öncelikle sorunu yanıtlıyayım kendimce..
eğer aralarda çok acıkırsan menülerdeki bir besini ara öğün yapabilirsin..mesela kahvaltı ve öğle arası çok mu acıktın..öğlendeki yoğurdu ara öğün yapabilirsin..öğle ve akşam arasında zaten tost var..elma yersen yeşil elma ye derim ben..öğle menüsünde sadece köfte yok..altarnatifleride var,1 baget,balık yada bir yumurta gibi.
evett..hafta sonu geldi..diyet şaştı:26:
1 de kalktım.haliye kahvaltıyı etmem 1:30 oldu..o yüzden bugün öğle yemeğini atlıyorum..belki arada yoğurt yerim..
sabah
1 dilim ekmek,peynir, domates..
benimkide dün fena şaştı
eyvah kizlar bugun misafirlerim vardi ve ben malesef diyeti bozdum
pazartesi ama devam edecegim off ya misafirleri evden mi kovsak acaba ha ha ha
Saol canımbenim ama dediğin gibi yemeden olmuyor, ben eşimin taktiğini uyguluyorum ve yıllardır da aynı kiloda sadece bir iki sapma oluyor alıyor veriyor iki kiloyu aşmıyor bu da, ben de evlenmeden önce onun taktiği ile zayıflamıştım normalde de diyet sayılmaz yeme alışkanlığıydı ama hamilelik beniçok yıprattı. gündüz ne yersen yiyorsun ama akşam sadece haşlama sebze yiyorsun.ben sebzelere salça da yağda koymuyorum kilo verimimi hızlandırmak için,zaten uzmanlarda salça yüzde elli besin değerini öldürür diyoo ekmeği sınırlı yiyeceksin birde ara öğün muhakkak.SaFiNazZ 'cım hoşgeldin :) iki sene önce tamamen aç kalarak 10 kilo verdim ve gerisin geriye tam 14 kilo aldımyemeyince hem metabolizma yavaşlıyor, hem de insanın psikolojisi alt üst oluyor. yemeklere saldırır vaziyete geliyorsun. benim çok korkunç yeme nöbetlerim oluyor, yalnız kaldığım zamanlarda. inşallaj pazartesi başlıyorum bu diyete ve bu kötü günlerin hepsi geride kalsın diye umuyorum.
sana da kolay gelsin canım, umarım istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın :))
Hoşgeldin canım benim hadi bakalım pazartesi sende başla...banucum hadi bende başlıyorum taamam doğum bitti..e zaten öyle sütümde yokbende başlıyorum.
Canım bu diyetle güzel kilolar veriliyor uygularsan tabiki meyva seçeneklerini değiştirebilirsin hergün köfte yeme onun yerine tavuk balık peynir yumurta koyabilirsin....selam bu diyetle kilo veren varmı yapılabilir bişeymi yani ara öğün yok çünki ve sabah kahvaltı çok az
birde şunu sorucam mesela bir portakal demiş onu kafamıza göre değiştirebilirmiyiz mesela 2 mandalina yada 1 elma gibi
hergün menüler aynımı köfte yerine ne yiyorsunuz yada hergün köftemi :44::44:
Tamam canım bu kilonu yazıyorum bu haftaya bakalım haftaya ne kadar vermiş olucaksın.bende 92 kilo. yalniz ben bu pazartesi tartilmicam ondan sonraki pazartesi tartilcam cunkku yeni basladim diyete. en azindan bir hafta gecsin moral olur :) tabi eger kilo verebilirsem
Merhabalar canım bugün karşılaşamadık benim misafirim vardı senin dietin çok güzel geçmiş maşallah diyim...Kızlar ben geldimIşten geldim yemeğimi şimdi yedim bakalım topiğimizde kimler varrr bugünkü
menümü yazıyım size
Sabah
1dilim ekmek kaşar peynir
ara
2 kayısı
öğlen
tavuk
yoğurt ekmek 1 dilim tabiki araya 10 badem sıkıştırdım şimdide yoğurt çorbası prasa gecede 1 portakal yerim sanırım bademler olmasa iyiydi ama napalım oldu artık siz neler yediniz yazın bakalım
Nedenki canım ayça hanım bir ay yapılabilir dedi menülerde istersek değişiklik yapabiliriz mesala et yerine baklagil koyulabilir.kızlar zaten bu diyet uzun süreli yapılmaz bence sürekli kaçamak olur
en iyisi 2 hafta denemek
Süper ya çok güzel maşallah.ben 4 günde 1 kilo verdim(elma sirkesi etkili oldu mu bilmiyorum ama onu da kullanıyorum) bugün 5. günüm.
ben son derece obur biriyim ama bu diyette acıkmıyorum. kaçamaklar da diyeti bozmuyor tam çünkü kalorisi düşük bir diyet.
kahvaltı bana da fazla az geliyor oraya bir şeyler eklemek lazım
her gün 3 köfte yediğin için bıkkınlık vermiyor.
portakal yerine 2 mandalina olur bence. ama muz vs. gibi meyvelerle değiştirmesen iyi olur.
