Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Yurtdışında olsa hemen dava açarlardı valla. Beni soğuttular bisküviden falan diye. İyi de tazminat alırdın haberin olsun gerçi bizler pek sevmiyoruz böyle şeyleri. Gerçi işe de yaramış baksana kurtulmuşsun o unlu bilmem ne şeylerden. Bende pek sevmiyorum bisküvi falan gibi şeyleri, çikolata falan severdim artık onu da aramıyorum.

bende bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim çavdar ekmeği,peynir,tere,maydonoz,roka..limonlu tabii.
öğlen
yarım dilim ekmek,3 köfte ve yoğurt
ikindi
çavdar ekmeğine tost ayran

akşamada salata,ıspanak ve yoğurt yiyecem

gece de portakal..yoksa dayanamıyorum gece çok acıkıyorum..
yine bugün 1 saat yürüyüş ve mekik..

bide bişey soracağım sizin öğünlerinizin aralığı ne kadar..kaç saatte bir yiyiyorsunuz?

selam 29 yaş ne ki en iyi yaşındasın kilo vermek için en zor kilo verilen yaşlar 38 yaşından başlıyor ona göre canını sıkma yaşı felan behane etme hadi ireli canım iyi zayıflamalar

Öle deme cidden yaş farkediyo tamam gencim ama ilk doğumumu 20 yaşında yaptım o kadar kolay kilo verdim ki diyet bile yapmama gerek kalmadı gebeliğimde çok rahat geçmişti hoplayıp zıplıyordum resmen ama diğer gebeliğim geçen yıldı hamileliğim hem çok zor geçti hem kilolar aynen kaldı artık 30 yaşında sayılırım vücut eskisi gibi olmuyor metebolizma yavaşlıyor beslenme düzenim yine aynı ama önceden kilo almazken şimdi direk kilo olarak geri dönüyor 38 yaşında olsam ben asla kilo veremem önümüzdeki bir kaç yıl kilo verdim verdim yoksa çoookkk zor işim

bende bu diyeti yapmak istiyorum acaba yarin baslasam olurmu? yoksa pazartesimi baslamak lazim acaba

ben de diyete baslamak istiyorum kizlar ins beraber basarabiliriz...
ben cok abur cubur cikolata filan seviyorum.. ins bundan sonra dikkat edicem dun soz verdim kendi kendime:)
sizin de desteginizle umarim basarabilirim..
sevgiler..

ben de başlamak istiyorum ya 6 veya 7 kilo versem yetiyo sanırım boyuma göre ama abur cubura dayanamıyorum ne olcak ya bir ay dayansam bıraksam geri almaz mıyım 42 bedenim su an boyum 1.55 ve 60 kiloyum kac kilo vermeliyim sizce????????????????

arkadaslar verdiğiniz kiloları yazarsanız motıvasyonumuz artacak yenı baslayacak olan bızlerın...

ikinci gün bitti

harfiyen uyguladım müslinin tadı iğrençti. ancak bir halley yedim biraz bozdum ama çok kalorisi yoktur yaa:26:

merhaba arkadaslar
bende bu gun itibari ile aranizdayim..
yas 35
boy 1.65
kilo :69

2 cocuk annesi 5 yas oglum 1 yasinda kizim (halen emiyor..)

hedefim 5 ayda 10 kilo umarim verriz diyet bana da cok mantikli geldi...

spor icinde ilk adimi bu gun atacagim..

hepimize kolay gelsin..

aile olarak hedefliyoruz. kilo vermeyi ...
tam 2 yil once buna benzer diyet yaptim ve ok guzel incelmistim..

karinbolgesinde ve gobekte yaglanma var onun icin spor sart..

Günaydınlar,
3. günüm bitti. Kazasız belasız atlattım.
Bugünkü planım şu şekilde

Sabah
2 küçük dilim ekmek ile tost sucuklu
domates, salatalık, peynir, dereotu
1 çay bardağına yakın greyfurt suyu

Öğle
Kabaklı tavuk sarma,
Brokoli, yoğurt

Ara
Portakal

akşam
Portakallı kereviz yemeği,
ayran, salata

spor inşallah leslie ile 3 mil.

