- 17 Ağustos 2023
- 7.738
- 22.511
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.821
4kilo 400 vermem gerekiyoama sona kalan o 3 4kilo o kadar zayif gidiyor ki insan bıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir taraftan popom şekillendirilmiş gibi sıkı dik ama işte fazlasi çok göze batiyorfazla kilom olmamasina ragmen dikkat çekmesi yüzünden jeniffer lopezim diyordum iste onlar parayla yapıyo benimki doguştanBenimde basen üstüm 40 -42 altım 46 be
Evet kreşe gittigi içinde çok mutlu inşallah bir sorun çıkmaz böyle devam ederKreşe gitmesi iyi olmuş en azından yaşıt arkadaş grubu olacak,oyunlar filan daha iyi evde bazen yetişemiyorsun .
Düzene girer merak etme.
Ben tutmak istedim ama öyle bir açlık var ki üzerimde tutamadimbu aralar birşeyler oldu bana eskiden hep tutardim ara sıra diyet yüzünden hep piskolojimi bozduuBen reglim bitsin pazartesinden itibaren oruç tutacağım inş hem biraz borcum var hem de dikkat ederim diyorum bakalım
O popo bendede yok hiç olmadı hiçç kızızm tepsi popo diyor bana 34 -36 benimde.Bir taraftan popom şekillendirilmiş gibi sıkı dik ama işte fazlasi çok göze batiyorfazla kilom olmamasina ragmen dikkat çekmesi yüzünden jeniffer lopezim diyordum iste onlar parayla yapıyo benimki doguştan
Severek gidiyorsa sorun yok zaten.Evet kreşe gittigi içinde çok mutlu inşallah bir sorun çıkmaz böyle devam eder
Öyle de zor ya hiç olmamasi vardı benim kuzenimde öyleydi hic yok gibiydiO popo bendede yok hiç olmadı hiçç kızızm tepsi popo diyor bana 34 -36 benimde.
Aynen bazı kıyafetlerde lazım oluyor doldurmuyor kalçayıda.Öyle de zor ya hiç olmamasi vardı benim kuzenimde öyleydi hic yok gibiydi
Benim belim çok ince çok zayıf olunca belimde kemer durmaz o yüzden ne çok zayifliyorum ne de kilo aliyorum ama dogumdan sonra biraz kendimi saldim fazlada degil diye biraz yavasladim ama düğün var olmazfit olmak lazım. 36 38 normalde şuan 38 38 ola bilir.
Aynen ya bende şuan açım mesela ama direniyorumçalışıyorum en azindanAynen bazı kıyafetlerde lazım oluyor doldurmuyor kalçayıda.
Fit olacaz diye aç kalıyoruz resmen benim baba tarafım kiloluydu annem zayıftı ben anne tarafına çekmişim.
Hepimiz öyleyiz de direniyoruz resmen.Aynen ya bende şuan açım mesela ama direniyorumçalışıyorum en azindan
GörüşürüzzHepimiz öyleyiz de direniyoruz resmen.
Terziye gitmem lazım görüşürüz.
Akıllı tartıya geçmişsin canım hayırlı olsun4kilo 400 vermem gerekiyoama sona kalan o 3 4kilo o kadar zayif gidiyor ki insan bıkıyor
Eki Görüntüle 3537767
süper gözün aydın o zaman
ahhhh ah çok iyi bilirim gram gram gidiyor. bi salsam kilo kilo geliyor4kilo 400 vermem gerekiyoama sona kalan o 3 4kilo o kadar zayif gidiyor ki insan bıkıyor
Eki Görüntüle 3537767
Telefonda bu yeni tarti almadimAkıllı tartıya geçmişsin canım hayırlı olsun
Sagol canım aynen ya kaç aydır şu 61 inemedimsüper gözün aydın o zaman
ahhhh ah çok iyi bilirim gram gram gidiyor. bi salsam kilo kilo geliyor
Geldim hazırlandım 1 saat kadar vaktim var.Görüşürüzz
Ben diyetten uzaklastigim için unuttum ya.Minik Duduklu Tencere @gelengiden tarti günü dündü unutdum bende bugun attim sizde atin heyooo nerdesiniz
Etmaa da uzaklasma yakınlaşşBen diyetten uzaklastigim için unuttum ya.
Elbisemi diktiriyosun ablaGeldim hazırlandım 1 saat kadar vaktim var.