selam hoş geldin canını sıkma istedikden sonra manken bile olursun amma bu işi ciddiye almak lazımBende yarın başlayacağım kilom çok fazla burdaki başarı hikayelerini okudukça çok hoşuma gidiyor ama iradem zayıf. Benim yaşımdaki arkadaşlarım incecik fıstık gibiler. Ama ben orta yaşlı gibi görünüyorum. İnşallah hep beraber yaza kilolarımızı verelim . yarın başlayacağım artık. yazın giyecek bişey bulamıyorum o sıcaklarda . yarından itibaren sizlerle paylaşacağım günlük olarak. boyum 1.64 kilom 92 yaş 33
eminim regl yüzündendir bendede öyle oldu kaç kere reql bir hafta kala bırak zaayıflamayı kilomu fazla bile gösteriyordu reqlim bitdikden sonra 1 kilo fark etdiBu gün sabah tartıldım 93.4 kg geldim geçen haftayla bir değişiklik yok gibi görünüyor ama dan tam 93 gelmiştim aslında kaçamak da yapmadım neden böyle çıktı anlamadım reglim yakın belki ondandır
Günaydın Kızlar,
Haftasonu diyet biraz şaştı gibi.harfiyen uyamadım.iki küçük çocukla diyet falan olmuyor valla.cumartesi sabah 75.5 idim bugün sabah itibari ile 76,0 çıktım.bugün tekrar devam ediyorum bakalım nolcak.öyle hemen kilo alcaksak iyi değil ama.çünkü öyle hamurişi falanda yemedim yani.
haklısın çok zor benimde 2 yaş 4 aylık oğlum var nefes aldırmıyor o uyurken rahat gire biliyorum nete amma bi şeyler yapmak zorundayız yoksa kilolar çokaldıka çokalacak sonra zayıflamak daha zor oluyor insan 40 yaşını keçdimi hala olduka zorlaşıyor zayıflamak
benim kizim da 2 yas 3 aylık
gerçektenmi ?allah saklasın
arada 1 ay fark var
değişimleri yazdım canım 1 dilim ekmek yerine çiğ olarak 2 yemek kaşığı pişmişide 3-4 y.k eder sanırım yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?