Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

evet paylaşım az güncel liste falan çıkarsalar ya

ben de başladım şimdi 3 köfte bir kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği yedim. + elma sirkesi.
bence bu diyetle elma sirkesini de uygulayın iştahı kapatıyor benim iştahımı bile hafif kapatıyor yani. diyeti bozma durumunuz azalır diye düşünüyorum.

Elma sirkesi evet gerçekten iştahı kapatıyor. Ama ben yapamıyorum. Yani aç karnına yapamıyorum. Mideye zarar vereceğine inanıyorum.
Gazete okumuştum adamcağızın biri her sabah elma sirkesi+bal+soda + greyfurt mu ne yapmış. 1 ayda 30 kilo vermiş ama mideyi delerek ölmüş. Asit sonuçta. Ben salataya falan katıyorum elma sirkesini. 2 gündür de dereotu yiyorum yemeklerden 15 dakika önce bayaa tok tutuyor.
Gülcel liste falan yapılabilir ama paylaşım katılım olmadığı için kim ne yapıyor belli değil. Genelde herkes bugün başladım diyor sonra yazmıyor gibi geldi bana.

Bende portakalımı yedim bugün. Rahatladım valla.

ben yemeklerden sonra içiyorum aynen aç karna asitli bir şey içmek zararlı ciddi ciddi uygulayan bir kaç kişi var sanırım

afiyet olsun :)) bende akşam yemeğimi yedim şimdi pek iştahım yoktu. semizotu domates ve yoğurt..

akşam yemeğini bu saatte mi yiyorsun ben daha ikindiyi yemedim:26: akşam yemeğini erken yemek gerekiyor ama benim yatma saatim sabah 4 o yüzden geç yemem sorun olmaz herhalde:44:

ha bu arada yağsız tost olarak iki dilim çavdar ekmeğinin arasına bir dilim kaşar koydum bu uygun mu??

Son düzenleme:
Bugünkü listeyi tamamladım

Sabah: tost, peynir, domates, salata
Öğle: tavuk, yoğurt brokoli
Ara: 1 portakal
Akşam. yumurtalı ıspanak, yoğurt, 1 ısırık gofret.
Su :3 litr olur yatana kadar
Spor: yok şimdilik.

Nee 4 te mi yatıyorsun, küçük bebeğin var ya da çalışıyorsun o zaman. En az 3 saat önce bitirin diyorlar bende 7:30 itibari ile bitirdim akşamda 12 gibi yatıyoruz biz.
Gerçi bende genel olarak pek uyamıyorum akşam yemeklerini erken bitirme olayına dün akşam yemedim bakalım bu gün nasıl geçecek.

yok canım uyku problemim var bugün de öğlen 4 buçukta kalktığım için ne spor yapabildim ne diyetin kahvaltı bölümünü uygulayabildim ne de doğru düzgün ders çalışabilicem

akşam bir hazır çorba içicem hiç doyurmaz o da ama neyse

öncelikle herkese merhaba,,

çok uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiiş..

yine o gezinmelerden birinde bu başlığı gördüm..liste bana çok sağlıklı ve doyurucu geldi..vermem gereken 5 kilom var..aslında bu kilo bana çok değil ama ben kendimi rahatsız hissediyorum..dün sabah tartıldın 56,5 çıktım..ideal kilom 52..ve dün bu diyete başladım..dün listeyi birebir uyguladım

bugünde birebir uyguladım..ama bugü ikindideki portakalı yemedim..çünkü dün akşam saat 10 gibi acıkmaya başladım.o yüzden portakalı akşama sakladım..yoksa gözümün önünde yiyecekler uçuşmaya başlıyor..3 litre olmasada bol su içtim..1 saat yürüyüş ve 10 dakika mekik aleti ile çalıştım..

diyeti harfi harfine uygulayıp spor da yapıyorsun bence çok iyi bir sonuç alıcaksın zaten vermen gereken kilo o kadar fazla değil. benim 18 kilo vermem lazım

eğer gerçekten haftada iki kilo verdiriyorsa bu diyet çok az dişini sıkman yeterli olucak.=)

Merhaba,
Aramıza hoş geldin. Geçekten bana da çok sağlıklı görülüyor. Kilomuz da aynı sayılır bende 55-56 arasında geziniyorum. 52 olmak ilk hedefim ama 48 olmak istiyorum sonra. Şimdilik 52 olssam bana da yeter. boy 155 cm. Senin boy kaç.
Bencede listeye uyuyorsan kesin veririsin. Maşallah spor da yapıyorsun, kaçamakta yoks en azından haftada 1 kilo verebilirsin gibime geldi.

hoşbulduk..

boyum 1.67 cm..benim problem aslında göbekten.. erimedi gitti hain..
yok valla hiç kaçamak yapmadım..sadece portakalın yeri ile oynadım..iyikide oynamışım..dün akşam çok aç yattım..bu akşam portakalı yiyince iyi geldi..aç değlim en azından..p.tesi sabahı tartıldım..önümüzdeki pazartesi görücez bakalım sonucu..tabi o zamana kadar bozmasssam

Merhaba arkadaşlar bu diyet listesini bende denemeyi düşünüyorum aslında hiç diyet yapmayı denemedim bugüne kadar 29 yaşındayım 165 boyum 68kg ilk hamileliğimde hiç kilo kalmamıştı bende ama ikincisinde yapıştı kaldı kilo veremedim sinir oluyorum sanırım birazda yaşla alakalı yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor 8 kilo fazlam var tam benlik bu diyet umarım yapabilirim

selam kızlar pazar ertesi yazamadım bir haftaya bende 1.700 getdi amma o kadar zor tutdum ki yani kendimi akşamlar daha da zor geliyor bana mesela bu akşam möhteşem yüzyıl var tv karşısında yeşil çayla keçinmeli olucam

Son düzenleme:

selam 29 yaş ne ki en iyi yaşındasın kilo vermek için en zor kilo verilen yaşlar 38 yaşından başlıyor ona göre canını sıkma yaşı felan behane etme hadi ireli canım iyi zayıflamalar

offfffffff bu sabah canım tatlı istesede yemedim sabah yediklerim şekesiz çay ovcumun içi kadar ekmek beyaz peynir kibrit kutusu kadar bir domates bi salatalık ve limon

Bugünkü menü
Sabah
2 dilim ekmek le beyaz peynirli ve domatesli tost
Öğlen
LEvrek buğlama
salata

Akşam
muhtemelen kereviz ve yoğurt

Gece
Muhtemelen 2 salatalık

Gece çok açıkıyorum kızlar dün akşam yedim iki salatalık valla. Napıyım ama gece 10.30 da kocam doymamış yanımda patetes kızarttı yedi. Bende salatalık yedim.

Bir haftada 1.700. çok iyi ya. Kaç kilosun seva sen. Akşamları da hiç mi yemedin, ben çok açıınca salatalık falan yiyorum ya. Acaba bir şey yaparmı. Pazartesi tartılıp görücez bakalım.

ülkerin mavi yeşil light bisküvisinin içinden böcek çıktı kızlar... bir daha asla böyle şeyler almam.. abur cuburdan soğumak için bunu duymanız yeterli bence.. şu an midem çok kötü.. bugün bişey yiyebiliceğimi sanmıyorum.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…