• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bende 39 yaşıdayım 24 yıldır evliyim 19 ve 15 yaşında 2 oğluşum var Belediyeye ait bir kurumda çalışıyorum aynı zamanda A.Ö.L okuyorum hafta sonları yüzyüze eğitim alıyorum ÇOCUK GELİŞİMİ son senem Allah nasip ederse seneye anaokulunda stajım var ve 91 kiloyum
Süpersin arkadaşım her yere yetişiyosun maşallah sana birde kilocuklarıda verdinmi tamamdır.
Hadi ama git yat sabah kalkamıycan hadiiiiiii.

Derinsu naber canım ben seni msn lerde bekliyim sen buralaramı geldin ne o kız dietemi başlıycan sende....

vay liste bayağı genişledi:46::46::46:

ben bugün diyeti bozdum:31:

sabah; bir yumurta
öğle; tarhana çorbası, bir dilim beyaz ekmek.
akşam; bir beyaz ekmekle, kaşarlı tost çok küçük ama:17:
yarın yeniden başlayacağım.

Son düzenleme:
forum hareketlenmiş ne güzel :) bende ptesı baslayacagım bu dıyete herkese tartıda eksili günler diliyorum :))) ptesı tartılım bildiricem kilomu

Kızlar pazartesi günü öğlene kadar bildirim yapalım İsteyenler kilolarını yazsınlar birde hergün menülerimizide paylaşalım hem fikir olur hemde süper motive ediyor inüsanı ben öyleyim yani.
EBRU 74 56.5
Ladyyookie 62
Asude ?
2008elif 78.8
Banu145145 105.5
Sahili 91
persephonecik 67

İsteyenler bildirsin hadi bakalım bir ayda ne vericez?

Listemizi önr çekelim dedim:)

Evet kızlar5 forumumuz hareketlendi inşallah birbirimize destek olup çok daha güzel kilolar vericez diette zaten en önemli şey moral ve destek menülerimizde paylaştıkmı hem güzel fikirrler olur hemde bir yerlere yediklerini yazmak insana daha az yedirir...

Evet kızlar5 forumumuz hareketlendi inşallah birbirimize destek olup çok daha güzel kilolar vericez diette zaten en önemli şey moral ve destek menülerimizde paylaştıkmı hem güzel fikirrler olur hemde bir yerlere yediklerini yazmak insana daha az yedirir...

banucum hadi bende başlıyorum taamam doğum bitti..e zaten öyle sütümde yok :( bende başlıyorum.

selam bu diyetle kilo veren varmı yapılabilir bişeymi yani ara öğün yok çünki ve sabah kahvaltı çok az
birde şunu sorucam mesela bir portakal demiş onu kafamıza göre değiştirebilirmiyiz mesela 2 mandalina yada 1 elma gibi
hergün menüler aynımı köfte yerine ne yiyorsunuz yada hergün köftemi :44::44:

Kızlar pazartesi günü öğlene kadar bildirim yapalım İsteyenler kilolarını yazsınlar birde hergün menülerimizide paylaşalım hem fikir olur hemde süper motive ediyor inüsanı ben öyleyim yani.
EBRU 74 56.5
Ladyyookie 62
Asude ?
2008elif 78.8
Banu145145 105.5
Sahili 91
persephonecik 67

İsteyenler bildirsin hadi bakalım bir ayda ne vericez?

bende 92 kilo. yalniz ben bu pazartesi tartilmicam ondan sonraki pazartesi tartilcam cunkku yeni basladim diyete. en azindan bir hafta gecsin moral olur :) tabi eger kilo verebilirsem

selam bu diyetle kilo veren varmı yapılabilir bişeymi yani ara öğün yok çünki ve sabah kahvaltı çok az
birde şunu sorucam mesela bir portakal demiş onu kafamıza göre değiştirebilirmiyiz mesela 2 mandalina yada 1 elma gibi

öncelikle sorunu yanıtlıyayım kendimce..

