Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kızlar nasılsınız?bu sabah 1 cavdar ekmek şekersiz çay
ögle yarım tabak sousuz makarna yanında ayran
akşam haşlanmış et salata yoğurt yemeyi düşünüyorum

aralardai ayran ve yeşil çay içiyorum canım tatlı çekmesin diye ay ciceyi çekirdeginden istifade ediyorum

kızlar yaa ben acayip tatlı krizlerine giriyorum acaba bunun bi çözümü yk mu??? neler tüketirsem tatlı krizine girmem acaba
bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi ??? teşekkürler kızlr

kızlar yaa ben acayip tatlı krizlerine giriyorum acaba bunun bi çözümü yk mu??? neler tüketirsem tatlı krizine girmem acaba

canım ben avcumun yarısı kadar üzüm kurusu yiyorum ve ya kuru kayısı veya 3.4 tane hurma felan bazen yardımcı oluyor bazende kendimi saklıyamayıb saldırıyorumcanım en iyisi sen benim gibi yap haftada 1 kes mesela çarşambalar o gün senin günün olsun ve hafta içinde sadece o gün kendine kaçamak hakı tanı ve canın ne isterse ye kalan 6 gün ise diyetin dışına çıkmadan sağlıklı hafta sürdür canım benim benim kaçamak günlerim şenbelerdi amma çarşanbaya keçicem yarın şenbe son kes kaçamak yapıcam şenbeler offff canım çok şey istiyor ya acaba yarın neyi terciye etsem diye düşünüyorum hem tatlı hem pitza hem böyrekler neler keçmiyor ki aklımdan

bu diyet psikolojisi çok farklı bişey normalde aklıma gelmeyecek yiyecekler diyete başlar başlamaz aklıma geliyor.. çok zor ya kilo vermek en önemlisi yeme alışkanlığını değiştirmek

bu diyet psikolojisi çok farklı bişey normalde aklıma gelmeyecek yiyecekler diyete başlar başlamaz aklıma geliyor.. çok zor ya kilo vermek en önemlisi yeme alışkanlığını değiştirmek
canım valla çok haklısın diyet ayrı bir psikoloji vermek zor almak çok kolay ama sürekli içten içe mideyle konuşmak şart sana
inat zayıflıycam mutlu olup kendimi iyi hissedicem bana engel olamayacaksın de sonrada kiloları verip aynada kendine baktığında zafer benim oldu deyip kendinle gurur duy

canım sen yinede bir günde olsa yelpazeni çok genişletme ahhhh ahhhh o midenin istekleri bitmez

heryerde herzaman soyluyorum tarççınla bal tatlı krizine birebir hatta gün içinde 1-2 bardak tüketirsen krize girmeden önlem almış olursun

mrb canım 1 2 bardak derken tam anlamadım canım.. bide balla tarçını mı karıştırıp tüketcez.. şimdiden teşşekkrler:)

mrb 1 çubuk tarçını 1 bardak sıcak suda 6-7 dk demleyip 1 tatlı kaşığı bal koyup içiyorum hem zayıflamaya yardımcı hemde şeker isteğini gideriyor aynı tarçın kabuğunu 2 kez kullanabiliyorsun sabah akşam 1er bardak

canım sen yinede bir günde olsa yelpazeni çok genişletme ahhhh ahhhh o midenin istekleri bitmez

haklısın canım zaten dün regl olduğum halde canım bi şey çekmedibu gün pazar ertesi bildirim günü kızlar ben azda olsa kilo verdim şu an regl olduğum için 65.8 gösteriyor tartı amma daha fazla verdiyimden eminim

geçen hafta katılamadım ama bu hafta bende yapiyim kilo bildirimini 64,2 kiloyum

kızlar ramazanda nasıl kilo verilir bi fikri olan var mı

seva kilo 67.300-66.2-65.800
melekbade kilo 69
adakam kilo 88
domates1 kilo 98.300
tekinberrin kilo 76
hatice_42kilo 64.200

Kızlar bugün geç kaldım malesef, gerçi fazla bir değisiklik yok.

Son olarak 97,600 ile kapattim haftayi. Bu hafta misafirim çoktu cok uyguladim denemez ama idare ediyim artık..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…