Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Canım büyük ihtimalle o bayan fazla kilo alip vermistir. Benim bi arkadasda da öyle oldu hamileliginde 30 kilo aldi simdi yuruyüsle ve yedigine dikkat ederek 20 kilo verdi ama onun da kollari biraz sarkik. ama oncesinde 36 bedendi. Kollarin sarkmaması icin onları da çalıstirmak lazim. Ben üniversitedeyken 1,5 litrelik su şişelerine su koyup kaldıriyodum. özellikle sarkmayi engellemek icin kollarini ensene doğru kaldırıp indir, kolları güzel çaliştırıyor..:)

ben şuanda 88 kiloyum ve en azından 68 olmak istiyrum yani 20 kilo vermek ama sarkar diye çok korkuyorum.. çünkü sarkık olmaındansa biraz kilolu olmayı tercih ederim

ben şuanda 88 kiloyum ve en azından 68 olmak istiyrum yani 20 kilo vermek ama sarkar diye çok korkuyorum.. çünkü sarkık olmaındansa biraz kilolu olmayı tercih ederim

bence 20 kilo verebilmek oldukça zaman ve çaba ister öncelikle sarkmadan çok bunu düşünmelisin..

sarkma için spor önemli, tabi neren sarkmasın istiyorsan orayı çalıştırmak lazım..

sanırım plateste kullanılan bir lastikle bunu halledebilirsin..

oldukça zaman ve çaba derken??? benm kuzenim 93 kilodan 3 ayda 64 indi.. ve bence başlamak başarmanında yarısıdır

canım daha öncede anlatmışdım acele etmemek lazım ben daha öncede 90 kiloyken 64 düştüm amma heç yerimde sarkma olmadı çünkü yavaş-yavaş zayıfladım hızlı deyil bir az spora yer vermek lazım daha eminlikle zayıflamak için hepimize kolay gelsin

Kuzenine Maşallah canım ya 3 ayda 30 kilo sıkı bir rejim ve sporun sonucudur bu dimi. Bende versem bi 30 kilo süper oluruz süper..:)

kuzenim çok hırs yapmıştı eski sevgilisi yüzünden yaz ayında okul tatilinde aşırı spor yapmıştı ama.. sabah kahve içip spora koşuyormuş gerisini siz düşünün yani ancak bi hırs bi bayanı bu hale getirebilir. ama benim acelem yok zaten boyum 1.72 kilom 88 ben ayda 6 kilo versem kiiiiiiiiiiiiiiiiii bence verebilirim 3 ayda 70 e düşerim ve ben 70 kilo olunca güzel duruyor ben de kilo ne şişman ne zayıf oluyorum ama bakalım azim yaa sabır:):):)

sevacım sen bana çok güzel enerji veriyorsun moralim düzeliyor ama insan kilolu olunca hemen kurtulmak istiyor kilosundan :):) sen bu diyeti mi uyguladım canım

ya sükür kavusturana benim ufaklik pc mi düşürüp kırdı yeni pc yi anca aldık ve hemen nete girdim sizleri çooooooooooooooook özledim yalnızeskici evlenmis sevacım irana gitmiss kiloma gelince 76 yım azda olsa kilo aldım fakat artık yine beraberiz ve üstesinden geliriz

hoş geldin canım iyi yaptın tekrar aramıza dönmekle evet irana geldik hala burdayızdemek ufaklığın suçu uzun zaman girememenin sebebibenim oğlum kaç kere aynıısını yaptı bana bilemezsin ne ise cocuk işte canı sağ olsun cana geleceyine mala gelsincanım kilo konusunda üzülme yaz aylarında insan daha kolay su içe bildiyi için terlediyi için daha kolay zayıflar ne yazık ki bayanların çoku yaz aylarında diyeti bırakıyor bence tam tersini yapmak lazım yazda daha hızlı zayıflandığı için daha çok hırs yapmamız lazımdediyin gibi inş yine beraberiz yardımcı oluruz bir-birimize canım ben her kesin yok olduğunu görünce yeni liste tutmak kararına geldim bu yüzden listede 76 kiloyla başlanğıc yap tamamı canım

sevacım sen bana çok güzel enerji veriyorsun moralim düzeliyor ama insan kilolu olunca hemen kurtulmak istiyor kilosundan :):) sen bu diyeti mi uyguladım canım

ya canım inan bana her şey iyi olucak yazdığım her şey hakikatdır hayatda her bir şey kaderimiz ola bilir şişmanlık dışında kilo vermek bir hastalığımız yoksa tamamen bizim elimizde3 dakikalık zevk için yakıyoruz kendimizi 1 tike su böyreyi yediyimizde 1 saat yürüyüş deyil koşmamız lazım yakmamız için biz bunu yapa biliyormuyuz? bu yüzden önce kilonu düşüreceksin daha sonra kontrolu şekilde bu gün canın çok çekdi bi şey yedinse ertesi günü telafi ederek keçinib gedeceksin

doğru söylüyorsun canım 1 saat nasıl koşacaz yaa açıkçası benim korkum çatlak ve sarkma çok korkuyorum yaa bu yüzden yürüyüş yapmaya çalışıyorum bakalım sonuç nolcak :)

tamam canım 76 yla başlangıç yapıyorum ya sorma cana geleceğine mala gelsin ama sizsiz hic çekilmedi diyet yapamadım yalnız ramazana özel bir diyet bulmamız şart

tamam canım 76 yla başlangıç yapıyorum ya sorma cana geleceğine mala gelsin ama sizsiz hic çekilmedi diyet yapamadım yalnız ramazana özel bir diyet bulmamız şart

kanalturk tv-den Ender Sarac her sene ramazana özel diyet paylaşıyor kanalturk tvde kaçırırsak netden buluruz dert etme ben bu sabah 5.30 yürüyüşe çıkdım tam 40 dak yürüdüm el-kol egzersezleride yaptım spora mutlak zaman ayırmak lazım kızlar elinizden geldiyi kadar

adakam senin diyetin nasıl gediyor canım?yeşil çay su mutlaka iç yeşilçayı sakın ihmal etme zor olsada en az 3 kere iç yağ yakıcıdır biliyorsun

adakam senin diyetin nasıl gediyor canım?yeşil çay su mutlaka iç yeşilçayı sakın ihmal etme zor olsada en az 3 kere iç yağ yakıcıdır biliyorsun

mrb sevacım ben tam uygulayamasamda yarın spora başlıyorum aslnda geçen hafte başlicaktım ama sorunlar oluştu malesf o yüzden yarın gidicem ama daha kilo veremedim ki ben de wc sorunu var bide

mrb sevacım ben tam uygulayamasamda yarın spora başlıyorum aslnda geçen hafte başlicaktım ama sorunlar oluştu malesf o yüzden yarın gidicem ama daha kilo veremedim ki ben de wc sorunu var bide

merhaba adakam kuru kayısıyı kaynat blendırdan geçirip iç kabızlığa çok iyi geliyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…