Canım bugün tartıldım tam 1 kilo gitmiş gerçekten işe yarıyor diet.ben de en çok yoğurtla, sütü tüketmedim:26: dikkat edeyim bundan sonra. yarın bize de bildirirsin canım.
Olur tabiki ikiside aynı sayılır.çıtır olma yolundaki arkidişlerim2.
haftada müsli yerine onun kadar k flaks yesek olmazmı acep müslinin tadı çok kötü yahuuu
Ben muhakkak gece ara öğün yapıyorum süt veya meyva yiyorum birde akşam yemeklerimi çok erken yemiyorum daha önceden gittiğim beslenme uzmanı şart değil herkes yaşantısına göre ayarlamalı demişti eşimle anca akşam yemeklerinde görüşüyoruz onun için gelmesini bekliyorum 21.00 dan önce yemek yemiyorum ama 50 kilo zayıfladım canım.ayy çok güzel bi liste bende ogün izlemiştim ama çok hızlı geçtiler yazamamıştım sonrada unuttum netten bakmıyı teşekkür ederim buraya koyan arkadasa...pzt baslıycam bu diyete sağlıklı ve doyuruya benziyo 1 hafta birini 1hafta birini yapıcam bakalım ayda kaç kilo vericem 4 kilo bile versem razıyım...ama günde 3 dilim ekmek çok değilmi kızlar bide tost vermiş ee oda 2 dilimle yapılıyo günde 4 dilim oluyo sanki çok gibi ekmek onun dışında güzel bide aksamları tarcınlı yarımyağlı süt içiyomusunuz ve en geç kaçta yiyosunuz aksam yemeğinizi 6 çokmu erken olur en geç 7:30 olurmuki:26: birde deneyen hiç varmı ne kadar verdiniz 1 ayda kızlar
Bendede haşimito var biraz zor oluyor ama veriyosun canım bebeğin varmı benim yok dr etkiledini söylüyor birde nasıl bir tedavin var.bende basladim bugün diyeti umarim kilo verebilirim bende hasimato var biraz zorlaniyorum
Canım bugün tartıldım tam 1 kilo gitmiş gerçekten işe yarıyor diet.
vay iyimiş canım kaçıncı gündesin??
ben diyetteki besinlerden daha az yedim bugün. ama düzenlemem gerek yine.çavdar ekmeği, köfte, bitti evde alışverişe de gidemedim tembelliğim tuttu
bu arada 5. ve 6. güne giren arkadaşlar varsa kilo durumlarını bildirseler ya:26:
çıtır olma yolundaki arkidişlerim2.
haftada müsli yerine onun kadar k flaks yesek olmazmı acep müslinin tadı çok kötü yahuuu
Kızlar hadi liste yapalım listeyi tutmak isteyen varsa tutsun bende bakabiirim pazartesi günleri tartılalım ne dersiniz.
Benim kilom 105.5
Kızlar hadi liste yapalım listeyi tutmak isteyen varsa tutsun bende bakabiirim pazartesi günleri tartılalım ne dersiniz.
Benim kilom 105.5
kim tutacak listeyi..
ben geçtiğimiz pazartesi tartıldım..56.5 idi kilom..
önümüzdeki pazartesi 1 hafta dolacak..ve o gün tartılacağım..
Canım bugün tartıldım tam 1 kilo gitmiş gerçekten işe yarıyor diet.
Olur tabiki ikiside aynı sayılır.
Ben muhakkak gece ara öğün yapıyorum süt veya meyva yiyorum birde akşam yemeklerimi çok erken yemiyorum daha önceden gittiğim beslenme uzmanı şart değil herkes yaşantısına göre ayarlamalı demişti eşimle anca akşam yemeklerinde görüşüyoruz onun için gelmesini bekliyorum 21.00 dan önce yemek yemiyorum ama 50 kilo zayıfladım canım.
Bendede haşimito var biraz zor oluyor ama veriyosun canım bebeğin varmı benim yok dr etkiledini söylüyor birde nasıl bir tedavin var.
Ben muhakkak gece ara öğün yapıyorum süt veya meyva yiyorum birde akşam yemeklerimi çok erken yemiyorum daha önceden gittiğim beslenme uzmanı şart değil herkes yaşantısına göre ayarlamalı demişti eşimle anca akşam yemeklerinde görüşüyoruz onun için gelmesini bekliyorum 21.00 dan önce yemek yemiyorum ama 50 kilo zayıfladım canım.
masallah. 50 kiloyu vermeyi nasil basardin ve ne kadar zamanda verdin.
herkese merhaba :)) foruma yeni üye oldum. bu kilolar yüzünden yaşadıklarımı, kaybettiklerimi tek başıma atlatamıyorum. ve inanın çevremden hiç destek görmüyorum. nette diyet araştırırken buraya rastladım ve içtenliğiniz çok hoşuma gitti. umarım iyi ilişkiler kurarız :)
bu diyete başlamayı düşünüyorum ben de. desteklerinizi bekliyorum. hepimize başarılar :)
Benim doktorum önemli dedi tüp tedavisi için bende levetron kullanıyorum çocuklarınıda Allah bağışlasın.Pazartesi başladım ama şu 3 gündür tam yapıyorum.Canım bugün tartıldım tam 1 kilo gitmiş gerçekten işe yarıyor diet.
vay iyimiş canım kaçıncı gündesin??
Bendede haşimito var biraz zor oluyor ama veriyosun canım bebeğin varmı benim yok dr etkiledini söylüyor birde nasıl bir tedavin var.
banu canim benim ikitane kizim var benim tedavim ömür boyu hormon hapi kullanmakmis öyle dedi doktorum l trryoxin denilen bir hap kullaniyorum.
ben yurtdisinda kaliyorum bu ilacin belkide orda farklidir. insallah sende tedavi olursun canim ama benim bilidigim kadariyla hasimato cok büyük bir etki
yapmiyor bebek konusunda ama benim cahilliyimde ola bilir.
Tamam canımbenide listeye ekleyebilirmisiniz
kim tutacak listeyi..
ben geçtiğimiz pazartesi tartıldım..56.5 idi kilom..
önümüzdeki pazartesi 1 hafta dolacak..ve o gün tartılacağım..
Ben tutmaya çalışırım yeterki bu diete motive olalım.50 kilomu verdinizöyleyse bravo tebrik ederim ben 8,10 kiloyu veremiyorum takıldım kaldım 68de yaaa offf....9da çok geç olmuyomu ki peki spor yapıyomusunuz...
1 senede verdim daha sonra tekrar bir kısmını aldım şimdi gene uğraşıyorum.Ben muhakkak gece ara öğün yapıyorum süt veya meyva yiyorum birde akşam yemeklerimi çok erken yemiyorum daha önceden gittiğim beslenme uzmanı şart değil herkes yaşantısına göre ayarlamalı demişti eşimle anca akşam yemeklerinde görüşüyoruz onun için gelmesini bekliyorum 21.00 dan önce yemek yemiyorum ama 50 kilo zayıfladım canım.
masallah. 50 kiloyu vermeyi nasil basardin ve ne kadar zamanda verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?