merhaba adakam kuru kayısıyı kaynat blendırdan geçirip iç kabızlığa çok iyi geliyor tavsiye ederim
kızlar yaa ben acayip tatlı krizlerine giriyorum acaba bunun bi çözümü yk mu??? neler tüketirsem tatlı krizine girmem acaba
bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ??? teşekkürler kızlr
canım ben avcumun yarısı kadar üzüm kurusu yiyorum ve ya kuru kayısı veya 3.4 tane hurma felan bazen yardımcı oluyor bazende kendimi saklıyamayıb saldırıyorumcanım en iyisi sen benim gibi yap haftada 1 kes mesela çarşambalar o gün senin günün olsun ve hafta içinde sadece o gün kendine kaçamak hakı tanı ve canın ne isterse ye kalan 6 gün ise diyetin dışına çıkmadan sağlıklı hafta sürdür canım benim benim kaçamak günlerim şenbelerdi amma çarşanbaya keçicem yarın şenbe son kes kaçamak yapıcam şenbeler offff canım çok şey istiyor ya acaba yarın neyi terciye etsem diye düşünüyorum hem tatlı hem pitza hem böyrekler neler keçmiyor ki aklımdan
canım valla çok haklısın diyet ayrı bir psikoloji vermek zor almak çok kolay ama sürekli içten içe mideyle konuşmak şart sanabu diyet psikolojisi çok farklı bişey normalde aklıma gelmeyecek yiyecekler diyete başlar başlamaz aklıma geliyor.. çok zor ya kilo vermek en önemlisi yeme alışkanlığını değiştirmek
canım sen yinede bir günde olsa yelpazeni çok genişletme ahhhh ahhhh o midenin istekleri bitmezcanım ben avcumun yarısı kadar üzüm kurusu yiyorum ve ya kuru kayısı veya 3.4 tane hurma felan bazen yardımcı oluyor bazende kendimi saklıyamayıb saldırıyorumcanım en iyisi sen benim gibi yap haftada 1 kes mesela çarşambalar o gün senin günün olsun ve hafta içinde sadece o gün kendine kaçamak hakı tanı ve canın ne isterse ye kalan 6 gün ise diyetin dışına çıkmadan sağlıklı hafta sürdür canım benim benim kaçamak günlerim şenbelerdi amma çarşanbaya keçicem yarın şenbe son kes kaçamak yapıcam şenbeler offff canım çok şey istiyor ya acaba yarın neyi terciye etsem diye düşünüyorum hem tatlı hem pitza hem böyrekler neler keçmiyor ki aklımdan
kızlar yaa ben acayip tatlı krizlerine giriyorum acaba bunun bi çözümü yk mu??? neler tüketirsem tatlı krizine girmem acaba
bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ??? teşekkürler kızlr
heryerde herzaman soyluyorum tarççınla bal tatlı krizine birebir hatta gün içinde 1-2 bardak tüketirsen krize girmeden önlem almış olursun
mrb canım 1 2 bardak derken tam anlamadım canım.. bide balla tarçını mı karıştırıp tüketcez.. şimdiden teşşekkrler:)
ben yaptım geçen gün sabah aç karna çok kararlıydım içmeye ama sevmedim bi daha da yapmadım:))
bak seeen kararylıymışmışsen yap pizzaları poğaçaları ondan sonra sevemedim içemedim dee sorcam ben sanaaa
hiiiç birşey yapmıyorum ben bi haftadır:)) diyette yapamadım ama sen zayıflda gel sana da yapacam
canım sen yinede bir günde olsa yelpazeni çok genişletme ahhhh ahhhh o midenin istekleri bitmez
geçen hafta katılamadım ama bu hafta bende yapiyim kilo bildirimini 64,2 kiloyum
kızlar ramazanda nasıl kilo verilir bi fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?