Bende insülin direnci var hipoglisemi var yapabilirmiyim acaba bu diyet kaç kalorilik acaba ben 92 kiloyum
sağol canım bakayım hesaplayayım hemen
Bende aranıza katılmak isstiyorum aranıza benide alırmısınız
selam bende insulin direnci var diyorsun en doğrusu sen mutlaka doktor kontrolunde olsan daha iyi yani diyetsiyene get
iyi akşamlar kızlar, bu diyet bana çok uygulanabilir geldi, 1. liste özellikle. ben de ctesi başlamayı düşünüyorum. 16 aylık evliyim, bu kadarcık zamanda 16 kilo aldım. kabusa döndüm, bi de önceden kendimi şişman bulurdum. o kilolara bir dönebilsem diyorum şimdi de. geçen baharda diyetisyene de gittim, spora da; ama olmadı olmadı. ne varsa eski usul bireysel diyetlerde var. değiştire değiştire uygulamayı düşünüyorum. elalem doğum yapıyor da alıyor bu kadar kiloyu, ben havadan aldım. ye ye ye sonu neyse...
tez zamanda hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah.
bugün başladım ben de bu diyete fakat akşam yemeğinde 6 kaşık sebze yemeği çok geldi bana 4 kaşık yedim. sanki tıka basa yemiş gibiyim şuan salata ve yoğurtla beraber bu normal mibirşey sormak istiyorum sabahları 1 dilim çavdar ekmeği yerine 1 yumurta yesek olur mu acaba bilgisi olan cevap verebilir mi?? fazla mı gelir merak ediyorum
inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.. :)) bende yapıyorum bugün 3. günüm. az önce akşam yemeğimi yedim.
tarhana çorbası
yoğurt
domates ve brokoli salatası :)
Merhabalar bugün bende bu diete başladım umarım verebilirim.
bu diyeti harfi harfine uygulayınca gün boyunca alınan kalori ortalama ne kadar acaba??:26:
Ekmek yerine yumurta yer değişimi olmaz ama canın yumurta isterse peyniri azalt bazı günler yumurtada ye.bugün başladım ben de bu diyete fakat akşam yemeğinde 6 kaşık sebze yemeği çok geldi bana 4 kaşık yedim. sanki tıka basa yemiş gibiyim şuan salata ve yoğurtla beraber bu normal mibirşey sormak istiyorum sabahları 1 dilim çavdar ekmeği yerine 1 yumurta yesek olur mu acaba bilgisi olan cevap verebilir mi?? fazla mı gelir merak ediyorum
İnşallah canım bende aynı şeyi düşünüyorum az olsun özz olsun...Evet bencede çok olmuş ama zayıflaya karar vermen çok güzel. Bende bugün başladım ve çok tok bir gün geçirfim. Ara öğün falan yapmadım birde. Bende 9 yıllık evliyim kzıım var 3 yaşında doğumdan sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. 58 kilo idim şu an 55 kiloyum. 48 kilo olmak istiyorum boyum 155 cm. Boy kısa olunca kilo çok oluyor ne yazık ki.
Doktoru dinlediysen arada yumurtaya izin veriyor. Ekmekle birliktede izin veriyor peynir yerine. Ben tabii tost yiyorum sabahları. 1 dilim ekmek falan yemiyorum sabah daha tok başlamak istiyorum güne. Bugün ikindi bir şey yemedim. Yiyeceğimi de ssanmıyorum. Çok açıkırsam 1 portakal yerim.
İnşallah hepimiz zayıflar ve çıtır oluruz. Doktor çorbaya izin vermiş ama tarhana içinde un var diye biliyorum. Ben çorba yemeyip yoğurt salata ve sebze yedim. Oldukça da doydum. 2 haftadır dukan diyeti yapıyordum midem bayram etti resmen.
Ne güzel bugün başlayan bir sürü kişi var. Birbirimize buradan yardımcı olabilirsek bence kısa zamanda veririz. Ben ayda 4 kilo versem yeter bana. Yavaş ve kalıcı olur hem. Spor da yapmaya çalış. Valla benim bu zamana kadar en beğendiğim diyet listesi. En çok bana uyan liste bu. Ayrıca kendimi hiç diyette hissetmiyorum sevdiğim şeyleri bana yetecek kadar yiyorum. Tokum ve mutluyum. İnşallah incecik olucaz.
canm sanırım 1000-1200 cal lik bir diyet bu. Çünkü diyetsyenm bana 1412 cal lık 1 liste verdi ooo bundan cok cok iyi.
haftada 4 sabah yumurtam,3 araögünüm araögünlerde 2 porsiyon meyvm,1bardak ayranım,1cay bardagı yogurdum,2 galetam,1 bardak leblebim...yani bunlardan seçerek yiyorum 3 ara ögünde..
sabah 9dan aksam 9 a kadar 6 ögün ve sürekli yiyorum yani:)ama kiloda verdim.
bence bu listenn cal oldukça düşük..yani kimseyi yanıltmak istemem ama kendi listemle kıyaslayınca öle düşünüyorum.
canm sanırım 1000-1200 cal lik bir diyet bu. Çünkü diyetsyenm bana 1412 cal lık 1 liste verdi ooo bundan cok cok iyi.
haftada 4 sabah yumurtam,3 araögünüm araögünlerde 2 porsiyon meyvm,1bardak ayranım,1cay bardagı yogurdum,2 galetam,1 bardak leblebim...yani bunlardan seçerek yiyorum 3 ara ögünde..
sabah 9dan aksam 9 a kadar 6 ögün ve sürekli yiyorum yani:)ama kiloda verdim.
bence bu listenn cal oldukça düşük..yani kimseyi yanıltmak istemem ama kendi listemle kıyaslayınca öle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?