Canım bugün tartıldım tam 1 kilo gitmiş gerçekten işe yarıyor diet.ben de en çok yoğurtla, sütü tüketmedim:26: dikkat edeyim bundan sonra. yarın bize de bildirirsin canım.
Olur tabiki ikiside aynı sayılır.çıtır olma yolundaki arkidişlerim2.
haftada müsli yerine onun kadar k flaks yesek olmazmı acep müslinin tadı çok kötü yahuuu
![]()
Ben muhakkak gece ara öğün yapıyorum süt veya meyva yiyorum birde akşam yemeklerimi çok erken yemiyorum daha önceden gittiğim beslenme uzmanı şart değil herkes yaşantısına göre ayarlamalı demişti eşimle anca akşam yemeklerinde görüşüyoruz onun için gelmesini bekliyorum 21.00 dan önce yemek yemiyorum ama 50 kilo zayıfladım canım.ayy çok güzel bi liste bende ogün izlemiştim ama çok hızlı geçtiler yazamamıştım sonrada unuttum netten bakmıyı teşekkür ederim buraya koyan arkadasa...pzt baslıycam bu diyete sağlıklı ve doyuruya benziyo 1 hafta birini 1hafta birini yapıcam bakalım ayda kaç kilo vericem 4 kilo bile versem razıyım...ama günde 3 dilim ekmek çok değilmi kızlar bide tost vermiş ee oda 2 dilimle yapılıyo günde 4 dilim oluyo sanki çok gibi ekmek onun dışında güzel bide aksamları tarcınlı yarımyağlı süt içiyomusunuz ve en geç kaçta yiyosunuz aksam yemeğinizi 6 çokmu erken olur en geç 7:30 olurmuki:26: birde deneyen hiç varmı ne kadar verdiniz 1 ayda kızlar
Bendede haşimito var biraz zor oluyor ama veriyosun canım bebeğin varmı benim yok dr etkiledini söylüyor birde nasıl bir tedavin var.bende basladim bugün diyeti umarim kilo verebilirim bende hasimato var biraz zorlaniyorum