arkadaşlar dün alışveriş yaptığım dükkanın sahibi bayan 90 kiloydu ve biraz sohbet ettik bacakları çok kalın olmamasıyla birlikte göbeği olan bi ablaydı 2 doğum yapmış 33 yaşında... bahsettiğim abla kollarını kaldırınca hepimizin kollarında çatlak oluşmuştur hızlı kilo alıp verme sonucu yanlız bu ablada bayağı oluşmuş ama çatlaktan öte ben dikkatimi çeken sarkmasıydı elimizle tutup elimizde kalacak kadar büyük bi sarkma.. kızlar çok korkuyorum ya benimde kilo verme sonucu sarkma meydana gelirse.. yürüyüş yaparsak vucudumuz sarkmaz diyoruz ama koltuk altımızda oluşabilcek sarkmaları nasıl engelleyebiriz.. bizim de sarkar mı
Canım büyük ihtimalle o bayan fazla kilo alip vermistir. Benim bi arkadasda da öyle oldu hamileliginde 30 kilo aldi simdi yuruyüsle ve yedigine dikkat ederek 20 kilo verdi ama onun da kollari biraz sarkik. ama oncesinde 36 bedendi. Kollarin sarkmaması icin onları da çalıstirmak lazim. Ben üniversitedeyken 1,5 litrelik su şişelerine su koyup kaldıriyodum. özellikle sarkmayi engellemek icin kollarini ensene doğru kaldırıp indir, kolları güzel çaliştırıyor..:)
ben şuanda 88 kiloyum ve en azından 68 olmak istiyrum yani 20 kilo vermek ama sarkar diye çok korkuyorum.. çünkü sarkık olmaındansa biraz kilolu olmayı tercih ederim
bence 20 kilo verebilmek oldukça zaman ve çaba ister öncelikle sarkmadan çok bunu düşünmelisin..
sarkma için spor önemli, tabi neren sarkmasın istiyorsan orayı çalıştırmak lazım..
sanırım plateste kullanılan bir lastikle bunu halledebilirsin..
arkadaşlar dün alışveriş yaptığım dükkanın sahibi bayan 90 kiloydu ve biraz sohbet ettik bacakları çok kalın olmamasıyla birlikte göbeği olan bi ablaydı 2 doğum yapmış 33 yaşında... bahsettiğim abla kollarını kaldırınca hepimizin kollarında çatlak oluşmuştur hızlı kilo alıp verme sonucu yanlız bu ablada bayağı oluşmuş ama çatlaktan öte ben dikkatimi çeken sarkmasıydı elimizle tutup elimizde kalacak kadar büyük bi sarkma.. kızlar çok korkuyorum ya benimde kilo verme sonucu sarkma meydana gelirse.. yürüyüş yaparsak vucudumuz sarkmaz diyoruz ama koltuk altımızda oluşabilcek sarkmaları nasıl engelleyebiriz.. bizim de sarkar mı
oldukça zaman ve çaba derken??? benm kuzenim 93 kilodan 3 ayda 64 indi.. ve bence başlamak başarmanında yarısıdır
Kuzenine Maşallah canım ya 3 ayda 30 kilo sıkı bir rejim ve sporun sonucudur bu dimi. Bende versem bi 30 kilo süper oluruz süper..:)
canım daha öncede anlatmışdım acele etmemek lazım ben daha öncede 90 kiloyken 64 düştüm amma heç yerimde sarkma olmadı çünkü yavaş-yavaş zayıfladım hızlı deyilbir az spora yer vermek lazım daha eminlikle zayıflamak için hepimize kolay gelsin
ya sükür kavusturana benim ufaklik pc mi düşürüp kırdı yeni pc yi anca aldık ve hemen nete girdim sizleri çooooooooooooooook özledim yalnızeskici evlenmis sevacım irana gitmiss kiloma gelince 76 yım azda olsa kilo aldım fakat artık yine beraberiz ve üstesinden geliriz
sevacım sen bana çok güzel enerji veriyorsun moralim düzeliyorama insan kilolu olunca hemen kurtulmak istiyor kilosundan :):) sen bu diyeti mi uyguladım canım
ya canım inan bana her şey iyi olucak yazdığım her şey hakikatdır hayatda her bir şey kaderimiz ola bilir şişmanlık dışındakilo vermek bir hastalığımız yoksa tamamen bizim elimizde 3 dakikalık zevk için yakıyoruz kendimizi 1 tike su böyreyi yediyimizde 1 saat yürüyüş deyil koşmamız lazım yakmamız için biz bunu yapa biliyormuyuz? bu yüzden önce kilonu düşüreceksin daha sonra kontrolu şekilde bu gün canın çok çekdi bi şey yedinse ertesi günü telafi ederek keçinib gedeceksin
hoş geldin canımiyi yaptın tekrar aramıza dönmekle evet irana geldik hala burdayız demek ufaklığın suçu uzun zaman girememenin sebebi benim oğlum kaç kere aynıısını yaptı bana bilemezsin ne ise cocuk işte canı sağ olsun cana geleceyine mala gelsin canım kilo konusunda üzülme yaz aylarında insan daha kolay su içe bildiyi için terlediyi için daha kolay zayıflar ne yazık ki bayanların çoku yaz aylarında diyeti bırakıyor bence tam tersini yapmak lazım yazda daha hızlı zayıflandığı için daha çok hırs yapmamız lazım dediyin gibi inş yine beraberiz yardımcı oluruz bir-birimize canım ben her kesin yok olduğunu görünce yeni liste tutmak kararına geldim bu yüzden listede 76 kiloyla başlanğıc yap tamamı canım
cnm bnm 3.5 kg yı 200 kg insan verir.
tamam canım 76 yla başlangıç yapıyorum ya sorma cana geleceğine mala gelsin ama sizsiz hic çekilmedi diyet yapamadım yalnız ramazana özel bir diyet bulmamız şart
adakam senin diyetin nasıl gediyor canım?yeşil çay su mutlaka iç yeşilçayı sakın ihmal etme zor olsada en az 3 kere iç yağ yakıcıdır biliyorsun
mrb sevacım ben tam uygulayamasamda yarın spora başlıyorum aslnda geçen hafte başlicaktım ama sorunlar oluştu malesf o yüzden yarın gidicemama daha kilo veremedim ki ben de wc sorunu var bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?