- 4 Kasım 2018
- 26.203
- 108.630
- 598
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.821
Bu linkten ulaşabilirsiniz videoya
Deneyeyim bende bugunden saliya kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu linkten ulaşabilirsiniz videoya
ilk 2 gün bacaklarınızda et kesiği gibi ağrılar olabilir ama 3. günden sonra geçiyor alışıyorsunuz.Deneyeyim bende bugunden saliya kadar.
Spora ısınarak başlayıp soğuyara bitirirlerse (esneme) ağrı olmaz. O ağrı benim çok hoşuma gidiyorilk 2 gün bacaklarınızda et kesiği gibi ağrılar olabilir ama 3. günden sonra geçiyor alışıyorsunuz.
Açıkçası burada kendimi biras mahcup da hissediyorum kilo veremedikçemerhaba keşke bırakmasaydınız. çünkü insan bırakınca daha çok kilo alıyor malesef. en azından devam etseniz kilonuzu korumuş olurdunuz. ama tabi sizin kararınız. umarım bu kararınızdan bi gün döner ve istediğiniz ideal kiloya ulaşırsınız![]()
azıcık da olsun durduran bir güçse bence burayı bırakma. Sabah çok aç kalkmakta, kalkınca ağza şeker atmakta bir problem yok. Sen annesin bebeğin var, mükemmel bir düzen oturtmanı kendinden beklememekle başla diyete, ama mümkün mertebe olduğu kadar da sınırla. Misal sabah uyandıktan sonra bi yumurta koy haşlansın, çok aç olunca onu peynir zeytinle bol yeşillik biber ne varsa tüket. İstersen lavaş bile ye. Sağlam bir kahvaltı seni dinç tutar. Sabah açlığını uzatabilirsen ne iyi olur. Sonra da bol su iç.Açıkçası burada kendimi biras mahcup da hissediyorum kilo veremedikçe
zaten bu video ısınma hareketleriyle yavaş yavaş başlıyor ve sonunda esneme hareketleri var mutlaka yapıyorum.Spora ısınarak başlayıp soğuyara bitirirlerse (esneme) ağrı olmaz. O ağrı benim çok hoşuma gidiyoremek verdiğimi hissediyorum her adımda.
Isınma soğuma hareketlerine muhakkak bakın, sakatlanmayı engeller
mahçup hissetmeyin lütfen burda hepimiz öncelikle kendimiz için varız. zaten öyle acımasız cezalarımız yada yargılamalarımızda yok.Açıkçası burada kendimi biras mahcup da hissediyorum kilo veremedikçe
Uff spor ağrısı alırım bir dalzaten bu video ısınma hareketleriyle yavaş yavaş başlıyor ve sonunda esneme hareketleri var mutlaka yapıyorum.
ama yinede ara verdikten sonra alışana kadar 2-3 gün ağrı oluyor malesef bende.
ağrı benimde hoşuma gidiyor tabi işe yaradığını düşünüyorum yaptıklarımın![]()
Günaydın cevap geç oldu yoktum bir kaç gündür eşim evdeydi,bel ağrıları var onunda bel fıtığı işede gitmedi .Günaydın abla nasılsın
Günaydın geçmiş olsun abla iyileşmeye çalışıyoruz şuan çocukların gögsü fens hirliyor özellikle kızımda balgam var onun için ilaç veriyorumGünaydın cevap geç oldu yoktum bir kaç gündür eşim evdeydi,bel ağrıları var onunda bel fıtığı işede gitmedi .
İyiyim bende sağol sanada geçmiş olsun rahatsızlanmışsın iyisimdir şimdi umarım.
Günaydın çok sağol,hava kötü herkesler hasta artık balgamıda atamaz biliyorum bizim torunda öyle en son kusuyor atmak için.Günaydın geçmiş olsun abla iyileşmeye çalışıyoruz şuan çocukların gögsü fens hirliyor özellikle kızımda balgam var onun için ilaç veriyorum![]()
Geçmiş olsun inşallah hafiflerGünaydın cevap geç oldu yoktum bir kaç gündür eşim evdeydi,bel ağrıları var onunda bel fıtığı işede gitmedi .
İyiyim bende sağol sanada geçmiş olsun rahatsızlanmışsın iyisimdir şimdi umarım.
bende 10 gündür çok düzenli gidiyorum spor konusunda. ve uzun zamandır ilk defa hergün tartılmıyorum. hatta geçen çarşambadan beri hiç tartıya çıkmadım. yarın banada süpriz olucak.İki haftadır fena gitmiyorum spor konusunda. Tartıda ne durumdayım bilmiyorum açıkcası tartıdan ziyade cm olarak incelmek isterim. Ölçümlerimi henüz almadım. Amacım güçlü ve sıkı birey olmak. Havalar biraz ısınırsa ip atlama ya da koşma challenge yaparız. Hepimizin zıplaması lazım kasları sıkılaştırmak için![]()
olsun gelince sıkı tutarsanız kolayca şişliği geri atarsınız üzerinizden. iyi tatiller şimdidenEn son tartim sonra fena grip oldum..saldim ve dikkat etmedim.
Verdigim 1 kiloyu kesin geri aldim. Birde diyetisyene para bayiyorum
Yarin erkenden de 4gunluk yurtdisi tatiline gidiyoruz. Oh iyice siseyim de geleyim