merhaba arkadaşlar,
ben 23 yaşındayım... 4-5 sene önce önce üniversiteye başladığımda 83-84 kilo falandım... (boyum 183) boyum da çok uzun olduğu için çok heybetli ve iri görünümlü bir kızdım üni ye başlamama rağmen hiç giyinip süslenmek gelmiyordu içimden yeterince kendime güvenim de yoktu... ama üniversite 1 nci sınıfın sonlarına doğru canıma tak dedi bahar ayında diyete başladım ve yazın sonunda 3-4 ay gibi bi sürede 12 kilo verdim ve 70 e düştüm...70 benim fıstık gibi olduğum ideal kilom... ve bu kilomu da mezun olana kadar 3-4 yıl korudum yememe içmeme çok dikkat ederek... belki canımın istediği bi çok şeyi yemiyordum ama çok mutluydum çünkü kendime acayip güveniyordumm... ama geçen yıl ne olduysa oldu mezun olduktan sonra hayat telaşı stresli çalışma temposu derken ben 8o e çıktım ve erkek arkadaşımla tanıştım onu tanıdıktan sonra da 90 a çıktım... artık aynalara bakamaz duruma gelmiştim( bu kadar salmamın nedeni erkek arkadaşımın bana çok aşık olmasaydı...aptalca saldım kendimi... şuan 88 kiloyum ve tekrar üni yıllarımda yaptığım sıkı diyeti yapacağım tekrardan ve 70 e düşeceğim çünkü eski kıyafetlerimi giyebilmek kendimi gene ii hissedebilmek istiyorum (
zamanında 13-14 kiloyu az bi zamanda verebilmiş bi insan olarak sizlere ilk söyleyeceğim şey kesinlikle ama kesinlikle akşam 6 dan sonra hiç birşey yemeyin...hatta meyve bi elma bile yemeyin... çünkü sizi en kısa yoldan sonuca ulaştıracak şey gece aç yatmak...inanın faydasını göreceksiniz... ilk başlarda çok zorluk çekeceksiniz aç uyuyamayacaksınız belki de ama bi süre sonra insan alışıyor... hele de haftada patır patır verdiğiniz kiloları görünce... her öğün birer dilim kepek ekmeği ve yemek... ben yemek miktarından çok kısmamıştım çünkü annem zeytinyağlı sağlıklı sebze yemekleri yapar hep ekmeği kestim ve yemeğin porsiyonunu azcık azalttım... her gün düzenli yürüyüş yaptım ve pc den açtım videoları pc nin karşısında hareket yaptım her gün ve gitti o kadar kilo... gerçekten asıl anahtar gece aç yatmak... 3-4 gün başladım ben... eskiden yaptığım gibi gece aç yatıyorum... 4 gün oldu başlayalı 1.5 kiloya yakın vermişim...
sizinle paylaşmak istedim...
o zaman vermissin yine verirsin canim moralini yuksek tut :) ve de cok haklisin ben de ilk kez farkettim bu gercegi, cunku ben kalori sayma diyeti yapiyorum. normalde 6da aksam yemegi yiyorum en gec 6bucukta bitmis oluyor. ondan sonra hicbirsey yemeyip ac yattigimda hep kilom iniyor. ama gunluk kalori tuketimim az olsa bile gece gec saatte yedigimde kesinlikle veremedigim gibi hatta bazen biraz artilarda cikiyorum. o yuzden artik gece acliktan olsem de yememeye karar verdim
Bende iki gündür yapıyorum ama dün 3 adet sigara böreği yedim akşam
ceza olarak sabah yarım kibrit kutuu beyaz peynr, limonlu roka , bir dilim kepek ekmeği yedim.
öğlende 4 adet köfte az pilav yedim
biraz önce de 15 tane falan şam fıstığı yedim
inşallah haftaya çarşamba 60,6 dan en az 58 e düşücem
sizede mutlu haberi veririm
bugün oğlum hastaydı diyet falan kalmadı tabiki bahane olmamalı ama dikkat edemiyorsun çocukla uğraşmaktan
Dedıgım gıbı kızlar 3 gundur yapıyordum dıyetı..Bugun 4. gundu tartıldım bır baktım gecen hafta cuma 86.3 olan ben 85.2 olmusum...Demek kı lıste guzel, demek kı ıse yarıyor...Sevdımde ben oyle cok zorlanmadım...Ozellıkle ıkındı tostunu yıyebılecegımı dusunmek cok rahatllattı benı..Psıkolojık olarak bıle:) cunku sadece 1 kere yıyebıldım onun yerına badem ve kayısı yedım...Ins bu dıyetle hepımız verırız arkadaslar:)
kalori sayma diyetinde her gün tartılıyor musunuz? o şekilde mi takip ediyorsunuz??
86.3 idin 85.2 oldun hemde bir haftada tebrik ederim vallah super motalizbanda iyi o zaman çok sevindim böyle devam edin hepimiz badem fıstık gibi olalım
kızlar ıyı geceler herkese bende yarın başlamak ıstıyorum umarım basarılı olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?