, o yuzden dil okuluna da gidemedim, iyi kotu bir is bulayim dedim o da kismet olmadi. 5 ay beklettikten sonra basvurumuzu reddettiler , simdi dava acip bi uc bes ay daha oyle surunecegiz, bilmiyorum Allah sonumuzu hayir etsin. Bu arada bebek olsun istedik , bu sakin gunlerde hamileligi rahat gecirmis olurum diye , o da olmadi kismet
Tabii bu arada esim evde hic yemek yemiyor , ben de butun gun evde tek basima saglikli bir beslenme duzeni tutturamadim, zaten hersey ates pahasi , oyle sebzeydi meyveydi alip dolapta muhafaza edip , ogun atlamadan yemek falan nerdeee
Yetmiyormus gibi burada surekli hava soguk karanlik ve yagisli, gunesli oldugu gunlerde de ruzgar var ve ayaz resmen agzi burnu uyusuyor insanin. Ilk aylarda duzenli hergun yuruyordum parklara gidiyordum iyi oluyordu. Simdilerde hava boyle olunca yuruyus de yapamiyorum iyice kilo aldim. Eski halime donmedim herhalde ama gene bi 75 falan yani 10 kilo almisimdir evlilik icin sizlerden ayrildigim zamandan bu yana
(( Tartimi getiremedigim icin kilomu bilmiyorum sadece giydigim pantolondan anliyorum asagi yukari. Annemin evindeki duzenimi ozluyorum simdi , orada ne kadar kolaymis rejim ve spor yapmak...
Gecen hafta kendi kendime demistim ki "hadi Subat basi basliyim bir azimle diyete, takilayim bizim kizlara yine , evin icinde ne kadar hareket edebilirsem artik kardir" diye... Ustune bu vize reddi gelince hersey allak bullak oldu. Simdi hicbisey yapmak gelmiyor icimden
(
Neyse canim senin de kafani agrittim kusura bakma , burda tek basina dertlesecek konusacak kimse de yok bunaliyorum iyice bazen.
Seni cok opuyorum gorusmek uzere...