Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Evet güzel bir kahvalti yaptim ve yine maydanoz saplarina kiyamadım suyunu çıkardım..:)

Siz neler yapıyosunuz hanımlar, nasil gidiyo rejim..:)

canım ben acele etmeden yavaş -yavaş yaklaşık 10 ay içinde vermişdim ilk seferinde ikinci doğumdan sonra ise kaçamaklarım sayesinde 1yıl felan sürdü ve yaklaşık 5.6 aydır 65.67 arası gedib geliyorum diyet yapmıyordum çünkü sadece kilo almamaya dikkat ediyordum şimdi yeniden karar verdim ve 60 kilo olmak hedefim oldu

tek çaresi spor bence amma belki buda yardlmcı olur denemeyi düşünüyorum istersin gir bak
Lahana Sargısıyla Bacak İnceltme | Bir Kadın Fenomeni

doğru diyosun canım ama biraz daha azim ben çok acıkıyorum kan şekerim çok çabuk düşüyr saldırıyorum yemeklere..

CanIm çabuk acıkıyosan farklı salatalar yap kendine. Ben arada öyle yapiyorum. Mesela biraz once semiz otu, közlenmis biber ve peynirle karisik salata yaptim. yanina da 1 dilim ekmek. salataya da az tuz nar ekşisi kattim. Acıkınca diyeti tamamen bozmak yerine farklı salatalar ya da meyveler yemek benim isime geliyor..:)

doğru ama ben harfiyen uymadığımda hevesim gidiyor ve tamamen bozuyoorum diyeti

doğru ama ben harfiyen uymadığımda hevesim gidiyor ve tamamen bozuyoorum diyeti

kendini motive et canim bak ben dün sabah tartıldığımda 98.300 gelmistim bu sabah dayanamayip yine tartıldım tam 98 olmuşum..:)

Hem de arada kayısı ile badem yemistim acıkinca :)

Benden ufak bir tavsiye rejimi esnet ama tamamen bırakma. 100- 200 gr da olsa giden gider, toplamda da baya bi kilo kaybederiz insallah..:)

ne bilim yaa dayanamıom bazen herşeyi unutuyorum zayflamak hayal gibi geliyor bana artık 88 kiloyum nasıl gidicek hepsi en kötüsüde kıyafet bulmak

ne bilim yaa dayanamıom bazen herşeyi unutuyorum zayflamak hayal gibi geliyor bana artık 88 kiloyum nasıl gidicek hepsi en kötüsüde kıyafet bulmak

Böyle düsunme ama hersey aklında biticek. Ben surekli bugun de yiyim de yarin başlarim diye erteledim. Ama dedigin gibi kıyafet bulmak da artik iyice dert olmaya başlıyor. En azından bir yerden başlamak lazim.
Bak hem sen benden daha zayıfsın bence bu sana bir teselli olsun ve yarın bir güzel başla rejime. Bir bakmışız 2 ay sonra ben 88 sen 78 olmuşsun hayali bile güzel ve istedikten sonra da cok uzak değil canım ... :)

En iyisini yaparsın canım ertelememekle. Hem aç kalicam diye korkma diyeti uygula, evet aralarda benimde midem kazıniyo birde bebis olunca hani az uyuyayim vakit gecer de diyemiyorum malesef acıksam da ayakta olmam lazım tabi bana enerji de lazım. O yüzden arada eklemeler yapiyorum ben. Ama abartmadan. arada bikac kuru kayisi ya da bir avuc cItIr leblebi üstüne bolca su gibi..:)

Günaydın hanımlar, Kandiliniz mübarek olsun..:)

Nasıl gidiyo rejim fazla kisi takılmıyo sanırım buraya

Ben bugun kahvaltida accIk kaçamak yaptım peynir yerine mıhlama yedim

Ama öğlene tavuk haşladim 2 tane but yiycem. Aksama da ya corba ya da yogurt/müsli..:) Telafi edicem artık bi şekilde.:)

kesinlikle ertelemicem ben tamamen başlıyorum ertelediğim hergün biraz daha fazla kilo alıyorum sonra motivasyonum düşüyor vs vs

domates1 ve adakam canlarım sizi çok iyi anlıyorum inanın bana ben de yemek yemeyi abur-caburu çok-çok seviyorum kızlar amma kötü huyumun yanında bide iyi huyum variyi huyum ne merak ediyormusunuz mesela kendimi tutamadım kaçamak yapdıysam o gün benim için hüsusi gün olur ve aklıma girib beni ye diyen ne varsa aklımda o gün yemeye çalışıyorumertesi gün bunun acısını kendimden fena çlkarıyorum ve en az 5.6. gün aklımdan bile keçmiyor kaçamak yapmak ya kızlar üzülmeyin isteyince her şey olur belki bu yaz deyil amma gelicek yaz gelinceye kadar fıstık gibi olursunuz inşvaz keçmeyin israrlı olun hem sağlıklı hem güzel olun

Son düzenleme:

mrb canım ben çok ağır diyet yaptım geçen sene ve 1 buçuk ayda 9 kilo falan verdim ama 15 kilo olarak geri aldım.. bıktım bu kilodan bir an önce gtsin istiyorum.. renkli pantolon gymek istiyorum ama ne zman ne zaman..

mrb canım ben çok ağır diyet yaptım geçen sene ve 1 buçuk ayda 9 kilo falan verdim ama 15 kilo olarak geri aldım.. bıktım bu kilodan bir an önce gtsin istiyorum.. renkli pantolon gymek istiyorum ama ne zman ne zaman..

cidimisin canım 1 ayda 9 kilo vermek çok sağlıksız bence en normal 5.6 kilo vermek bence canım verdiyin kilonu geri almamak için kilo verib diyeti bırakmamak lazım slkı diyet deyil belki amma en azından yediklerinin kalorisine dikkat etmek lazım ve yeşil çayı bol su içmeyi unutmamak lazımmoralini pozma lütfen güzell olmak için sabr etmen gerekiyor

kızlar bildirim günü bu gün unutmayın ben bu hafta fazla uamadım bu yüzden aynıyım 66.200

canım benm geçmişte yaptığım diyeti kimseye önermiyorum sadece salatalık ve yoğurtla besleniyordum ve spora gidiyordum spor salonunda 2 3 defa bayıldığımı hatırlıyorum. sabahları domates salatalık 1 dilim peynir 1 dilim kepekli ekmek öğlen bi tabak salatalık ve domates bir kase yoğur akşamları 3 4 kaşık sebze yemeği 1 domates 1 salatalık yiyordum ama çok sağlıksız ve kötü bi hale gelmiştim kimse denemesin.. 1 buçuk ayda verdim canım 9 10 kilo

ben de aynıyım çünkü pek uyamadım diyete

arkadaşlar dün alışveriş yaptığım dükkanın sahibi bayan 90 kiloydu ve biraz sohbet ettik bacakları çok kalın olmamasıyla birlikte göbeği olan bi ablaydı 2 doğum yapmış 33 yaşında... bahsettiğim abla kollarını kaldırınca hepimizin kollarında çatlak oluşmuştur hızlı kilo alıp verme sonucu yanlız bu ablada bayağı oluşmuş ama çatlaktan öte ben dikkatimi çeken sarkmasıydı elimizle tutup elimizde kalacak kadar büyük bi sarkma.. kızlar çok korkuyorum ya benimde kilo verme sonucu sarkma meydana gelirse.. yürüyüş yaparsak vucudumuz sarkmaz diyoruz ama koltuk altımızda oluşabilcek sarkmaları nasıl engelleyebiriz.. bizim de sarkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…