Hoşgeldin. Bende 155 boyundayım ve 55 kiloyum ama ben 48 kilo olmak istiyorum. O kilodayken çok daha mutluyum. Bende seninde en azından 52-53 kilo olman gerekir diye düşünüyorum. Tabii senin kendini mutlu hissetdiğin kilo önemli. Ayrıca 1 ay diyet yapıp sonra aynı eskisi gibi yemeğe devam edersen heleki abur cubur istediğin diyeti dene yine alırsın. en az 3 ay falan da koruma porgramı uygulamalısın kendine ki kilon sabitleşsin. Mesela diyet boyunca yediklerini çok az arttırara başlayabilirsin ya da arada bir şeyler ilave edersin falan. Aksi halde illaki alırsın hemde fazlasını.

ben de diyete baslamak istiyorum kizlar ins beraber basarabiliriz...
ben cok abur cubur cikolata filan seviyorum.. ins bundan sonra dikkat edicem dun soz verdim kendi kendime:)
sizin de desteginizle umarim basarabilirim..
sevgiler..

Hoşgeldin canım. Umarım veririz. abur cuburdan uzak durman şartı ile. Zaten listedekileri yiyince ilave bir şey yiyemiyorsun. Buraya ne kadar çok yazarsan o kadar çok motive olursun. Ne kadar paylaşım o kadar kilo. Hergün yediklerini yaz.Ayrıca her pazartesi tartılıyoruz. Liste falan da yaparsız kendimizi kontrol ederiz. Bilmiyorum yapan var mı burada liste ama pazartesine kadar öğreniriz. Bende yeni başladım. Bugün 3. günüm.

bende bu diyeti yapmak istiyorum acaba yarin baslasam olurmu? yoksa pazartesimi baslamak lazim acaba

Hoşgeldin. Pazartesi başlanacak diye bir şey yok. Diyetin pazartesi başlandığında daha fazla verdirmesi gibi bir mucizesi yok. Akşam yemeğinde bile başlayabilirsin sadece her pazartesi tartılıyoruz.

Hoş geldin. Emzirirken araya bir şeyler ilave et istersen. Ayrıca da dereotu yemeği ihmal etme. Her yemekten 15 dakika önce 1 yk kadar. Hem sütünü arttırır hem iştahını kapar, hem metebolizmanı hızlandırır. 5 ayda 10 kilo kesin verirsin. Emziriken daha iyi kilo veriliyor zaten. Benimde 1 kızım var 3 yaşında. Ama ben emziriken böyle güzel bir liste göremediğim için yapamamıştım. Sürekli kilo aldım emzirme döneminde.

ikinci gün bitti

harfiyen uyguladım müslinin tadı iğrençti. ancak bir halley yedim biraz bozdum ama çok kalorisi yoktur yaa:26:

Galiba ikinci listeden mi başladın. Herkes genelde ilk hafta 1. listeyi sonraki hafta 2. listeyi yapıyor ama. Yoksa karışık mı yaptın. Halley ayrıca kalorisi bol bir şeydir. Daha minik bir şey yeseydin keşke. Olsun yola devam.

arkadaslar verdiğiniz kiloları yazarsanız motıvasyonumuz artacak yenı baslayacak olan bızlerın...

Kesinlikle haklısın ama kilo verenler pek düzenli paylaşım yapmıyor gibi. Yazanlarda hep yeni başlayanlar. Pazartesi tarılacağız o zaman motive oluruz artık kendi kendimize.

kızlar uyanın çabuk kalkın yürüyüşe başlayın ALLAH bu diyeti bize söyleyen doktordan,bizim duymamızı sağlayan arkadaştan ve bu topiği açan arkadaştanda razı olsun süper beşey bu diyet bütün bozmalarıma rağmen sayısını unuttuğum badem ve leblebi sadece biraz abarttım sanırım (
bugün 3.günüm TARTILDIM dayanamadım tam 1kilo 400gr gitmiş nasıl oldu anlamadım bu sabah uyku tutmadı çalışırken erken kalkmaya alışık olunca yatak resmen aşağı atıyo insanı şuanda 15 gün izinliyim bağlarbaşından beylerbeyine ordan üsküdar daha sonrada ev tam 2 saat yürüdüm 2 gündür yürüyorum ve sonuç tam91 süper diyetisyenimi bıraktım tam 5 ayda 5 kilo verdim diye yazık birde heray 85 lira yazık günah boğazımı tucam diye birazda şu tatlı krizlerimi aşabilsem bakalım pazartesine neler olcak HAYDİ HAYIRLISI yaza kadar inşallah 75 yola devam dinlanmek yokkk

canım benim ablam 36 yaşında 2 aya rahatlıkla 10 kilo verdi inan bana bunları
kafana takma ben yapamam deyib vaz keçersin sonunda yapma ok güclü ol

kızlar abur cubura hayır deyin hayel etdiyiniz pantolonu geyine bileceyinizi düşünün medenizi su ile doldurun acıkan gibi benimde
canımçokşey istiyor offfffffffffffffffff valahi baykot yapın abur cubura

cnm paylasım ıcın tesekkurler bolbol tartıda eksıler 3 gun ıcın super :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…