• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba Ayça Kaya takipçileri :3:
Dün giremedim yaaa
kilo bildirimini değiştirir misin Sevacım? dün sabahki kilom 78,7 idi...
Yeni gelenler hoşgeldiniz:3:
Arada fırsat buldukça yazayım diyorum ama bir zayıflama grubundayım ancak oraya yazıyorum arada:17:

evet öyle benim inandığım tek Diyetisyen Dr.Ayça Kaya :49:
bu arada Ayça Kaya diyetisyen değil iç hastalıkları uzmanı yani bir dr:34:

Son düzenleme:
Merhaba Ayça Kaya takipçileri :3:
Dün giremedim yaaa
kilo bildirimini değiştirir misin Sevacım? dün sabahki kilom 78,7 idi...
Yeni gelenler hoşgeldiniz:3:
Arada fırsat buldukça yazayım diyorum ama bir zayıflama grubundayım ancak oraya yazıyorum arada:17:

bu arada Ayça Kaya diyetisyen değil iç hastalıkları uzmanı yani bir dr:34:

evet amma bi diyetsiyenden daha başarılı ve bilikli:49:

kızlar nerdesiniz her kes zayıfladıda benimi haberim yok:1::49:bu sabah canım inanılmaz tatlı çekiyor ne yapsam acaba?

günaydın sevacım canın tatlı istediyse bir elmayı rendele tavada kavur içine azıcık ceviz ve tarçın koy sonra güzel bir sunum hazırla ve dünyanın en güzel tatlısını ye afiyet olsun diyetisyen tavsiyesiydi bu da :34::34:

kızlar nerdesiniz yaa :15:
ne zaman girsem kimsecikler olmuyo...
bu arada 3 günde 1,2 kg gitti bile benim. çok mutluyum kızlar yaa yaşasınnn oleyyy:7:

inş sıkılmazsın ben de yardımcı olurum 1 ay sonunda 8 deyil 5 kilo zayıflasam bile yinede çok sevinirim demek bu gün başladın bile ok bende sabahdan başlıyorum

günaydın sevacım canın tatlı istediyse bir elmayı rendele tavada kavur içine azıcık ceviz ve tarçın koy sonra güzel bir sunum hazırla ve dünyanın en güzel tatlısını ye afiyet olsun diyetisyen tavsiyesiydi bu da :34::34:
saol canım mutlaka denemeyi düşünüyorum yapmasıda kolay:49:
kızlar nerdesiniz yaa :15:
ne zaman girsem kimsecikler olmuyo...
bu arada 3 günde 1,2 kg gitti bile benim. çok mutluyum kızlar yaa yaşasınnn oleyyy:7:
gözün aydın dalısı gelir inş :nazar:deymesin

inş sıkılmazsın ben de yardımcı olurum 1 ay sonunda 8 deyil 5 kilo zayıflasam bile yinede çok sevinirim demek bu gün başladın bile ok bende sabahdan başlıyorum

ya benimde vermem gereken kilo 5 vere bilirsemçok mutlu olucam 84 kiloadan 65 kadar geliyorum son 5 kilomu veremiyorum hedefim 60 olmak :49:

bu günden kendime mutlaka su içmeyi öyrenicem diye söz verdim belkide bu yüzden kalan kilolarımı veremiyorum yazın rahatlıkla içiyordum kış aylarında heç içemiyorum:49:

Sevacım sen 84 kilodan 65emi indin? bu nasıl bi azim tatlım bravoo valla. Ne kadar zamanda verdin canım bu kadar kiloyu hep ayça kaya diyetiyle mi:nazar:

Ayca Kaya'nın bu doktorum programında verdiği diyet listesini buldum. http://www................/2013/09/1-haftada-35-kilo-diyeti-dr-ayca-kaya.html ama gerçekten etkili mi ? Bu kadının diyetini yapanlar var mı aramız da ?:44:
evet listeye tam uyarsın verirsin ben 1 ayda 6.5oo vermişdim :49:ne zaman listeye tam uysam 1 haftada en az 2 kilo veriyorum amma ne yazık ki verdiyimin sevincini yaşamadan evdekiler kanıma giriyor yine kaçamak yapıyorum :49::1:
Sevacım sen 84 kilodan 65emi indin? bu nasıl bi azim tatlım bravoo valla. Ne kadar zamanda verdin canım bu kadar kiloyu hep ayça kaya diyetiyle mi:nazar:

ya canım 84 kilodan 74 düştüm dr-ayca-kaya haftada 2.5 kilo verdiren listeiyle 3 ayda 10 kilo felan verdim kiloları :49:cocuğum çok küçükdü süt veriyordum 10 kilo verdikten sonra bu sitede bu konuyu açtım çünkü ilk kendim bu diyeti yapmışdım ve işe yaradığından emindim:49:74 düştükden sonra kalan kilolarımıda bu stede arkadaşlarla paylaşa-paylaşa konuşa-konuşa verdim 84.65 kadar 1 yıl felan çekdi hala vermem gereken 5 kilom var tam 1 yıldır ne listeye uyamıyorum nedeki doğru dürüst kaçamaksız diyet yapamıyorum:49:ne ise artık çok kararlıyım mutlaka son 5 kilo gedicek:49::36:

Son düzenleme:
Seva ben de stresten düzensiz beslenmeden 57den 77lere çıktım, şimdi 75 kiloyum bakalım bu diyet işe yarayacak gibi. Senin hikayeyi öğrenince daha bi gaza geldim doğrusu. Hadi bakalım eski formuma dönücem inşallah ben de :13:

Seva ben de stresten düzensiz beslenmeden 57den 77lere çıktım, şimdi 75 kiloyum bakalım bu diyet işe yarayacak gibi. Senin hikayeyi öğrenince daha bi gaza geldim doğrusu. Hadi bakalım eski formuma dönücem inşallah ben de :13:
inş canım beraber yardımlaşarık zayıflarız mesela bu akşam ne yemeyi düşünüyorsun?
Bende kilo vermek istiyorum . Hamilelikte 20 kilo aldım iki buçuk aylıl bebeğim var 7 kilo kaldı bende:(

hoş geldin canım:49:

Akşam sebze olarak kozlenmiş patlıcan salatası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, salata yemeyi düşünüyorum canım. Bişey sorucam ben bu ayda 8 kilo listesini ufak değişiklikler yappsam olur dimi?

Back