• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Galiba ikinci listeden mi başladın. Herkes genelde ilk hafta 1. listeyi sonraki hafta 2. listeyi yapıyor ama. Yoksa karışık mı yaptın. Halley ayrıca kalorisi bol bir şeydir. Daha minik bir şey yeseydin keşke. Olsun yola devam.

bir gün ilk listeyi, bir gün 2. listeyi yapıyorum:26: öyle yapılmaması mı gerekiyor yoksa:44: halleyi yedim ama 10 kere 20 set ip atlama yaptım umarım yakmışımdır:50:

herkese selammm..

diyetin dötdüncü günündeyim..ilk üç gün harfiyen uydum..tabii sporda yaptım..

ama bu sabah kaltım ve canım hiç yeşillik yemek istemedi.:24:
bende 2.beslenme listesinideki müsliyi yedim..ama diğer ürünleri aynı uyguluyorum..

sabah
4 kaşık müsli light süt ile birlikte
öğle
sabah süt içtiğim için öğle menüsündeki yoğurdu atladım..yoğurt akşama.1 dilim çavdar ekmeği ve bir adet baget..birazdan tostumu ve ayranımı yiyecem..

akşama
aynı menü..salata ,yoğurt ve karnıbahar..gecede portakal..

yalnız bu kadar dikkat ediyorum..sporda yapıyorum..p.tesi tartıldığımda bir değşiklik olmazssa motivasyonumu kaybedebiliri..
o zaman olacakları düşünmek bile istemiyorum..açarrım dolabın kapağını daha da kapatmam:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

herkese afiyet olsun motivasyonunuzu düşürmeyin kızlar çıtır olma yolunda :)) benim içim hiç bir şey almıyor bugün.. :S az önce yeşilçay içtim bi fincan

off beş köfte yedim, çavdar ekmeği yoktu beyaz ekmeği uzun süre kızartıp yedim.:31: başka hiç bir şey yemesem iyi olacak.:31:

Son düzenleme:
off beş köfte yedim, çavdar ekmeği yoktu beyaz ekmeği uzun süre kızartıp yedim.:31: başka hiç bir şey yemesem iyi olacak.:31:

Afiyet olsun bende 3 köfte işini sallıyorum hep ya kim doyar 3 tanecik köfte ile. 5 bence iyi ama. Gerçi ben hep tavuk yiyorum köfte yapamadım tavuk daha pratik oluyor. Gögüs alıyorum hafta sonları onu sote yapıyorum 1 kaşık yağla, 1 tabak yiyorum hergün, bugünde gögüsleri ince kesip içine kabak ve soğan sarıp salçalı pişirdim hem lezzetli oldu hem doydum. Çavar ekmeğini bel aldığımda dilimleyip ya da dilimli alıp direk dipfreze atıyorum. Bayaa gidiyor bana. Her sabah 2 dilim çıkarıp tost yapıyorum. Evde benden başka kimse yemediği için bayatlıyor yoksa. Buzdolabından çıkarınca 10 dakika bekletince de normal hale geliyor yani tost falan yapmadan da yiyebilirsin.

bir gün ilk listeyi, bir gün 2. listeyi yapıyorum:26: öyle yapılmaması mı gerekiyor yoksa:44: halleyi yedim ama 10 kere 20 set ip atlama yaptım umarım yakmışımdır:50:

Bir hafta 1 i diğer hafta diğer liste yapılacak canım. Sürekli aynı listeyi de yapabilirsin ama sıkıcı falan gelebilir diye değiştirerek kullanıyor herkes sanırım. Ayrıca bünye alışmasın hergün aynı şeye diye değiştirmekte fayda var.

Merhaba sezencim,
ben aslinda tam listeye uymadim galiba ama dikkat etmeye calisiyorum,

bugun sabah
kalkar kalkmaz su ictim iki bardak.
kahvaltida
domates, salatalik, yesil cay, peynir, zeytin, 3 dilim ekmek, biraz recel birazcik da nutella yedim :)
arada bi tane kuru incir

oglen yesil cay, 1 kase yogurt, iki mandalina

ogleden sonra bir armut yiycem

aksam da ne yiycem bilmiyorum daha aksam olmadi burda :)
ama az yemeye gayret gostericem :)

opuyorum kizlar!
burdan her gun paylasalim yediklerimizi bence cok faydali olucak!

Bir hafta 1 i diğer hafta diğer liste yapılacak canım. Sürekli aynı listeyi de yapabilirsin ama sıkıcı falan gelebilir diye değiştirerek kullanıyor herkes sanırım. Ayrıca bünye alışmasın hergün aynı şeye diye değiştirmekte fayda var.

