Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Çok geçmiş olsun Sevacım ben de bayadır giremiyorum siteye bilgisayarımda sıkıntı vardı ama diyete devam ettim tabiki en son kaç demiştim hatırlamıyorum ama şuan 64.4 üm 4kilocuk kaldı. Başladığımda 72.7 kg dım

hoş geldin canım teş ederlmen son kaç demişdim hatırlamıyorum dedin sadece başlancığı hatırllıyorum diyorsun çok haklısın aysultan17 kilo 72,7.71.0.70.7.69.1 .68,0.66,8. 64.4 artık buralardayım canım sende kayb olma bu arada deymesin getsin kilolar

Son düzenleme:

Tekrar hosgeldin sevacigim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun biz annelere bisey olmasin yoksa cocuklarimda bizimle beraber perisan oluyor bende bir haftadir grip olmusum busenen gripide sanki cok agir:) kilo durumuna gelince.hasta olunca pek bisey yiyemedim bugun ayaklanabildim cok sukur tartinayim dedim:))) reglim yaklasiyor bir hafta gibi zaman olmasi lazim onun siskinligiyle 58 ciktim :)) mutluyum yaa hedef ulastim galiba regl bittiginde 57 gorurmuyum ki? :))

Merhaba arkadaslar. Ben de sizin desteginizle ideal kiloma inmek istiyorum. 1.63 boyum 75 kiloyum ve 38 yasindayin.1 yasinda kizim var emziriyorum. Bu diyeti yapicam
insallah sutum axalmadan zayiflarim

ben de ben dee
177 boyundayım 68 kiloyun 1 yaşında oğlum var ama diyete çok cesaretsizim
vakit buldukça takip edeceğim inşallah bana önerisi olan var mı?

Ohooooo hiç kimse kalmamış bu topiktede sanırım herkes nereye kayboldu niye bu kadar boşladınız bakim

Ben de ne zamandır girmiyordum topiğe bi bakayım napıyosunuz dedim 2 haftada 2 sayfa anca ilerlemiş - canlarım ben bir diyet grubuna girdim baktım motivasyonum düştü kendimi salıyorum hemen önlemini almaya başladım - geçen hafta Cuma 79,2 idim - 2 haftada 2kg verdim :) tabii Ayça Kaya metodu olmadı tam sadece 3 ana 3 ara modunda takıldım az ama sık yedim

Sevacığım çok çok geçmiş olsunnnnnn - inşallah hemen iyileşirsin sen o kadar uğraş dr da üstüne nispet yapar gibi kg ver desin Canım ben senin vereceğine inanıyorum

canım buralardayım da topiğe girmiyordum

Merhaba. 177 boy icin kilon gayet iyi niye zayiflamaya calisiyosun ki

merhaba elife doğumdan sonra aldığım kiloları veremiyorum
ve 64 kilo olmak isitorum ama sadece istemekle kalıp sürekli abur cubur yiyorum
aslında yemek alışkanlığımı değiştirmek istiyorum diyet sayesinde

btyg kilo 64,8-64.0-63,5- 62,5.61,500.61.0.61.500.60.500.59,5-57 saol canım benim ya çok haklısın cocuklarım perişan oldular bu arada hastaneden eve döndüyümde cocuklarımın zayıfladığını gördüm bende çok perişan oldum amma insanın başına her şey gele biliyor yine şükürler olsun ki hayatdayam bacakdan diyil kafamdan yaralanmış olsaydım ne olurdu diye düşünüb şükür ediyorum ne ise sanada keçmiş olsun canım:49 grip aslında çok korkulacak bi şey dikkatlı olsenin adına çok sevindim inan 57 olmuşsun hedefin kaçdı senin?başlanğıç kilolarına bak ne kadar karalı olduğunu gör kendinle kurur duy canımbtyg kilo 64,8-64.0-63,5- 62,5.61,500.61.0.61.500.60.500.59,5-57
Merhaba arkadaslar. Ben de sizin desteginizle ideal kiloma inmek istiyorum. 1.63 boyum 75 kiloyum ve 38 yasindayin.1 yasinda kizim var emziriyorum. Bu diyeti yapicam
insallah sutum axalmadan zayiflarim
inş canım hoş geldin
ben de ben dee
177 boyundayım 68 kiloyun 1 yaşında oğlum var ama diyete çok cesaretsizim
vakit buldukça takip edeceğim inşallah bana önerisi olan var mı?
aramıza katıl cesaret daha sonra gelir merak etmehoş geldin

lily86
Sevacığım çok çok geçmiş olsunnnnnn - inşallah hemen iyileşirsin sen o kadar uğraş dr da üstüne nispet yapar gibi kg ver desin Canım ben senin vereceğine inanıyorum

saol canım inş gerçekten 5 kilo verirsem bacaklarımda bi sorun gelişmez operasyondan sonra amma hala ağrılarım var inş vereceyim kilolar işime yararbak ben geldim kayb olmayın kızlar birlikte kaldığımız yerden devam edelim

