Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ellbetde sonuç alırsın her şey senin elinde:merhaba listenizi gördüm yazılanları okudum bende bu diyet listesini denemek istiyorum sizce sonuç alabilirmiyim 69 kiloyum hedefim 60 :
bırde bırsey sormak ıstıyorum, bu lıstenın ıkısındede ara ogun yok sabahtan sız yapıyormusunuz ? Cevaplarsanız cok sevınırım kılo verenler dırek bu dıyetımı uyguluyor ? Ara ogun eklıyomusunuz?
ben bugün başladım.ara öğün ekleyeceğim.mesela saat 10:00 3 kayısı kurusu ve 8-10 fındık olabilir.elimin altında bu vardıda atıştırmalık....:))
Arkadaşlar merhaba,
Liste güzel görünüyor yanlız merak ettiğim bir şey var.
2. liste 4 müsli ne demek. Müslinin ölçüsü kaşık olmalı. 4 kaşık falan mı acaba, Hayır değilse 4 müsli nasıl yenir ki.
Sitesinde de 4 müsli yazıyor.
ben bugün başladım.ara öğün ekleyeceğim.mesela saat 10:00 3 kayısı kurusu ve 8-10 fındık olabilir.elimin altında bu vardıda atıştırmalık....:))
arkadaslar benımde 6 kg fazlam var ben de bu dıyetı uygulamayı dusunuyorum burada okuduklarımdan dolayı ancak kafama takılan sey..hıc ara öğun,meyve yok mu sız mı eklıyorsunuz?