canım burdayım geldimbaşıma neler geldi neler ya sokakda yürüyordum ve birden ayağım kaydı düştüm sağ bacağımımdan operasyon keçrmek zorunda kaldım şimdi doktorlar bana mutlaka en az 5 kilo zayıfla dediler bacağına fazla yük düşmesin diye yani zayıflamak şart oldu artık ya kızlar nerdesiniz gelin burdayım artık
Çok geçmiş olsun Sevacım ben de bayadır giremiyorum siteye bilgisayarımda sıkıntı vardı ama diyete devam ettim tabikien son kaç demiştim hatırlamıyorum ama şuan 64.4 üm 4kilocuk kaldı. Başladığımda 72.7 kg dım
canım burdayım geldimbaşıma neler geldi neler ya sokakda yürüyordum ve birden ayağım kaydı düştüm sağ bacağımımdan operasyon keçrmek zorunda kaldım şimdi doktorlar bana mutlaka en az 5 kilo zayıfla dediler bacağına fazla yük düşmesin diye yani zayıflamak şart oldu artık ya kızlar nerdesiniz gelin burdayım artık
ben de ben dee
177 boyundayım 68 kiloyun 1 yaşında oğlum var ama diyete çok cesaretsizim
vakit buldukça takip edeceğim inşallah bana önerisi olan var mı?
Ohooooo hiç kimse kalmamış bu topiktede sanırım herkes nereye kayboldu niye bu kadar boşladınız bakim
Sevacığım çok çok geçmiş olsunnnnnn - inşallah hemen iyileşirsin sen o kadar uğraş dr da üstüne nispet yapar gibi kg ver desincanım burdayım geldimbaşıma neler geldi neler ya sokakda yürüyordum ve birden ayağım kaydı düştüm sağ bacağımımdan operasyon keçrmek zorunda kaldım şimdi doktorlar bana mutlaka en az 5 kilo zayıfla dediler bacağına fazla yük düşmesin diye yani zayıflamak şart oldu artık ya kızlar nerdesiniz gelin burdayım artık
canım buralardayım da topiğe girmiyordumCanım öncelikle büyük geçmiş olsun ya şimdi iyisindir umarım. Bende diyorum niye bu kadar boş kaldı burası lily dende ses seda yok diğer arkadaşlardan da.madem döndün o zaman gitsin 5 kg biran evvel.bende 92 olmuşum biraz zor veriyorum ama olsun bire birede olsa 92 ye kadar geldim çok şükür daha çooook var :))
Merhaba. 177 boy icin kilon gayet iyi niye zayiflamaya calisiyosun ki
saol canım benim ya çok haklısın cocuklarım perişan oldular bu arada hastaneden eve döndüyümde cocuklarımın zayıfladığını gördüm bende çok perişan oldum amma insanın başına her şey gele biliyor yine şükürler olsun ki hayatdayam bacakdan diyil kafamdan yaralanmış olsaydım ne olurdu diye düşünüb şükür ediyorum ne ise sanada keçmiş olsun canım:49 grip aslında çok korkulacak bi şey dikkatlı olTekrar hosgeldin sevacigim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun biz annelere bisey olmasin yoksa cocuklarimda bizimle beraber perisan oluyor bende bir haftadir grip olmusum busenen gripide sanki cok agir:) kilo durumuna gelince.hasta olunca pek bisey yiyemedim bugun ayaklanabildim cok sukur tartinayim dedim:))) reglim yaklasiyor bir hafta gibi zaman olmasi lazim onun siskinligiyle 58 ciktim :)) mutluyum yaa hedef ulastim galiba regl bittiginde 57 gorurmuyum ki? :))
inş canım hoş geldinMerhaba arkadaslar. Ben de sizin desteginizle ideal kiloma inmek istiyorum. 1.63 boyum 75 kiloyum ve 38 yasindayin.1 yasinda kizim var emziriyorum. Bu diyeti yapicam
insallah sutum axalmadan zayiflarim
aramıza katıl cesaret daha sonra gelir merak etmeben de ben dee
177 boyundayım 68 kiloyun 1 yaşında oğlum var ama diyete çok cesaretsizim
vakit buldukça takip edeceğim inşallah bana önerisi olan var mı?
kızlar bu gün yediklerim sabah 2 d cavdar ekmek
ögle izgara balık yoğurt sebze 2 ekmek
şam sebze haşlanmış etli köfte yoğurt
gün içinde arada 4 hurma 1st süt 2 ara 1 elma operasyondan sonra cok zayıf düştüm canım hep bi şeyler yemek istiyor
karbonhidrat çok gibi geldi bana sen bol bol yoğurt ye Sevacım bacağın için de iyi olur.
kızlar bu gün yediklerim sabah 2 d cavdar ekmek
ögle izgara balık yoğurt sebze 2 ekmek
şam sebze haşlanmış etli köfte yoğurt
gün içinde arada 4 hurma 1st süt 2 ara 1 elma operasyondan sonra cok zayıf düştüm canım hep bi şeyler yemek istiyor
canım hepinize keçmiş olsunkızlar hoşgeldiniz lily seva sevindim sizi gördüğüme. bizimde bu aralar sıkıntılı günlerimiz geçti Rabbim beterinden saklasın...
eltim safra kesesini aldırdı, 2 gün sonra acilen görümcemin kocasını acile kaldırdı akciğerlerinden ameliyat oldu, 2 gün sonra ben gözden lazer oldum gerçi benimki istekli oldu göz numaralarından kurtulmak içindi ama hepsi üstüste geldi şimdide 10 gün içinde kayınvaldem safra kesesinden ameliyat olacak o yüzden bende giremedim nete...ama diyete devam 11 şubatta kontrolum var bakalım bi 89 olabilsem 90 li rakamlardan kurtulsam dahada motive olacagım...
sende saol canımMrh canim guzel yorum icin tsk ederim agustosta 77 baslamistim hdef 57 idi sende gurur duy kendinle bikmadan yorulmadan pes etmedin
hoş geldinMerhaba internette araştırırken buldum ayça kayanın diyetini bana çok mantıklı geldi çünkü uzun yıllardır diyet yapan bu konuyla ilgili oldukça kitap okuyan araştıran ve 4-5 diyetiseyne giden bu konuda baya tecrube edinmiş biriyim.şunu söyleyebilirm ki sağlıklı kilo vermenin sırrı sağlıklı beslenme + spor dan geçiyor..
kesinlikle ilaç yada bitki çayları vb şeyler tek başına işe yaramaz..diet yaptığınız sürece sadece destekleyecektir..
Ben diyetle ve günde 1 saat yürüşle ve bol su içerek 8 ayda 35 kilo verdim...ve diyetisyenim verdiği diyet ayça hanımın yazdığı diyetle çok benziyor..tabiki bu bünyeden bünyede değişiklik gösterectir..fakat kesinlikle herkesin sonuç alacağını düşünüyorum..şimdi neden buradayım diye sorarsanız..kullandıgım bir takım hormon ilaçlarından dolayı tekrar kilo aldım..şuan 71 kiloyum ve bu benim için çok fazla..acil diyete başlamam gerek diye işe koyuldum ve ayça hanımın diyetine başlamaya karar verdim..ve bugun itibari ile başladımm.ve gelişmeleri size yazarım.herkese selamlar..diyetinizde başarılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?