öyle yapayım bende araya başka yemekler katarım ama 1. beslenme listesini uygularım zaten 2. liste kötü ya:50:

Bende pazartesi başladım ama şu iki gündür tam gidyor hatta ben verdiğinden daha az yiyorum ve doyuyorum aman arkadaşlar verilen yoğurdu ihmal etmeyin ben ne zaman dietlerimde yoğurt olsa daha fazla kilo verdim bu zaten bilimsel olarakta açıklanmış yoğurt ve süt kullanılan dietler çok işe yarıyor ben gece ara öğün vermediği halde süt içiyorum bakalım 106.5 başladım yarın tartılıcam bakalım verebildimmi?

kızlar keşke bi çizelge yapsanız da en başından itibaren kim kaç kiloyla baslamış kaça düşmüş görebilsek daha motive edici olur sanırım.. bende baslamayı düşünüyorumda ,göbek aldı basını gdiyo masallah.....

Bende pazartesi başladım ama şu iki gündür tam gidyor hatta ben verdiğinden daha az yiyorum ve doyuyorum aman arkadaşlar verilen yoğurdu ihmal etmeyin ben ne zaman dietlerimde yoğurt olsa daha fazla kilo verdim bu zaten bilimsel olarakta açıklanmış yoğurt ve süt kullanılan dietler çok işe yarıyor ben gece ara öğün vermediği halde süt içiyorum bakalım 106.5 başladım yarın tartılıcam bakalım verebildimmi?

ben de en çok yoğurtla, sütü tüketmedim:26: dikkat edeyim bundan sonra. yarın bize de bildirirsin canım.

Günaydın kızlar. Benim liste hala çok iyi gidiyor, dün akşam 4 dilim patetes kaçırdım ama olsun

bugünkü menüm de
sabah: 2 dilim ekmekle yaptığım beyaz peynirli ve domatesli tost

Öğlen
mantarlı tavuk sote
Brokoli ve ayran

Ara
Yarım portakal

akşam
Portakallı kereviz, salata ve yoğurt

spor inşallah leslie ile 3 mil.
Tokum, mutluyum, huzurluyum, eriyorum.

çıtır olma yolundaki arkidişlerim :10:2.:16::16:
haftada müsli yerine onun kadar k flaks yesek olmazmı acep müslinin tadı çok kötü yahuuu

:10:

kızlar keşke bi çizelge yapsanız da en başından itibaren kim kaç kiloyla baslamış kaça düşmüş görebilsek daha motive edici olur sanırım.. bende baslamayı düşünüyorumda ,göbek aldı basını gdiyo masallah.....

bencede çok iyi olur..belki kaçıranlarda daha fazla motive olur..

5.günüm benim..tartılmaya az kaldı..:52::52:
daha hiç kaçırmadım..
sabah
1 dilim çavdar ekmeği,peynir,1 tane domates
öğle
1 dilim çavdar ekmeği,1 yumurta,yoğurt..

aç değilim..p.tesiyi sabırsızlıkla bekliyorum..

merhaba,
ben foruma yeni katilanlardanim. bu benim ilk mesajim. bu diyeti okudugumda gayet saglikli geldiginden dolayi bende uygulamaya basladim. bugun ikinci gunum. Insallah ise yarar cunku vermem gereken cok kilom var ve en onemlisi motivasyona ihtiyacim var. bundan dolayi bende araniza katilmak istedim ve siteye uye oldum.

ayy çok güzel bi liste bende ogün izlemiştim ama çok hızlı geçtiler yazamamıştım sonrada unuttum netten bakmıyı teşekkür ederim buraya koyan arkadasa...pzt baslıycam bu diyete sağlıklı ve doyuruya benziyo 1 hafta birini 1hafta birini yapıcam bakalım ayda kaç kilo vericem 4 kilo bile versem razıyım...ama günde 3 dilim ekmek çok değilmi kızlar bide tost vermiş ee oda 2 dilimle yapılıyo günde 4 dilim oluyo sanki çok gibi ekmek onun dışında güzel bide aksamları tarcınlı yarımyağlı süt içiyomusunuz ve en geç kaçta yiyosunuz aksam yemeğinizi 6 çokmu erken olur en geç 7:30 olurmuki:26: birde deneyen hiç varmı ne kadar verdiniz 1 ayda kızlar

ooooo..evde büyük savaş var..

eşim ben diyetteyim diye neler almış neler..:43::43::43:

resmen işkence ediyor bana kilo vermyeyim diye..eti puflar,halleyler,çekirdekler..masanın üstünede dizmiş bir güzel..:14::14:

yemiyorum..elimi bile sürmedim ama aklımdan da çıkmıyolar..:26:

ama hayır..yemiyecem:36::36::36::36:

bende dün basladim bu diyette ben tam 78, 8 kiloyum ve boyum 1,55 yani vermem gereken
coooooooooooooooooooook kilom var. insallah hep beraber kilolarimizdan kurtuluruz

ooooo..evde büyük savaş var..

eşim ben diyetteyim diye neler almış neler..:43::43::43:

resmen işkence ediyor bana kilo vermyeyim diye..eti puflar,halleyler,çekirdekler..masanın üstünede dizmiş bir güzel..:14::14:

yemiyorum..elimi bile sürmedim ama aklımdan da çıkmıyolar..:26:

ama hayır..yemiyecem:36::36::36::36:

ay ne ayıp:50::19:

Back