• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Arkadaşlar selam.
Bende bugün başladım bu proğrama.
Sabah ikindi yenmesi gereken tostu yedim. Yanına biraz peynir, domates, salatalık yedim.
Ayrıca 15 dakika önce dereotu çiğndim tok tutuyormuş bakalım.
Öğlen içinde tavuk sote , yoğurt ve brokoli haşladım. Ekmek yiyemem ben. normaldede kahvaltı dışında yemem zaten.
ekmek yerine haşlanmış brokoli ve karnıbahar yemeği düşünüyorum. akşama da kereviz yemeği yaptım 1 tatlı kaşığı yağ ile. Onnla yoğurt yerim. Ben zaten yoğurt yemeğe bayılırım.

selam bende insulin direnci var diyorsun en doğrusu sen mutlaka doktor kontrolunde olsan daha iyi yani diyetsiyene get

gidiyodum ama sadece 5 ayda 4 kilo vermişim kabus gibi artık gitmiycem kendi beşıma düşük kalorilik diyetle vermeye çalışıcam glukofen e başladım ama yine canım tatlı şeyler istiyo:((

Selam kızlar nasılsınız bakalım,
Öğle yemeğimi yedim geldim
3 yk tavuk sote
1 kase yoğurt
çeyrek tabak karnıbahar yedim

emekten 15 dakika önce de dereotumu çiğnedim bayaa bir tokum
ara yapmamayı düşünüyorum
Akşam yemeğinden önce de portakalı yiyp sonra yemek yiycem meyveler aç karnına yenmesi gerekirmiş çünkü sindirimi 15 dakika falan sürüyormuş, tabii dereotumu da çiğnerim. Ayrıca benim canım diyet falan yaparken hep tatlı isterdi herhalde karnım tok diye canım hiç bir şey istemiyor. Akşam yemeğimi de 7 gibi birebilirim herhalde. Daha erken yiyebileceğimi sanmıyorum çünkü çalışıyorum. Hadi arkadaşlar hep beraber zayıflayalım. :21:

inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.. :)) bende yapıyorum bugün 3. günüm. az önce akşam yemeğimi yedim.
tarhana çorbası
yoğurt
domates ve brokoli salatası :)

arkadaslar bu dıyete daha onceden baslayanlar verdıklerı kılo mıktarını yazabılırlermı? bırde bu dıyet ne kadar sure uygulanıo?

bugün başladım ben de bu diyete fakat akşam yemeğinde 6 kaşık sebze yemeği çok geldi bana 4 kaşık yedim. sanki tıka basa yemiş gibiyim şuan salata ve yoğurtla beraber bu normal mi :34:birşey sormak istiyorum sabahları 1 dilim çavdar ekmeği yerine 1 yumurta yesek olur mu acaba bilgisi olan cevap verebilir mi?? fazla mı gelir merak ediyorum

iyi akşamlar kızlar, bu diyet bana çok uygulanabilir geldi, 1. liste özellikle. ben de ctesi başlamayı düşünüyorum. 16 aylık evliyim, bu kadarcık zamanda 16 kilo aldım. kabusa döndüm, bi de önceden kendimi şişman bulurdum. o kilolara bir dönebilsem diyorum şimdi de. geçen baharda diyetisyene de gittim, spora da; ama olmadı olmadı. ne varsa eski usul bireysel diyetlerde var. değiştire değiştire uygulamayı düşünüyorum. elalem doğum yapıyor da alıyor bu kadar kiloyu, ben havadan aldım. ye ye ye sonu neyse...

tez zamanda hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah.

Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim tost (İKİ KEPEK EKMEĞİ +KAŞAR)
domates, salatalık, peynir

Öğle
3-4 kaşık tavuk sote
çeyrek tabak karnıbahar kıymalı
1 kase yoğurt

Akşam
kereviz yemeği
1 kase yoğurt
domates, salatalık, roka

Spor : leslie 3 mil
Su:3 litre
Bugün hiç ara öğün yapmadım. Sporu da akşam yemeğinden 1 saat önce yaptım

iyi akşamlar kızlar, bu diyet bana çok uygulanabilir geldi, 1. liste özellikle. ben de ctesi başlamayı düşünüyorum. 16 aylık evliyim, bu kadarcık zamanda 16 kilo aldım. kabusa döndüm, bi de önceden kendimi şişman bulurdum. o kilolara bir dönebilsem diyorum şimdi de. geçen baharda diyetisyene de gittim, spora da; ama olmadı olmadı. ne varsa eski usul bireysel diyetlerde var. değiştire değiştire uygulamayı düşünüyorum. elalem doğum yapıyor da alıyor bu kadar kiloyu, ben havadan aldım. ye ye ye sonu neyse...

tez zamanda hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah.

Evet bencede çok olmuş ama zayıflaya karar vermen çok güzel. Bende bugün başladım ve çok tok bir gün geçirfim. Ara öğün falan yapmadım birde. Bende 9 yıllık evliyim kzıım var 3 yaşında doğumdan sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. 58 kilo idim şu an 55 kiloyum. 48 kilo olmak istiyorum boyum 155 cm. Boy kısa olunca kilo çok oluyor ne yazık ki.

bugün başladım ben de bu diyete fakat akşam yemeğinde 6 kaşık sebze yemeği çok geldi bana 4 kaşık yedim. sanki tıka basa yemiş gibiyim şuan salata ve yoğurtla beraber bu normal mi :34:birşey sormak istiyorum sabahları 1 dilim çavdar ekmeği yerine 1 yumurta yesek olur mu acaba bilgisi olan cevap verebilir mi?? fazla mı gelir merak ediyorum

Doktoru dinlediysen arada yumurtaya izin veriyor. Ekmekle birliktede izin veriyor peynir yerine. Ben tabii tost yiyorum sabahları. 1 dilim ekmek falan yemiyorum sabah daha tok başlamak istiyorum güne. Bugün ikindi bir şey yemedim. Yiyeceğimi de ssanmıyorum. Çok açıkırsam 1 portakal yerim.

inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.. :)) bende yapıyorum bugün 3. günüm. az önce akşam yemeğimi yedim.
tarhana çorbası
yoğurt
domates ve brokoli salatası :)

İnşallah hepimiz zayıflar ve çıtır oluruz. Doktor çorbaya izin vermiş ama tarhana içinde un var diye biliyorum. Ben çorba yemeyip yoğurt salata ve sebze yedim. Oldukça da doydum. 2 haftadır dukan diyeti yapıyordum midem bayram etti resmen.

Merhabalar bugün bende bu diete başladım umarım verebilirim.

Ne güzel bugün başlayan bir sürü kişi var. Birbirimize buradan yardımcı olabilirsek bence kısa zamanda veririz. Ben ayda 4 kilo versem yeter bana. Yavaş ve kalıcı olur hem. Spor da yapmaya çalış. Valla benim bu zamana kadar en beğendiğim diyet listesi. En çok bana uyan liste bu. Ayrıca kendimi hiç diyette hissetmiyorum sevdiğim şeyleri bana yetecek kadar yiyorum. Tokum ve mutluyum. İnşallah incecik olucaz.:21:

bu diyeti harfi harfine uygulayınca gün boyunca alınan kalori ortalama ne kadar acaba??:26:

canm sanırım 1000-1200 cal lik bir diyet bu. Çünkü diyetsyenm bana 1412 cal lık 1 liste verdi ooo bundan cok cok iyi.
haftada 4 sabah yumurtam,3 araögünüm araögünlerde 2 porsiyon meyvm,1bardak ayranım,1cay bardagı yogurdum,2 galetam,1 bardak leblebim...yani bunlardan seçerek yiyorum 3 ara ögünde..
sabah 9dan aksam 9 a kadar 6 ögün ve sürekli yiyorum yani:)ama kiloda verdim.
bence bu listenn cal oldukça düşük..yani kimseyi yanıltmak istemem ama kendi listemle kıyaslayınca öle düşünüyorum.

