Maşallah canım azmine hayran kaldım..:) Ben malesef doğumdan oncede cok zayif degildim kendimi blidm bileli hep balik etliyim ama artik dönüm noktasi olsun istiyorum.
Sen 90 kilodan 60 lara ne kadar sürede düştun? Bende verebilirim insallah öyle..:)
Evet güzel bir kahvalti yaptim ve yine maydanoz saplarina kiyamadım suyunu çıkardım..:)
Siz neler yapıyosunuz hanımlar, nasil gidiyo rejim..:)
mrb canım bende 60 a düşmek istiyorum nasıl oldu canım bu diyetimi uyguladın yanında ek bişeyle yaptın mı zayıflama çayı falan ne kadar sürede düştün sarkma oldu mu.. ben sarkar diyede korkuyorum açıkçası.. benmde basemlerim ve bacaklarım çok kalın ne kadar kilo versemde hep kalın hep kalın hep kalın
tek çaresi spor bence amma belki buda yardlmcı olur denemeyi düşünüyorum istersin gir bak
Lahana Sargısıyla Bacak İnceltme | Bir Kadın Fenomeni
doğru diyosun canım ama biraz daha azim ben çok acıkıyorum kan şekerim çok çabuk düşüyr saldırıyorum yemeklere..
CanIm çabuk acıkıyosan farklı salatalar yap kendine. Ben arada öyle yapiyorum. Mesela biraz once semiz otu, közlenmis biber ve peynirle karisik salata yaptim. yanina da 1 dilim ekmek. salataya da az tuz nar ekşisi kattim. Acıkınca diyeti tamamen bozmak yerine farklı salatalar ya da meyveler yemek benim isime geliyor..:)
doğru ama ben harfiyen uymadığımda hevesim gidiyor ve tamamen bozuyoorum diyeti
kendini motive et canim bak ben dün sabah tartıldığımda 98.300 gelmistim bu sabah dayanamayip yine tartıldım tam 98 olmuşum..:)
Hem de arada kayısı ile badem yemistim acıkinca :)
Benden ufak bir tavsiye rejimi esnet ama tamamen bırakma. 100- 200 gr da olsa giden gider, toplamda da baya bi kilo kaybederiz insallah..:)
ne bilim yaa dayanamıom bazen herşeyi unutuyorum zayflamak hayal gibi geliyor bana artık 88 kiloyum nasıl gidicek hepsien kötüsüde kıyafet bulmak
Böyle düsunme ama hersey aklında biticek. Ben surekli bugun de yiyim de yarin başlarim diye erteledim. Ama dedigin gibi kıyafet bulmak da artik iyice dert olmaya başlıyor. En azından bir yerden başlamak lazim.
Bak hem sen benden daha zayıfsın bence bu sana bir teselli olsun ve yarın bir güzel başla rejime. Bir bakmışız 2 ay sonra ben 88 sen 78 olmuşsun hayali bile güzel ve istedikten sonra da cok uzak değil canım ... :)[/QUOTE
canım öncelikle şunu söylim bana burda gerçekten çok moral verdin.. sürekli erteliyorumyarın başlarım yarın diye diye 1 yıl oldu.. ve ben hala şişmanım.. bu çok önemli bişey benim için çünkü ben daha çok gencim ve bu kilo bana göre çok fazla bacaklarım çok kalın mutsuzum yanii bi türlü moralim yerine gelmiyor nelerle uğraşsam bilmioyorum sürekli enerjim düşüyor.. diyete başladığım günün sabahı korkuyla uyanıyorum bugün yine aç mı kalacam diye biraz moral ve motivasyona ihtiyacım var.. sonuçta bu kilolar 1 2 günde gelmedi ki 1 2 günde erisin..bundan sonra istikrarlı olacağım bozmayacağım diyeti ne olursa olsun.. hayatımın geri kalanını şişman olarak geçirmek istemiyorum bu yüzden sadece hayallerime bıraktığım güzel beyaz pantolumla beraber pembe badymi giyeceğim
canım öncelikle şunu söylim bana burda gerçekten çok moral verdin.. sürekli erteliyorumyarın başlarım yarın diye diye 1 yıl oldu.. ve ben hala şişmanım.. bu çok önemli bişey benim için çünkü ben daha çok gencim ve bu kilo bana göre çok fazla bacaklarım çok kalın mutsuzum yanii bi türlü moralim yerine gelmiyor nelerle uğraşsam bilmioyorum sürekli enerjim düşüyor.. diyete başladığım günün sabahı korkuyla uyanıyorum bugün yine aç mı kalacam diye biraz moral ve motivasyona ihtiyacım var.. sonuçta bu kilolar 1 2 günde gelmedi ki 1 2 günde erisin..bundan sonra istikrarlı olacağım bozmayacağım diyeti ne olursa olsun.. hayatımın geri kalanını şişman olarak geçirmek istemiyorum bu yüzden sadece hayallerime bıraktığım güzel beyaz pantolumla beraber pembe badymi giyeceğim
En iyisini yaparsın canım ertelememekle. Hem aç kalicam diye korkma diyeti uygula, evet aralarda benimde midem kazıniyo birde bebis olunca hani az uyuyayim vakit gecer de diyemiyorum malesef acıksam da ayakta olmam lazım tabi bana enerji de lazım. O yüzden arada eklemeler yapiyorum ben. Ama abartmadan. arada bikac kuru kayisi ya da bir avuc cItIr leblebi üstüne bolca su gibi..:)
domates1 ve adakam canlarım sizi çok iyi anlıyorum inanın bana ben de yemek yemeyi abur-caburu çok-çok seviyorum kızlar amma kötü huyumun yanında bide iyi huyum variyi huyum ne merak ediyormusunuz mesela kendimi tutamadım kaçamak yapdıysam o gün benim için hüsusi gün olur ve aklıma girib beni ye diyen ne varsa aklımda o gün yemeye çalışıyorum ertesi gün bunun acısını kendimden fena çlkarıyorum ve en az 5.6. gün aklımdan bile keçmiyor kaçamak yapmak ya kızlar üzülmeyin isteyince her şey olur belki bu yaz deyil amma gelicek yaz gelinceye kadar fıstık gibi olursunuz inş vaz keçmeyin israrlı olun hem sağlıklı hem güzel olun
mrb canım ben çok ağır diyet yaptım geçen sene ve 1 buçuk ayda 9 kilo falan verdim ama 15 kilo olarak geri aldım.. bıktım bu kilodan bir an önce gtsin istiyorum..renkli pantolon gymek istiyorum ama ne zman ne zaman..
kızlar bildirim günü bu gün unutmayın ben bu hafta fazla uamadım bu yüzden aynıyım 66.200
2 günde 300 gr. ve 98 kg ile devam edelim bakalım, gerci malum günlerimdeydim umarım bu hafta daha cok kayıp olur..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?