Sorma bende misafir istemiyorum yaaaaa.eyvah kizlar bugun misafirlerim vardi ve ben malesef diyeti bozdum
pazartesi ama devam edecegim off ya misafirleri evden mi kovsak acaba ha ha ha
Kızlar pazartesi günü öğlene kadar bildirim yapalım İsteyenler kilolarını yazsınlar birde hergün menülerimizide paylaşalım hem fikir olur hemde süper motive ediyor inüsanı ben öyleyim yani.
EBRU 74 56.5
Ladyyookie 62
Asude 92
2008elif 78.8
Banu145145 105.5
Sahili 91
persephonecik 67
Burcu 75
İsteyenler bildirsin hadi bakalım bir ayda ne vericez?
Naber elif ve beyazbulut nasılsınız sizde gece kuşusunuz benim gibi.
ben 4 günde 1 kilo verdim(elma sirkesi etkili oldu mu bilmiyorum ama onu da kullanıyorum) bugün 5. günüm.
ben son derece obur biriyim ama bu diyette acıkmıyorum. kaçamaklar da diyeti bozmuyor tam çünkü kalorisi düşük bir diyet.
kahvaltı bana da fazla az geliyor oraya bir şeyler eklemek lazım
her gün 3 köfte yediğin için bıkkınlık vermiyor.
portakal yerine 2 mandalina olur bence. ama muz vs. gibi meyvelerle değiştirmesen iyi olur.
Neden alınmayasın hoşgeldin canım dene bakalım yaparsan kalırsın yapamassan sohpete gelirsin::))geliyorum kızlar aranıza hehehehe bir bu topik kalmıştı burdanda eksik kalmıyım
ama şöyle söyliyim ben sürekli yapamam bu diyeti nedeni sabah kahvaltısı çok az
ama denemek istiyorum belkide yapabilirim eğer sonradan yapamayıp çıkmamı kabul ederseniz bende yarın itibaren başlıyorum listeye alın benide
ama alınmasamda ben yarın başlıyacağım merak ediyorum çünki
Benimde misafirim vardı yeni gittiler bende bir duş alıp buraya koştum evde yapılan yoğurdun tadı bir başka oluyor bende başlıycam evde yapmaya.sorma canım yoğurt mayalıyacağım sütün soğumasını bekliyorum misafir vardı bu saate kaldı sonra yatıcam gözümden uyku akıyor
Kurubakklagilde porsiyon 8 yk önemli olan diette haftaya nasıl başlarsan öyle devam et baklagiller başlarsan baklagille devam et ben bu şekilde 50 kilo verdim.süpersin 4günde birkilo
kesin deniyeceğim :))))))))))))))
yok muz yemem zaten
3 köftenin yerine bir yumurtada yenebiliyormuş yada tavuk baget filan baklagil nasıl ekleniyor porsüyonu ne kadar yani
Neden alınmayasın hoşgeldin canım dene bakalım yaparsan kalırsın yapamassan sohpete gelirsin::))
Benimde misafirim vardı yeni gittiler bende bir duş alıp buraya koştum evde yapılan yoğurdun tadı bir başka oluyor bende başlıycam evde yapmaya.
Kurubakklagilde porsiyon 8 yk önemli olan diette haftaya nasıl başlarsan öyle devam et baklagiller başlarsan baklagille devam et ben bu şekilde 50 kilo verdim.
Canım hepimiz yeni başladık ben pzartesi başladım 4 günde 1400 gitti 2 gün cozuttum birdahada tartılmadım sana uyup uymadığını deniyerek görceksin bizim diğer forumda deniyen arkadaşımız 1 ayda 6 kilo vermiş ama hiç bozmamış harfiyen uygulamış 8 olması metabolizmanla ve iradenle alakalı şahsen ben 4 de razıyım hem sonra 1 sayfayı okumadın galiba söyleyen doktor uzman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?