- 18 Ekim 2014
- 7.479
- 33.931
- 748
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.881
Pert olmuştum resmen bir daha da olmadı,alıştım artık evde olmayada ancak dışarıya çıktığım zaman yürüyüş oluyor banada ahretliğim.Oooo epey zorlamışsın, günlük yürüyüş yap ama dediğim gibi yap, her hafta arttırarak gidersin.
Buralardayım
Yok yok önemli değil de topik sahibi gibi oldum mekanın sahibine ayıp olacak
Herkesin sağlık durumu, şartları farklıdır, şu sporu yapın bu hareketleri yapın demek yanlış olabilir o yüzden, ama yürüyüş öyle değil tansiyon hastasına da kalp ve diyabet hastasına da hamileye de yürüyüş tavsiye ediliyor.
Sana su harika sticker i armagan ediyorumödem o hayatım hshfgsg iyi senden naber ben acıktım beynimden açlık sinyallerini uzaklaştırmaya çalışıyorum
Hemen 1 bardak su icelim hadiödem o hayatım hshfgsg iyi senden naber ben acıktım beynimden açlık sinyallerini uzaklaştırmaya çalışıyorum
2 haşlanmış yumurta az peynir 3 zeytin yedim 11 gibi, bi saat önce de 1 muzHemen 1 bardak su icelim hadi
Ne yedin bugun? Cokmu oldu en son birsey yiyeli?
Bu yediklerinin hepsi sadece 350 kalori ediyor.2 haşlanmış yumurta az peynir 3 zeytin yedim 11 gibi, bi saat önce de 1 muzpsikolojik açım şuan ama olsun akşam güzel bir yulaflı kase hazırlıycamm
kalori hesabı yapmıyorum aslında ama kalori açığı oluşturmaya çalışıyorum evetBu yediklerinin hepsi sadece 350 kalori ediyor.
Acikirsin tabi.
Aksam yulafli kasende neler olacak? Hemen kalorisine bakalim
12 de ilk ogunumu yedim bende
400 kalori ediyor.
Ara ogun hakkim var bu hafta. Onu mutlaka yapmam lazim yoksa az kalori almis oluyorum.
20gundur az kalori almayarak 2,3 kilo verdim.
Benim calismayan triodlarima ragmen harika sonuc.
Kalori acigi yapalim derken göz cikarmiyalimkalori hesabı yapmıyorum aslında ama kalori açığı oluşturmaya çalışıyorum evet
akşam neler koyarım bilmiyorum içine ve geçince bakacağım bakalım
Tebrik ederim seni güzel vermişssin
yok yok o kadar da değilKalori acigi yapalim derken göz cikarmiyalim
Iyi bariyok yok o kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?