ülkerin mavi yeşil light bisküvisinin içinden böcek çıktı kızlar... bir daha asla böyle şeyler almam.. abur cuburdan soğumak için bunu duymanız yeterli bence.. şu an midem çok kötü.. bugün bişey yiyebiliceğimi sanmıyorum.. :/
valla canım düşünmedim değil.. ama dediğin gibi diyeti bozmama mani oldu
selam 29 yaş ne ki en iyi yaşındasın kilo vermek için en zor kilo verilen yaşlar 38 yaşından başlıyor ona göre canını sıkma yaşı felan behane etme hadi ireli canım iyi zayıflamalar
ülkerin mavi yeşil light bisküvisinin içinden böcek çıktı kızlar... bir daha asla böyle şeyler almam.. abur cuburdan soğumak için bunu duymanız yeterli bence.. şu an midem çok kötü.. bugün bişey yiyebiliceğimi sanmıyorum.. :/
son kullanma tarihi geçmiş olmasın canım? :44:
ben de başlamak istiyorum ya 6 veya 7 kilo versem yetiyo sanırım boyuma göre ama abur cubura dayanamıyorum ne olcak yabir ay dayansam bıraksam geri almaz mıyım 42 bedenim su an boyum 1.55 ve 60 kiloyum kac kilo vermeliyim sizce????????????????
ben de diyete baslamak istiyorum kizlar ins beraber basarabiliriz...
ben cok abur cubur cikolata filan seviyorum.. ins bundan sonra dikkat edicem dun soz verdim kendi kendime:)
sizin de desteginizle umarim basarabilirim..
sevgiler..
bende bu diyeti yapmak istiyorum acaba yarin baslasam olurmu? yoksa pazartesimi baslamak lazim acaba
merhaba arkadaslar
bende bu gun itibari ile aranizdayim..
yas 35
boy 1.65
kilo :69
2 cocuk annesi 5 yas oglum 1 yasinda kizim (halen emiyor..)
hedefim 5 ayda 10 kilo umarim verriz diyet bana da cok mantikli geldi...
spor icinde ilk adimi bu gun atacagim..
hepimize kolay gelsin..
aile olarak hedefliyoruz. kilo vermeyi ...
tam 2 yil once buna benzer diyet yaptim ve ok guzel incelmistim..
karinbolgesinde ve gobekte yaglanma var onun icin spor sart..
ikinci gün bitti
harfiyen uyguladım müslinin tadı iğrençti. ancak bir halley yedim biraz bozdum ama çok kalorisi yoktur yaa:26:
arkadaslar verdiğiniz kiloları yazarsanız motıvasyonumuz artacak yenı baslayacak olan bızlerın...
Öle deme cidden yaş farkediyo tamam gencim ama ilk doğumumu 20 yaşında yaptım o kadar kolay kilo verdim ki diyet bile yapmama gerek kalmadı gebeliğimde çok rahat geçmişti hoplayıp zıplıyordum resmen ama diğer gebeliğim geçen yıldı hamileliğim hem çok zor geçti hem kilolar aynen kaldı artık 30 yaşında sayılırım vücut eskisi gibi olmuyor metebolizma yavaşlıyor beslenme düzenim yine aynı ama önceden kilo almazken şimdi direk kilo olarak geri dönüyor 38 yaşında olsam ben asla kilo verememönümüzdeki bir kaç yıl kilo verdim verdim yoksa çoookkk zor işim
kızlar uyanın çabuk kalkın yürüyüşe başlayın ALLAH bu diyeti bize söyleyen doktordan,bizim duymamızı sağlayan arkadaştan ve bu topiği açan arkadaştanda razı olsun süper beşey bu diyet bütün bozmalarıma rağmen sayısını unuttuğum badem ve leblebi sadece biraz abarttım sanırım(
bugün 3.günüm TARTILDIM dayanamadım tam 1kilo 400gr gitmiş nasıl oldu anlamadım bu sabah uyku tutmadı çalışırken erken kalkmaya alışık olunca yatak resmen aşağı atıyo insanışuanda 15 gün izinliyim bağlarbaşından beylerbeyine ordan üsküdar daha sonrada ev tam 2 saat yürüdüm 2 gündür yürüyorum ve sonuç tam91 süper diyetisyenimi bıraktım tam 5 ayda 5 kilo verdim diye yazık birde heray 85 lira yazık günah boğazımı tucam diye birazda şu tatlı krizlerimi aşabilsem bakalım pazartesine neler olcak HAYDİ HAYIRLISI yaza kadar inşallah 75 yola devam dinlanmek yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?