Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ne demek cedric hoşgeldin canım:):):) SEVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cım git gide çoğalıyoruz birbirimize destek olalım bu işi başarabiliriz
oluruz inş canım
canım desene bismillah dememiş uyanmışsın uykydan üzülme canım her şeyin hayırlısı inş hoş bir haberle seni arayıb yanına gitmeni isterya canım daha fazla kendini bırakma gel sana ehtiyacımız var bak yoksa o kadar israrla verdiyin kiloların hepsini geri alırsın benden söylemesi seni bekliyoruz canım
hoş geldin canım zayıflamak kararı almak çok önemlidir bu kararı aldınsa mutlaka başarırsın canım
ben burdayım canım sadece 2 gün netin iyi çalışmaması nedeniyle giremedim nete
gel canım birlikde zayıflarız

listeni ben tutuyorum isminizi eklemem için başlanğıc kilonuzu yazın kızlar

dün ve bu gün yediklerim
dün sabah 1 yumurta 1d cavdar ekmek şekersiz çay sebze penir
öglen haşlanmış tavuk salata yoğurt
akşam yoğurt çorba
arada 3 taze kaysı yedim ve zencefilli yeşil çay içdim
bu sabah çay 1 d cavdar ekmek penir domates salatalık
ögle haşlanmış et yemeyi düşünüyorum salata+yoğurt
akşam ise şimdilik?

ha unutmadan dün doktor Ender Sarac anlatıyordu eger istemeden yağlı bi şey yedinizse üzerine mutlaka rezeneli zencefili yeşil çay için hızlı bi şekilde yediklerinizi size hazm etdirecekdir yağa dönüşmesini engeleyecekdir

ve ya 5.6 tane kakule çeyniyin aynı görevi yapacakdır

Son düzenleme:
gunaydin hanimlar.... :)

Baslangic kilom 98.300
hedefim cook uzak ama yazayim yine de 70..:)
boy 1.73

sabah 1 yumurta , 1 dilim ekmek bol yesillik
1 saat sonra 1 fincan maydanoz suyu ( kahvaltida maydanozu yiyince saplari çöpe gitmesin dedim :) )
simdi de 1,5 litrelik suyumu aldim oğlusumu uyuttum keyif yapiyorum.:)

Bu arada herkese hayirli cumalar, bereketli ve bol neşeli bir gün olur insallah...:)

mrb canım benim de hedefim 60 ama kilo 88 boy 1.72 ama baya kilo aldım ve vermek istiyorum basemlerim çok şişti bu basenlerimi nasıl eritecem bilmiyorum. ama ilk aşamada benim hedefim 80 sonra 75 sonra 70 sonda 60 a düşmeyi hedefliyorum.. sen de başarabiilrsin canım yeterki iste öpüyorum:):)

insallah canim hep beraber, birbirimize destek olarak basaririz bu işi..:)
benim kilolar malesef dogum sonrasi olanlar. gerci digumdan sonra baya bi gitmisti ama sut olsun diye ye ye yee sonuc bu..

ama bu sefer aklima koydum zaten 102 idim bi aralar biraz dikkat ederek anca 98 oldum kilolar üzerime yerleşmeden vermem lazim..:)

evettt 1,5 litrelik suyum an itibariyle bitti :) arada 1 fincan yesil cayimi da ictim yaninda da 1 tane yesil elma.

birde şu televizyondaki yemek programlari olmasa hersey daha kolay olucak..

canlar şu basenlerimi ve bacaklarımı nasıl eritebilirim yaaaa bi çaresi var mı hepinizi öpüyor:):)):)

canim bacaklara en iyisi yürüyüş bence kilolar gittikce birde tempolu yürüyüs olunca bacaklar da basenlerde dayanamayip gidiyolar..:)

ben simdilik spor yapamiyorum ama 1 ay sonra yuruyus bandi almayi düşünüyorum. o zaman hersey daha güzel olucak insallah..:)

doğru diyosun canım yürüyüş çok önemli bakalım yaa bende yürümeyi seviyorum ama havalar çok sıcak dışarı çıkılmıyr

