• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

4kilo 400 vermem gerekiyo🥹ama sona kalan o 3 4kilo o kadar zayif gidiyor ki insan bıkıyor
1000069625.jpg

Ben reglim bitsin pazartesinden itibaren oruç tutacağım inş hem biraz borcum var hem de dikkat ederim diyorum bakalım
Ben tutmak istedim ama öyle bir açlık var ki üzerimde tutamadim🤣bu aralar birşeyler oldu bana eskiden hep tutardim ara sıra diyet yüzünden hep piskolojimi bozduu

Bir taraftan popom şekillendirilmiş gibi sıkı dik ama işte fazlasi çok göze batiyor🙄🤣fazla kilom olmamasina ragmen dikkat çekmesi yüzünden jeniffer lopezim diyordum iste onlar parayla yapıyo benimki doguştan :KK70:
O popo bendede yok hiç olmadı hiçç kızızm tepsi popo diyor bana :olamaz: 34 -36 benimde.

O popo bendede yok hiç olmadı hiçç kızızm tepsi popo diyor bana :olamaz: 34 -36 benimde.
Öyle de zor ya hiç olmamasi vardı benim kuzenimde öyleydi hic yok gibiydi 🥲
Benim belim çok ince çok zayıf olunca belimde kemer durmaz🙄 o yüzden ne çok zayifliyorum ne de kilo aliyorum ama dogumdan sonra biraz kendimi saldim fazlada degil diye biraz yavasladim ama düğün var olmaz🤣fit olmak lazım. 36 38 normalde şuan 38 38 ola bilir. 😁

Öyle de zor ya hiç olmamasi vardı benim kuzenimde öyleydi hic yok gibiydi 🥲
Benim belim çok ince çok zayıf olunca belimde kemer durmaz🙄 o yüzden ne çok zayifliyorum ne de kilo aliyorum ama dogumdan sonra biraz kendimi saldim fazlada degil diye biraz yavasladim ama düğün var olmaz🤣fit olmak lazım. 36 38 normalde şuan 38 38 ola bilir. 😁
Aynen bazı kıyafetlerde lazım oluyor doldurmuyor kalçayıda.
Fit olacaz diye aç kalıyoruz resmen :KK53: benim baba tarafım kiloluydu annem zayıftı ben anne tarafına çekmişim.

Back