Diyetin Sultanları 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyük konfor zıpla zıplayabildiğin kadar, benim alttakiler yazlığa gidince bile daha alta ses gider diye korkumdan evde çok hoplamıyorum o limiti çocuğum kullanıyor çünkü sitenin kapalı spor alanı almasını çok isterdim. Spor salonu, büyük bahçesi kapalı otoparkı, havuzu (neden olmasın) saunası (bak bak), yerden ısıtması, bahçevanı, çalışanları olan kocaman bir ev manifestledim hadi bakalım
Hayalse neden kısıtlayalım arkadaş asansörü de olsun bineriz. Hatta helikopter pisti de oldum olmuşken helikopterim de olsun, golf alanım da olsun.
Neyse gidip spor yapayım da baklavalı karnım olsun

Güzel manifest neden olmasın

Siz bilirsiniz istiyorsanız gruptan çıkarırım ama haftada 50 gram verebiliyor olsanız bile biraz daha deneyin kendinizi derim, iyice bir düşünün hala gruptan çıkma niyetindeyseniz çıkarsınız

Geçmiş olsun çocuklar için balgamı çıkarmak zor oluyor söktürücü gibi ilaç filan verdimi doktor,bol su içsin bu arada .
Evet abla verdi ilaç veriyorum 3gündür su da veriyorum dün biraz kustu balgam gibi ama devam ediyor işte fena grip olduk zaten hepimiz bu ay hala tam olarak atlatdik sayilmaz annemler abimlee hepsi onlarda grip olmuş nerdeyse çevre de grip olmayan yok ya

ben izninizi istiyorum ablacım belki başka zaman yine gelirim şu sıralar çok yoğun çalışıyoruz haliyle yeme isteği stres ile tavan oluyor spora da vakit kalmıyor inanki

Kusarak atar birazını o bile rahatatır,grip acayiğ salgın birde herkeslar hasta dikkat etmek lazım gelip vuruyor hasta ediyor hep.
Günaydın herkeşlere
Günaydınlar
Günaydınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…