ben gıdıyordum akupunktra ama su 3 haftadır işlerim yüzünden gitmeye fırsatm olmuyor.gerçi midem baya küçüldü dahada gıtmeme gerek kalmadı ama gıtmek ısteyen varsa söyliyim gercekten dıyet yapanlar için cok faydalı bı yontem akupunktur en azından kafanızda hep bı yemek yeme dusuncesıyle dolasmıyorsunuz.aclık hıssetmıyorsunuz falan.
hmm tşk ederim verdiğin bilgi için canım seans üceti ne kadar ödedin, ya benim için diyet sorun olmuyor inanın ki bozduğum diyetler hep az kilo verdiğim içindi hele en sonuncusunu cola aburcuburu çoks evdiğim halde çok dikkat ettim ama 15 günde 1 kilo vermiştim doktorumda resmen dalga geçer gibi konuştu ona sinirlendim bıraktım kendime ettim aslında( bu diyetide uygulayıp sonra mı gitsem akupuntura ya oda günde 1 saat yürüyüş ve diyet veriyormuş ben diyetle vermiştim 15 günde 1 kiloyu yürüyüş yapmadım yapsam fazla verirdim galiba yani akupunturun etkisi beyni ve mideyi mi kontrol ediyor hoş küçücük iğneler tutupta seni zayıflatamaz başka türlü dimi :)) ama doktorun verdiği diyet ve sporu yapsam zaten bende veririm ayda 4 kilo akupunturda ayda 4-5 kilo verdiriyor sanırım dimi
çok fazla devam edemedım ama yengem gidiyor.1 ayda 8 kılo verdi.tabi sıkı bir diyet ve yürüyüşle.aslında nefsine hakimsen gitmene gerek yok sadce yemek yeme dıyor o ıgneler sana :) açlıktan başın agrıyorsa eger ona engel oluyor.mucizevi bişey aslında yanı doktorum sey demıstı bana hiç bişey yapmasan bile bu ayda 2 kılo verdırır.1 ay boyunca ekmek yemesen yıne aynı kıloyu verırrsın emın ol.zaten tatlı tuzlu unlu herseyı yasaklıyor basta sonra ıgnelerı takıyor kulagna :) aylık 160 tl ödüyordum seans başı 40 lira.nefsıme hakım olabılıyorum o yuzden gıtmıcem artk paramada cebimde kalsın ayol :)
insan yalnız kendi başına geldiğini düşünüyor ama burda destek alacak birileirini bulmak çok güzel yarın okulun ilk tatil günü on beş gün uygulayacam bu diyeti bakalım sonuç ne gösterecek.. yürüyüşümü de yapmaya özen gösterecem . yürüş yapamasamda evde kalça hareketleri sağa aola eğilme hareketleri ve mekik çekecem inşallah hepimiz bu sorunu aşarız ilerleme kaydedenler sonuçlarını yazsın inanınki çok motive oluyor insan :)
bu diyeti harfi harfine uygulayınca gün boyunca alınan kalori ortalama ne kadar acaba??:26:
Karnım acıktığında hemen siteye girip yorumları okuyorum gerçekten daha bi motive oluyorum yemek yemeyi fln unutuyorum :) sabah kahvaltı yapamadan cıktım evden iş yerinde az bi simitle peynır yedım neyse öğlende telafi ederim artık az yiyip :/
ben heç hesablamadım canım amma sen istersin burdan hesablıya bilirsin
Kalori Cetveli, Kalori Tablosu, Kalori Hesab, Diyet, Diet
selam kızlar ben de başlicam bu diyete yarın haftaya pazartesi mutlaka yazıcam sonucu :)) herkese kolay gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?