listeni ben tutuyorum isminizi eklemem için başlanğıc kilonuzu yazın kızlar
tamam sevacım bildirim günü ne zamandı pazartesi miydi :44:

canlar şu basenlerimi ve bacaklarımı nasıl eritebilirim yaaaa bi çaresi var mı hepinizi öpüyor:):)):)
yürüyüş, koşu en güzeli ben yürümeye başladığım anda ilk basenler gidiyor

ben simdilik spor yapamiyorum ama 1 ay sonra yuruyus bandi almayi düşünüyorum. o zaman hersey daha güzel olucak insallah..:)
canım seni çok iyi anlıyorum insan elimde şu olsa şöyle yapardım gibi planları çok yapıyor ama benm nacizane tavsiyem yürüme bandı alma zamanında bizde aldık max. 2-3 ay hadi 1 yıl kullan sonra o aleti nereye koycam diye düşünüyorsun tabiri caizze atsan atılmıyo satsan satımıyo bide kalabalık yapıyor bence temiz havada yürüyüş en iyisi imkan yoksa evde hiç bir alet olmadan yürüme bandının yaptırdığı hareketi yapabilirsin tabi karar senin

benim diyet yine gitti bugün dayanamıyorum yedim obur gibi üstünede kola içtim napacam ben şi,mdi yaaaaaaa:'(

hemen bozma moralini canim şu saatten sonra dikkat et mesela akşama sadece koca bi tabak salata ye. hemen gitti diye moralini bozup hepten birakma kendini de rejimi de.. :)

evet canim genelde alanlarin çoğu böyle düşünüyor ama ben cocuktan sonra disarda rahatca yürümeye vakit bulabileceğimi sanmiyorum. Hem iş hem ev isi birde cocuk, en azından evde bi alet olsa oğlum uyudukca bile cikar yururum, mesela şuan olsa fena olmazdi diyorum :) Yoksa acık havada yürüyüs bencede en güzeli.

Son düzenleme:
Evet bayanlar ikinci 1,5 litrelik su şişem de bitti.. :) arada liste dışı olarak bikac kayisi yedim, şimdilik güzel gidiyor, sizde ne var ne yok. Herkes çalisiyor mu bir ben mi varım ev kuşu ... :)

Günaydın hanımlar nasılsınız bugün..

Ben 1 bardak suyumu ictim bikac kayisi ile, birazdan da yesil cayımı icicem, herkese kolay gelsin bakalım..:)

gün aydın kızlar nasılsınız?diyet nasıl gediyor?kızlar ilk doğmdan sonra 90 .91 arasıydı kilom sonra iradem ve diyet sayesinde 62 kiloya düşmüştüm sonra ikinci hamileliyimde yine çok kilo aldım yaklaşık 80 oldum süd vermeyi kesen gibi yine diyete başladım ve şimdi 66.100 oldum hedefim 60 çünkü boyum çok uzun deyil 1.64 benim asl derdim bacaklarım heç bedenime uymuyor bel çevrem çok ince bacaklar yoğun offfff oğlum 4 yaşında ve benden heç ayrılmıyor bir az spor yapayım evde yaptığım zamanda anne yapma diye ağlıyor anlıyacağınız sadece ev işlerini çokaltmakla haraket ede biliyorum yoksa kilolar heç gitmez

Maşallah canım azmine hayran kaldım..:) Ben malesef doğumdan oncede cok zayif degildim kendimi blidm bileli hep balik etliyim ama artik dönüm noktasi olsun istiyorum.
Sen 90 kilodan 60 lara ne kadar sürede düştun? Bende verebilirim insallah öyle..:)

Evet güzel bir kahvalti yaptim ve yine maydanoz saplarina kiyamadım suyunu çıkardım..:)

Siz neler yapıyosunuz hanımlar, nasil gidiyo rejim..:)

mrb canım bende 60 a düşmek istiyorum nasıl oldu canım bu diyetimi uyguladın yanında ek bişeyle yaptın mı zayıflama çayı falan ne kadar sürede düştün sarkma oldu mu.. ben sarkar diyede korkuyorum açıkçası.. benmde basemlerim ve bacaklarım çok kalın ne kadar kilo versemde hep kalın hep kalın hep kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…