hoş geldin canım dondurma dışında kötü bi şey yokBen de bugün bu diyete başladım bir dört kilocuk gitse temmuz sonuna:) Yediklerimi yazayım:
kahvaltı:iki dilim kepekli ekmek yarım domates ve yarım salatalık bir parça peynir limonlu erikli tarçınlı çay
öğle:buğuda pişmiş tavuk salata ayran
ara: yarım kase yoğurt iki yemek kaşığı kadar dondurma:S
Akşam: bir kase çorba bir dilim kepek ekmeği salata
meyve: karpuz
Kötü bir yan varsa kızlr dondurma dışında eleştirin beni
hoş geldin canım mesela ben varım 75 64 düştüm 1.2 kilo dışında fazla kilo almadımbu dieti deneyip basarili olan sonra da verdigi kiloyu geri almayan var mi hanimlar ? :))
hoş geldin canım dondurma dışında kötü bi şey yok
hoş geldin canım mesela ben varım 75 64 düştüm 1.2 kilo dışında fazla kilo almadımellbetde sağlıklı beslenmeyin de rolu çok
Kızlar hepinize hayırlı ramazanlar , Allah kolaylık versin...
canım nerelerdesin yaaaa aralarda ceeee deyip kaçıyosun:26:
Bu listeye yakın bir liste ve ek olarak diyetisyenden aldığım ödem çayı ile toplam 16 kg. verdim daha 15 kg fazlam var ama çok şükür görüntüm fiziğim toparladı ( iki üst üste doğum sonrası sapıtan hormon ve insulin direncini kırmam gerekti) Şimdi kalan 15 kilo için tekrar başladım 2 gündür devam ediyorum. Bu listeye ek olarak bana verilen çay ise: 2 litre su, 1/2 limon, 1 tatlı kaşığı karanfil, 2 kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı top karabiber hepsini kaynatıp süzüp soğutuyoruz. Sabah ve öğle yemeğinden 30 dk sonra, ikindi ara öğününden 20 dk sonra ve akşam yemeğinden 20 dk sonra içiliyor. 2 günde tüketiliyor. Ek olarak geceden 1 bardak suya 2 ceviz içini atıyorum, ve sabah uyanınca ilk iş o kapkara ceviz suyunu içmek ve içindeki cevizleri yemek oluyor.
o ceviz suyu ne işe yarıyor cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?