Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

dogum yapalı 3bucuk ay oldu 78 kiloym hayatımda bu k,loya h,ç gelmemiştim moralim bozuluyo yaza kıyafet alırken zayıflamış bir anne olarak almak istiyorum yeşil çayıımı içiyorum bende umarım veririm okuyorum sizleri..

KIZLAR MERHABA,

Hafta sonu misafirim olması nedeniyle diyete çok fazla uyamadım,ve dünde bir doğumgününe davetliyidm bir dilim pasta yedim.
bugün beraber diyete başladığım arkadaşımla umutsuzca gidip tartıldım ve şok oldum
Çünkü 59 kilo çıktım yani geçen çarşambadan beri 1,600 gr vermişim inanmadım 3 kere tartıldım ve çok mutlu oldum
Sakın bırakmayın gerçekten çok işe yarıyor:2:

selamlar kızlarr.... bende varım bu dıyette. boyum 1.68 kilom 62. hedefim 55. kendimi 55 olunca cok ıyı hıssedıyorum.ıns bu dıyetle bende verırım.cunku ac kalamıyorum.yada ac kalıp sonrasında abartıyorum. bende yedıklerımı yazıcam. hergun burdan bırbırımıze destek olursak basarıcaz inş.14 ŞUBATTA İNCECİKKK OLUCAZ!!!

bırde bırsey sormak ıstıyorum, bu lıstenın ıkısındede ara ogun yok sabahtan sız yapıyormusunuz ? cevaplarsanız cok sevınırım kılo verenler dırek bu dıyetımı uyguluyor ? ara ogun eklıyomusunuz?

Güzel bir liste, fakat nefsine hakim olamayanın uygulamakta yine zorlanacağı bir diyet..
Zira ben diyete başlar başlamaz, canım hep en olmadık şeyleri istiyor..

[ı][sıze=2]herkese başarılar.....
Geriye dönük mesajlara biraz bakındım....genel anlamda başarıya ulaşmışsınız...
Kilolarından şikayetçi olan bana ilham oldu gerçekten....listeyi yazdırdım...
Umarım uygulamada ve sonuçta başarı olabilirim.
Yarın sabah bende başlamak istiyorum...[/sıze][/ı]

ben bugün başladım.ara öğün ekleyeceğim.mesela saat 10:00 3 kayısı kurusu ve 8-10 fındık olabilir.elimin altında bu vardıda atıştırmalık....:))

Arkadaşlar merhaba,
Liste güzel görünüyor yanlız merak ettiğim bir şey var.
2. liste 4 müsli ne demek. Müslinin ölçüsü kaşık olmalı. 4 kaşık falan mı acaba, Hayır değilse 4 müsli nasıl yenir ki.
Sitesinde de 4 müsli yazıyor.

arkadaslar benımde 6 kg fazlam var ben de bu dıyetı uygulamayı dusunuyorum burada okuduklarımdan dolayı ancak kafama takılan sey..hıc ara öğun,meyve yok mu sız mı eklıyorsunuz?

ben de baslıyorum yarın diete...tam 6kg fazlam var...eski kıyafetlerımı dolabımı gerı ıstıyorum...ama su ara öğünlere takıldı kafam,bır yardımcı olsanız?

aynen ben de ona takıldım:26:

ben bugün başladım.ara öğün ekleyeceğim.mesela saat 10:00 3 kayısı kurusu ve 8-10 fındık olabilir.elimin altında bu vardıda atıştırmalık....:))

selam iyi düşünmüsün kayısı 3 tane olabilir amma fındık yerine badem daha faydalı ola bilir badem zayıflatıyor amma fındık sadece faydalıdır badem 10 taneden fazla olmasın kalorisi çok yüksek

Son düzenleme:
arkadaslar benımde 6 kg fazlam var ben de bu dıyetı uygulamayı dusunuyorum burada okuduklarımdan dolayı ancak kafama takılan sey..hıc ara öğun,meyve yok mu sız mı eklıyorsunuz?

evet ara ögün yok amma videoyu izledinmi?doktor diyor ki mesela öglede yiyeceyiniz bir şeyi arada çok acıkırsınız eger yiye bilirsiniz mesela ögle yemeyinde yoqurt yokmu işde yoğurtunuzu arada acıkırsınız yeyinamma ben kendi adıma ne yaptığımı bölüşüyorum sizlerle her gün ara ögün kalorisi az olan 1 meyva veya domates 1 veya salatalık yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…