eğer aralarda çok acıkırsan menülerdeki bir besini ara öğün yapabilirsin..mesela kahvaltı ve öğle arası çok mu acıktın..öğlendeki yoğurdu ara öğün yapabilirsin..öğle ve akşam arasında zaten tost var..elma yersen yeşil elma ye derim ben..öğle menüsünde sadece köfte yok..altarnatifleride var,1 baget,balık yada bir yumurta gibi.

evett..hafta sonu geldi..diyet şaştı:26:
1 de kalktım.:17: haliye kahvaltıyı etmem 1:30 oldu..o yüzden bugün öğle yemeğini atlıyorum..belki arada yoğurt yerim..
sabah
1 dilim ekmek,peynir, domates..

öncelikle sorunu yanıtlıyayım kendimce..

eğer aralarda çok acıkırsan menülerdeki bir besini ara öğün yapabilirsin..mesela kahvaltı ve öğle arası çok mu acıktın..öğlendeki yoğurdu ara öğün yapabilirsin..öğle ve akşam arasında zaten tost var..elma yersen yeşil elma ye derim ben..öğle menüsünde sadece köfte yok..altarnatifleride var,1 baget,balık yada bir yumurta gibi.

evett..hafta sonu geldi..diyet şaştı:26:
1 de kalktım.:17: haliye kahvaltıyı etmem 1:30 oldu..o yüzden bugün öğle yemeğini atlıyorum..belki arada yoğurt yerim..
sabah
1 dilim ekmek,peynir, domates..

teşekkürederim arakadaşım ben biraz düşüniyim karar verirsem bende gelirim aranıza:13:

Kızlar ben geldim:1: Işten geldim yemeğimi şimdi yedim bakalım topiğimizde kimler varrr bugünkü

menümü yazıyım size :16::16::16::21:

Sabah

1dilim ekmek kaşar peynir

ara

2 kayısı

öğlen

tavuk
yoğurt ekmek 1 dilim tabiki araya 10 badem sıkıştırdım şimdide yoğurt çorbası prasa gecede 1 portakal yerim sanırım bademler olmasa iyiydi ama napalım oldu artık siz neler yediniz yazın bakalım :34::56::56:

Kızlar ben geldim:1: Işten geldim yemeğimi şimdi yedim bakalım topiğimizde kimler varrr bugünkü

menümü yazıyım size :16::16::16::21:

Sabah

1dilim ekmek kaşar peynir

ara

2 kayısı

öğlen

tavuk
yoğurt ekmek 1 dilim tabiki araya 10 badem sıkıştırdım şimdide yoğurt çorbası prasa gecede 1 portakal yerim sanırım bademler olmasa iyiydi ama napalım oldu artık siz neler yediniz yazın bakalım :34::56::56:

pek bişey kaçırmamışssın..ikindiyi atlamışssın zaten..dengelemişssin bence durumu..:34:

ya sanki haftasonları daha bir zor oluyor bu diyet..ilk 5 gün çok iyidi..ama şimdi canım hep bişeyler yemek istiyor..
hayırlısıyla atlatsssak şu haftasonunu:44:

kızlar zaten bu diyet uzun süreli yapılmaz bence sürekli kaçamak olur
en iyisi 2 hafta denemek

kızlar zaten bu diyet uzun süreli yapılmaz bence sürekli kaçamak olur
en iyisi 2 hafta denemek

ben 4 günde 1 kilo verdim(elma sirkesi etkili oldu mu bilmiyorum ama onu da kullanıyorum) bugün 5. günüm.

ben son derece obur biriyim ama bu diyette acıkmıyorum. kaçamaklar da diyeti bozmuyor tam çünkü kalorisi düşük bir diyet.
kahvaltı bana da fazla az geliyor oraya bir şeyler eklemek lazım:31:
her gün 3 köfte yediğin için bıkkınlık vermiyor.
portakal yerine 2 mandalina olur bence. ama muz vs. gibi meyvelerle değiştirmesen iyi olur.

Son düzenleme:
Back