Son düzenleme:
kızlar bu gün yediklerim sabah 2 d cavdar ekmek
ögle izgara balık yoğurt sebze 2 ekmek
şam sebze haşlanmış etli köfte yoğurt
gün içinde arada 4 hurma 1st süt 2 ara 1 elma operasyondan sonra cok zayıf düştüm canım hep bi şeyler yemek istiyor

karbonhidrat çok gibi geldi bana sen bol bol yoğurt ye Sevacım bacağın için de iyi olur.

bu gün yediklerim sabah şekersiz çay 2 d ekmek penir sebze 1 kaşık bal
ögle mecrimekli etli köfte sebze yoğurt 2 d ekmek

Mrh canim guzel yorum icin tsk ederim agustosta 77 baslamistim hdef 57 idi sende gurur duy kendinle bikmadan yorulmadan pes etmedin

kızlar hoşgeldiniz lily seva sevindim sizi gördüğüme. bizimde bu aralar sıkıntılı günlerimiz geçti Rabbim beterinden saklasın...
eltim safra kesesini aldırdı, 2 gün sonra acilen görümcemin kocasını acile kaldırdı akciğerlerinden ameliyat oldu, 2 gün sonra ben gözden lazer oldum gerçi benimki istekli oldu göz numaralarından kurtulmak içindi ama hepsi üstüste geldi şimdide 10 gün içinde kayınvaldem safra kesesinden ameliyat olacak o yüzden bende giremedim nete...ama diyete devam 11 şubatta kontrolum var bakalım bi 89 olabilsem 90 li rakamlardan kurtulsam dahada motive olacagım...

Son düzenleme:
Merhaba internette araştırırken buldum ayça kayanın diyetini bana çok mantıklı geldi çünkü uzun yıllardır diyet yapan bu konuyla ilgili oldukça kitap okuyan araştıran ve 4-5 diyetiseyne giden bu konuda baya tecrube edinmiş biriyim.şunu söyleyebilirm ki sağlıklı kilo vermenin sırrı sağlıklı beslenme + spor dan geçiyor..
kesinlikle ilaç yada bitki çayları vb şeyler tek başına işe yaramaz..diet yaptığınız sürece sadece destekleyecektir..
Ben diyetle ve günde 1 saat yürüşle ve bol su içerek 8 ayda 35 kilo verdim...ve diyetisyenim verdiği diyet ayça hanımın yazdığı diyetle çok benziyor..tabiki bu bünyeden bünyede değişiklik gösterectir..fakat kesinlikle herkesin sonuç alacağını düşünüyorum..şimdi neden buradayım diye sorarsanız..kullandıgım bir takım hormon ilaçlarından dolayı tekrar kilo aldım..şuan 71 kiloyum ve bu benim için çok fazla..acil diyete başlamam gerek diye işe koyuldum ve ayça hanımın diyetine başlamaya karar verdim..ve bugun itibari ile başladımm.ve gelişmeleri size yazarım.herkese selamlar..diyetinizde başarılar..

canım hepinize keçmiş olsuninş 60 bile görürsün sen vaz keçmemek çok önemli

Mrh canim guzel yorum icin tsk ederim agustosta 77 baslamistim hdef 57 idi sende gurur duy kendinle bikmadan yorulmadan pes etmedin
sende saol canım

hoş geldin

kızlar
dün yediklerimi yaza bipmedim vaktim olmadı bu gün yediklerimi yazayım bari
sabah şekersiz çay 2 d ekmek penir sebze salatalık
arada lahana salatası
ögle 2 haşlanmış yumurta yoğurt karnabahar salatası
arada 1 elma
akşam misafirimiz var bakalım bu işden kaçamaksız kurtula bilecekmiyim

Merhaba sevacim,merhaba kizlarrr:)sevacim beni hatirladinmi? Çoktandir girmiyorum,bugün şöyle biraz dolandim topikte,2012 nin nisaninda 73 kiloymuşum.topige yazmayi biraktiktan sonra 71 e kadar düşen bennn bugün itibari ile 80 kiloyum.Ağlamak istiyorummmmm(((( sık sık karar veriyorum diyete giriyorum ama 2-3 günde pes ediyorum.tekrar topige yazmaya karar verdim.umarim bu sefer bırakmam da güzel kilolar veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…