Ekmek yerine yumurta yer değişimi olmaz ama canın yumurta isterse peyniri azalt bazı günler yumurtada ye.
Evet bencede çok olmuş ama zayıflaya karar vermen çok güzel. Bende bugün başladım ve çok tok bir gün geçirfim. Ara öğün falan yapmadım birde. Bende 9 yıllık evliyim kzıım var 3 yaşında doğumdan sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. 58 kilo idim şu an 55 kiloyum. 48 kilo olmak istiyorum boyum 155 cm. Boy kısa olunca kilo çok oluyor ne yazık ki.

Doktoru dinlediysen arada yumurtaya izin veriyor. Ekmekle birliktede izin veriyor peynir yerine. Ben tabii tost yiyorum sabahları. 1 dilim ekmek falan yemiyorum sabah daha tok başlamak istiyorum güne. Bugün ikindi bir şey yemedim. Yiyeceğimi de ssanmıyorum. Çok açıkırsam 1 portakal yerim.

İnşallah hepimiz zayıflar ve çıtır oluruz. Doktor çorbaya izin vermiş ama tarhana içinde un var diye biliyorum. Ben çorba yemeyip yoğurt salata ve sebze yedim. Oldukça da doydum. 2 haftadır dukan diyeti yapıyordum midem bayram etti resmen.

Ne güzel bugün başlayan bir sürü kişi var. Birbirimize buradan yardımcı olabilirsek bence kısa zamanda veririz. Ben ayda 4 kilo versem yeter bana. Yavaş ve kalıcı olur hem. Spor da yapmaya çalış. Valla benim bu zamana kadar en beğendiğim diyet listesi. En çok bana uyan liste bu. Ayrıca kendimi hiç diyette hissetmiyorum sevdiğim şeyleri bana yetecek kadar yiyorum. Tokum ve mutluyum. İnşallah incecik olucaz.:21:
İnşallah canım bende aynı şeyi düşünüyorum az olsun özz olsun...

canm sanırım 1000-1200 cal lik bir diyet bu. Çünkü diyetsyenm bana 1412 cal lık 1 liste verdi ooo bundan cok cok iyi.
haftada 4 sabah yumurtam,3 araögünüm araögünlerde 2 porsiyon meyvm,1bardak ayranım,1cay bardagı yogurdum,2 galetam,1 bardak leblebim...yani bunlardan seçerek yiyorum 3 ara ögünde..
bence bu listenn cal oldukça düşük..yani kimseyi yanıltmak istemem ama kendi listemle kıyaslayınca öle düşünüyorum.

eh çok iyi o zaman bende hesaplayınca ortalama böyle bir şey çıktı sağol canım:71: bu arada senin diyet süpermiş ya:53:

yarın başlıyorum ben de:124:

merhaba arkadaşlar.
bu diyete bende dün başladım. ilk gün baya iyiydi. zorlanmadım. sadece akşam 8,30 gibi çok acıktım 1 portakal yedim. bütün gün hiç ara yapmamıştım. inşallah fazla olmamıştır.30dk. yürüyüş ve mekik makinası ile 1000 mekik çektim. düzenli yaparsam haftada 1,5 kilo benim için yeterli olacak.hadi herkese kolay gelsin.

Dün bende bakmıştım ortalama 1200 kalori gibi çıkıyor. Ama bence çok iyi çünkü çok tok kalıyorsun. Benim akşama kadar hiç karnım acıkmadı. Ara öğünde yapmadım. Sadece akşam 10 gibi bir salatalık yedim. O da alışkanlık sadece. Ara yapmaya gerek bile kalmadı açıkmadım ve tıka basa doydum ben. ayrıca bu diyette de, süt gurbu, protein, yağ, karbonhidrat, sebze , meyve hepsi var. Bu nedenle bana son derece mantıklı ve sağlıklı geldi.

Öğle yemeğimi de yedim
sabah
2 dilim ekmekle tost
yyanına peynir, domates, salatalık

Öğle
tavuk sote
brokoli
yoğurt

Akşam sporumu da yaparım inşallah.
bugün portakalımı yiyebilirim ama. Canım istiyor sanki
bi de ya burada paylaşım çok az. Paylaşım az olunca motivasyon düşüyor benden söylemesi

Back