Galiba ikinci listeden mi başladın. Herkes genelde ilk hafta 1. listeyi sonraki hafta 2. listeyi yapıyor ama. Yoksa karışık mı yaptın. Halley ayrıca kalorisi bol bir şeydir. Daha minik bir şey yeseydin keşke. Olsun yola devam.
off beş köfte yedim, çavdar ekmeği yoktu beyaz ekmeği uzun süre kızartıp yedim.başka hiç bir şey yemesem iyi olacak.
bir gün ilk listeyi, bir gün 2. listeyi yapıyorum:26: öyle yapılmaması mı gerekiyor yoksa:44: halleyi yedim ama 10 kere 20 set ip atlama yaptım umarım yakmışımdır
Bir hafta 1 i diğer hafta diğer liste yapılacak canım. Sürekli aynı listeyi de yapabilirsin ama sıkıcı falan gelebilir diye değiştirerek kullanıyor herkes sanırım. Ayrıca bünye alışmasın hergün aynı şeye diye değiştirmekte fayda var.
Bende pazartesi başladım ama şu iki gündür tam gidyor hatta ben verdiğinden daha az yiyorum ve doyuyorum aman arkadaşlar verilen yoğurdu ihmal etmeyin ben ne zaman dietlerimde yoğurt olsa daha fazla kilo verdim bu zaten bilimsel olarakta açıklanmış yoğurt ve süt kullanılan dietler çok işe yarıyor ben gece ara öğün vermediği halde süt içiyorum bakalım 106.5 başladım yarın tartılıcam bakalım verebildimmi?
kızlar keşke bi çizelge yapsanız da en başından itibaren kim kaç kiloyla baslamış kaça düşmüş görebilsek daha motive edici olur sanırım.. bende baslamayı düşünüyorumda ,göbek aldı basını gdiyo masallah.....
ooooo..evde büyük savaş var..
eşim ben diyetteyim diye neler almış neler..
resmen işkence ediyor bana kilo vermyeyim diye..eti puflar,halleyler,çekirdekler..masanın üstünede dizmiş bir güzel..
yemiyorum..elimi bile sürmedim ama aklımdan da çıkmıyolar..:26:
ama hayır..yemiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?