benide ekle ne olursun ben dün basladim 78, 8 kiloyum
insallah hepimiz bu lanet kilolarimizdan kurtuluruz
saglikli bir sekilde ama[/QUOTE
çok sağlıklı diyet bence. kalsiyum bakımından oldukça zengin.
Ekledim canım..........benide ekle ne olursun ben dün basladim 78, 8 kiloyum
insallah hepimiz bu lanet kilolarimizdan kurtuluruz
saglikli bir sekilde ama
Kızlar pazartesi günü öğlene kadar bildirim yapalım İsteyenler kilolarını yazsınlar birde hergün menülerimizide paylaşalım hem fikir olur hemde süper motive ediyor inüsanı ben öyleyim yani.
EBRU 74 56.5
Ladyyookie 62
Asude ?
2008elif 78.8
Banu145145 105.5
Sahili 91
persephonecik 79
İsteyenler bildirsin hadi bakalım bir ayda ne vericez?
ben 91benide eklermisin[/QU
Elbette canım eklerim birde menülerimizi paylaşalım
Gel canım hoşgeldin hepimiz yeniyiz burdayız hemen tartıl pazartesi yaz ama sen emziriyomuşsun muhakkak fazladan kalori eklemen şart.arkadaşlar benide alın aranıza inanın tartılmaya korkuyorum.3 aylık bebeğim var ve emziriyorum.ama inanılmaz kilo aldım.eşoftmanlarla dolaşmaktan sıkıldım artık
Gel canım hoşgeldin hepimiz yeniyiz burdayız hemen tartıl pazartesi yaz ama sen emziriyomuşsun muhakkak fazladan kalori eklemen şart.
Ekleriz tabiki canım hoşgeldin aramıza bizlerde yeni yeni kaynaşmaya çalışıyoruz inşallah güzel bildirimler yaparız ve çok güzel bir şekilde zayıflarız hiç stres yapma pazartesi dietine başla bu diet hem sağlıklı hemde tok tutuyor insanı inanıyorum hepberaber vericez kilocuklarımızı.hoşbuldum kızlar, teşekkürler hepinize :)) daha çok yeniyim, smile kullanmayı bile beceremedim. (burda utangaç bir smile hayal edin)
Kendimden bahsediyim biraz. 19 yaşındayım, bu sene yaklaşık 10 kilo aldım. 67 kilo oldum maalesefki 60 olduğumda bile ağlamıştım. bu benim için çoooook yüksek bir rakam. off acilen kilo vermem lazım. ama panik yaptıkça daha da kötüleşiyor durum. burada desteğinize ihtiyacım var. birbirimize destek olalım kızlaar :)
listeye beni de eklerseniz çok sevineceğim :)))
Ekleriz tabiki canım hoşgeldin aramıza bizlerde yeni yeni kaynaşmaya çalışıyoruz inşallah güzel bildirimler yaparız ve çok güzel bir şekilde zayıflarız hiç stres yapma pazartesi dietine başla bu diet hem sağlıklı hemde tok tutuyor insanı inanıyorum hepberaber vericez kilocuklarımızı.
Hadi bakalım o zaman yarın yeni bir gün olsun sana ve hepimize inşallah tamam bundan sonra menülerinide paylaş yaramazlıkta yapma tamammı.Hadi sana iyi geceler inşallah rüyalarımız hayra çıkar::))))Banu diğer tarafta cesaret edememiştim listeye girmeye ama burda haydi hayırlısı kızlar iyi uykular hepimiz rüyamızda incecik olmuş görelim kendimizzi inşallah ben kaçar yarın işe gitcem uyumam lazım Banu bugün yaptıımı söz yarın yapmıycam yarın hiçbişi yapmamış gibi yeniden başlıycam yaparsam kovala beni
Biraz fazla almışsın canım ama olsun nerden dönersen kardır süt için su yeşillik ye tatlının hiç faydası yokmuş birde bulgur yiyebilirsin inan gerisi boş.....ok pazartesiye kadar yazarım. inanın emziriyorum die die doğumdan sora en az 10 kg almışımdır maalesef:)
Gerçekten çok güzel olur fikir ediniriz dietteyiz diye hep aynı yiycek halimiz yok ya dimi ama:)Hadi yarın görüşürüz by.birdaha yaramazlık yok yarın menümüde paylaşıcam hemde birbirimizin neler yediğine bakar kalorisiz alternatif yiyecekler hazırlarız süper olur by by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?