Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ben de bugün bu diyete başladım bir dört kilocuk gitse temmuz sonuna:) Yediklerimi yazayım:

kahvaltı:iki dilim kepekli ekmek yarım domates ve yarım salatalık bir parça peynir limonlu erikli tarçınlı çay

öğle:buğuda pişmiş tavuk salata ayran

ara: yarım kase yoğurt iki yemek kaşığı kadar dondurma:S

Akşam: bir kase çorba bir dilim kepek ekmeği salata

meyve: karpuz

Kötü bir yan varsa kızlr dondurma dışında eleştirin beni

hoş geldin canım dondurma dışında kötü bi şey yok
bu dieti deneyip basarili olan sonra da verdigi kiloyu geri almayan var mi hanimlar ? :))
hoş geldin canım mesela ben varım 75 64 düştüm 1.2 kilo dışında fazla kilo almadım ellbetde sağlıklı beslenmeyin de rolu çok

sevacım kilo 76.3 kızlar yarın itibariyle başlıyorum sahurda k fleks yiyeceğim iftarda çorba sebze yemeği salata yoğurt bazı akşamlar et yoğurt salata önerisi olan arkadaşlar ltfen paylaşabilir mi?ya da güzel ramazan diyeti bulanlar paylaşırsa sevinirim

seva kilo 67.300-66.2-64.800-64.0
melekbade kilo 69
adakam kilo 88
domates1 kilo 98.300-97,600-97,600
tekinberrin kilo 76- 76.3
hatice_42kilo 64.200

kızlar biliyorum ramazanda diyet yapmak zor oluyor bu sebeble diyet yapamayanlar ramazan bitdikten sonra hepinizi yeniden diyet yapıb zayıflamaya bekliyorum hayırlı ramazanlar her kese

canım nerelerdesin yaaaa aralarda ceeee deyip kaçıyosun:26:

sorma canım yaa , bir türlü düzen tutturamadım bu sefer, günler serseri mayın gibi geçiyor, kah bütün gün yemek yapıyorum, kah hiçbir iş yapmayıp dizi izliyorum, kah bütün gün internetten Londra'daki kiralık ev ilanlarını araştırıyorum derken, aklıma siz geldikçe de bi girip bakıyım bizim kızlar neler yapıyor diyorum giriyorum...
dün de oruç tutmaya niyetlendim midemin müsade ettiği yere kadar bakalım inşallah tutabilirim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Öpüyorum görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.doğum sonrası kilolarla başım dertte.tam diyet listeleri araştırırken bu başlığı buldum liste çok güzel. grubunuzda çok canlı çok içten.benide aranıza alın gerçi ramazan münasebetiyle olsa gerek başlık biraz durgun bugünlerde ama ramazandan sonra canlanacağından eminim. sizin azminiz bana diyete başlama gücü verdi. emziren bi anne olduğum için tam anlamıyla uyamıyorum şuan diyete. ama güzel sonuçlar alırsam mutlaka paylaşacağım herkese hayırlı ramazanlar ve iyi zayıflamalar

Bu listeye yakın bir liste ve ek olarak diyetisyenden aldığım ödem çayı ile toplam 16 kg. verdim daha 15 kg fazlam var ama çok şükür görüntüm fiziğim toparladı ( iki üst üste doğum sonrası sapıtan hormon ve insulin direncini kırmam gerekti) Şimdi kalan 15 kilo için tekrar başladım 2 gündür devam ediyorum. Bu listeye ek olarak bana verilen çay ise: 2 litre su, 1/2 limon, 1 tatlı kaşığı karanfil, 2 kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı top karabiber hepsini kaynatıp süzüp soğutuyoruz. Sabah ve öğle yemeğinden 30 dk sonra, ikindi ara öğününden 20 dk sonra ve akşam yemeğinden 20 dk sonra içiliyor. 2 günde tüketiliyor. Ek olarak geceden 1 bardak suya 2 ceviz içini atıyorum, ve sabah uyanınca ilk iş o kapkara ceviz suyunu içmek ve içindeki cevizleri yemek oluyor.

o ceviz suyu ne işe yarıyor cnm ?

o ceviz suyu ne işe yarıyor cnm ?

ceviz genel olarak kanın pıhtılaşmasını önler, kan dolaşımını düzenler, kan pıhtılarını bozar, antialerjik özellik gösterir, karaciğer fonksiyonlarını düzenler, protein sentezini teşvik eder, serum kolesterolünün azalmasını sağlar, bağışıklık fonksiyonları korur ve anormal antikor oluşumunun engeller.... vs vs. Diyet yapanlarda ise özellikle kandaki doymuş yağları parçalamaya yarar bu yüzden diyet listelerinin vazgeçilmezidir, günde 2-4 ceviz yenilir.

[kızlar bende yeni katıldım aranıza bencede çok güzel bir diyete benziyor uyucam bakalım nasıl olcak emziriyorum ben hala ama diyet ağır değil ben sadece sabaha bir haşlanmış yumurta ekledim bugun 2.günüm 73 kgyum bakalım nasıl olcak 65t,im doğurmadan bebeğim 5 aylık hayırlısı artık gelişmeleri paylaşıcam sizinle ama bence herkeste işe yarayacak bir idyet birde yapması zor yiyecekler değil ben oruç tutumuyorum emzirdiğim için bakalım nolacak

yeni gelenler hoş geldiniz ramazan ayı sebebiyle bu diyeti yapan arkadaşlar ara veriş durumdalar amma yeni gelen arkadaşlara tavsiyem bu diyeti bırakmasınlar çünkü şahsen ben harfi-harfine uymadığım halde 6.500 vermişdim 28 günde insanı bıkdırmayan ve ac bırakmıyan bi diyet bu

Arkadaşlar merhaba,
Yıllardır bu siteyi hep izleyici olarak takip ettim ancak bugün artık yazmaya karar verdim.

Ben 2 yıl önce 13 kilo vermiştim. 5-6 kilo daha versem ideal kiloya ulaşmış olacaktım. ki vermesem de olurdu :)

ancak 10 ay önce evlendim evlendikten sonra 15 kilo aldım. durumum kendime göre içler acısı. bu diyeti yapan arkadaşlardan ne kadar zamanda kilo verdiklerini öğrenmek istiyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

selam arkadaşlar:) normalde pazartesi yazacaktım ama bebişim küçük ancak fırsat bulup yazabiliyorum. ilk haftada listeye tam anlamıyla uyamadım.mesela öğle yemeği alışkanlığı olan bir insan değilim.öğle yemeği yerine ya yoğurt ya sadece meyve yada domates salatalık biberden oluşan salatayla geçiştirdim.yumurta haşlayıp yediğimde oldu. ama geri kalan öğünleri bire bir uyguladım. arada kaçamaklarım oldu. malum yaz mevsimdeyiz dondurma yediğim günler oldu ama onuda gündüz saatlerinde yemeye çalıştım. buarada Emziren bir anne olduğum için oruç tutmuyorum onu da belirteyim. sonuca geleyim ilk hafta 2 kilo 600 gram gitti:)) buda beni acayip motive etti:) dediğim gibi emzirdiğim için arada şeker düşmeleri yaşıyorum ve canım tatlı isteyebiliyor buyüzden dondurma kaçamakları yaptım.ama şunu anladım dikkat edince oluyormuş:) ve tabi akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemiyorum. nadiren meyve ama oda ölçülü. bide günde hiç olmazsa 1 fincan yeşil çay içiyorum.onunda faydası olduğunu düşünüyorum....umutluyum bakalım 2. hafta sonuç nasıl olacak.. güzel gelişmeleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…